11 / 05 / 2024

Emirates Old Trafford

Emirates Old Trafford

Hilton’un (NYSE: HLT) orta ölçekli pazarda hizmet veren ödüllü markası Hilton Garden Inn, Birleşik Krallık’taki yeni otelinin açıldığını duyurdu. 150 odalı Hilton Garden Inn Manchester Emirates Old Trafford, markanın Manchester şehrindeki ilk oteli olma özelliğini taşıyor.

AVM metrekare verimlilik endeksinde yüzde 77,4 artış! Kiralanabilir metrekareye düşen ciro 8.771 TL oldu!

Ekim 2023'te AVM metrekare verimlilik endeksi, bir önceki senenin aynı ayına göre nominal olarak yüzde 77,4 arttı. Kiralanabilir metrekare alanı başına düşen ciro da ülke genelinde 8 bin 771 TL oldı. İşte açıklanan Ekim verileri...

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol!

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol! Peker Holding, İngiltere’de satışa sunulan The Old Brewery ve Finchley Dollis projelerinde Türk yatırımcılar için yüzde 50 peşinat, 36 ay vade seçeneği ile mortgage almadan da ev sahibi ol

Emirates, Türkiye’den kabin memuru alıyor! Dolarla maaş almak isteyenler acil bakın!

Dünyanın en büyük global havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, çok uluslu kabin ekibine katılaca olan adaylar için 13 Ekim 2023 tarihinde DoubleTree by Hilton Bodrum’da ve 30 Ekim 2023 tarihinde ise The Marmara Antalya’da değerlendirme günleri düzenleyecek.

Akaryakıt fiyatlarında son dakika şoku! Her gün kuruş kuruş artıyor! Benzin, motorin, LPG fiyatları 14 Ağustos 2023

Benzin, motorin, LPG fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Peki bugün akaryakıt fiyatları kaç TL oldı 14 Ağustos 2023? 

Emirates Mühendislik Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirates Mühendislik Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed O.A.S.A tarafından kuruldu.

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

İlave tediye ödemeleri bayramdan önce yatacak mı? Ödemeler ne zaman başlayacak?

Kamu işçisine zam teklifinin gelmesinin ardından ilave tediye ödemelerinin ne zaman başlayacağı araştırılmaya başladı. Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala öncesi tediye ödemelerinin ne zaman yatacağı sorgulanıyor. 2023’te verilecek ilave tediyelerin birinci ve ikinci yarı ödeme tarihleri belli old

Yabancılara konut satışında patlama! İşte ilk sıradaki il

Yabancılara yapılan konut satışları şubat ayı itibari ile bir evvelki senenin aynı ayına oranla yüzde 27 gerileyerek 3 bin 350 oldu. Antalya'yı sırasıyla bin 133 konut satışı ile İstanbul ve 225 konut satışı ile Mersin takip etti. Ülke uyruklarına nazaran en çok konut satışı Rusya Federasyonu'na old

Emirates depremzedeler için hava köprüsü kurdu

Türkiye ve Suriye’deki yıkıcı depremlerin ardından Emirates, International Humanitarian City (IHC) ile birlikte her iki ülkedeki saha yardım çalışmalarını ve arama-kurtarma faaliyetlerini desteklemek adına bir hava koridoru oluşturdu.

80 milyondan fazla vatandaş aç ve yoksul

Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Turhan Çakar, yaptıkları araştırmaların sonucuna dayanarak Türkiye’de 80 milyondan fazla tüketicinin aç ve yoksul olduğunu dile getirdi. Çakar, Türk-İş’in açıkladığı son açlık sınırının 6 bin 17 lira 85 kuruş, yoksulluk sınırını ise 19 bin 602 lira 14 kuruş old

Emekli ve memur Temmuz zammında yeni rakamlar açıklandı! Emekli ve memur Temmuz zammı enflasyon farkıyla kaç TL olacak?

Emekli ve memurların Temmuz zammı için belirleyici olan Mayıs ayı enflasyon oranı bugün belli oldı. Buna göre, memur ve emeklilerin Temmuz zammı oranı yüzde 35'i aştı. Peki en düşük emekli ve memur maaşı kaç TL olacak? Emekli ve memur maaşlarına kaç TL zam gelecek? 

Hazine dolar cinsi kira sertifikası ihraç edecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı yaptığı açıklamada kira sertifikası ihracı için Dubai Islamic Bank, Emirates NBD Capital, HSBC ve Standard Chartered bankalarına yetki verildiğini bildirdi.

Old İstanbul Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Old İstanbul Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile M.Bahaddin Demir ve Ömer Oruç ortaklığında kuruldu.

Emirates Old Trafford Haberi

Emirates Old Trafford

Otelin konumu ise oldukça dikkat çekici. Lancashire Country Kriket Kulübü’ne ev sahipliği yapan 50 bin kapasiteli Emirates Old Trafford Stadyumu’nun içindeki otel, stadyumda düzenlenen spor karşılaşmalarını, konserleri ve diğer etkinlikleri takip etmek isteyenlere eşsiz bir konaklama imkanı sunuyor.


Diğer yandan otelin sahayı gören taraftaki 85 odasının bir bölümü, maç ve etkinlik günlerinde konuklara özel localara dönüştürülüyor. Bu sayede otel, eşsiz eğlence imkanlarını yakından takip etme imkanı da sağlıyor.


Hilton Worldwide Başkan Yardımcısı ve Avrupa, Orta Doğu, Afrika Bölgesi Başkanı Simon Vincent açılışı şöyle değerlendirdi: “Birleşik Krallık genelinde otel portföyünü genişletmeye devam eden Hilton; The Stadium of Light, Ageas Bowl ve Wembley’in ardından ülkenin önde gelen bir diğer spor merkezi olan Emirates Old Trafford’ın içerisinde de konaklama imkanı sunmaya başladı. Otelimiz, hem...