02 / 05 / 2024

emir berke zincidi nereli

emir berke zincidi nereli

Küçük Ağa Emir Berke Zincidi Bayrampaşa Özak Hayat Tepe'den ev aldı. Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Küçük Ağa’nın ‘Mehmetcan’ karakterini canlandıran çocuk yıldızı Emir Berke Zincidi, ilk yatırımını ‘Hayat Tepe’de gerçekleştirdi.

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güzel tarafından kuruldu.

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Fm Emir Dekorasyon Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fm Emir Dekorasyon Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Fşras Şeleh tarafından kuruldu.

İstanbul Emir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Emir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Kızılay tarafından kuruldu.

Emir Kırımadalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Emir Kırımadalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Fatih’te  3milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Emir Kırımadalar kuruldu.

Villa Emir İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Villa Emir İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi Büyükçekmece’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Altındağ tarafından kuruldu.

Emir Istanbul Vip Turizm Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Emir Istanbul Vip Turizm Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Amir    Khavanınzadeh ve Zeynab Bagherıkhoramdashtı tarafından kuruldu.

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 250 bin TL sermaye bedeli Abdunnur     Yalçın Serdal Durdar tarafından kuruldu.

Emir Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zakı Haj Alı tarafından kuruldu.

Murat Emir'den cemevlerindeki mülkiyet sorununun çözümü için yasa teklifi!

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Büyükşehir Belediye Yasası kapsamında köylerin mahalleye dönüştürülmesi sonucu cemevlerinde ortaya çıkan mülkiyet hakkı sorununun çözümü için TBMM’ye yasa teklifi sundu.

Berke Group Danışmanlık Makina Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berke Group Danışmanlık Makina Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Berke Mızrak tarafından kuruldu.

Emir Work İnşaat Elektrik Kalıp Temizlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Work İnşaat Elektrik Kalıp Temizlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Örengül tarafından kuruldu.

Bilge Emir İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Emir İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet M. Emiroğlu tarafından kuruldu.

emir berke zincidi nereli Haberi

emir berke zincidi nereli

ÖZAK GYO’nun ‘Mutluluk Mimarisi’ olarak tanımlanan üçgen mimari özelliğine sahip Hayat Tepe projesi bundan böyle bir yıldıza ev sahipliği yapacak. Kanal D’nin sevilen dizilerinden ‘Küçük Ağa’nın minik yıldızı Emir Berke Zincidi, tamamen kendi birikimiyle ilk yatırımını Hayat Tepe’de yaptı.


Gaziosmanpaşalı minik yıldız bundan böyle ailesiyle birlikte emlak sektörüne yenilikler katan Hayat Tepe projesindeki dairesinde hayatın merkezinde yaşayacak. Emir Berke Zincidi’nin adalar manzaralı 16. kattaki provence tarzda dekore edilmiş dairesinin satış sözleşmesini Annesi Sevgi ile Babası Berkant Zincidi noter huzurunda minik yıldız adına imzaladı. Hayat Tepe projesindeki kira geliri kampanyasından da yararlanacak olan minik yıldız, bir yıl boyunca ÖZAK GYO’dan her ay 3.500 TL. kira geliri de elde edecek. Baba Berkant Zincidi, oğulları için yatırım yaptıklarını, Emir Berke’nin 18 yaşına gelince...