29 / 04 / 2024

Emirganda satılan yalılar

Emirganda satılan yalılar

Emirgan'da bulunan boğaz ve köprü manzaralı yol yalısı sahibinden aracı kabul edilmeyerek satışa çıkarılıyor. 255 metrekare yüzölçümlü terasa sahip yalı 19 milyon dolar.

Kiracılar dikkat! Resmen açıklandı: Oturduğu evi satılan kiracıların kira sözleşmesi sona erer mi?

Son günlerde en merak edilen konulardan biri, oturduğu evi satılan kiracının tahliye edilip edilemeyeceği oldu. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, X sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı. İşte o açıklama ve gelen yorumlar... 

Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller belli oldu! İlk sırada Mercedes var!

Türkiye'de 2023 senesinde otomobil satışları açısından rekorların olduğu bir dönem olduğu belirtildi. Buna göre, Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller hangileri?

Araba alma kaban al! A3 fiyatına satılan kaban sosyal medyayı salladı!

İstinye Park'ta dünyaca ünlü bir markanın mağazasında Vikunya yünü kabanın fiyatı görenleri şok etti. A3 araba fiyatına satılan kabanı sosyal medyayı salladı. İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin en çok ve en az konut satılan illeri belli oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilerine göre, Kasım 2023'te satışlar yüzde 20.6 gerileyerek 93 bin 514 oldu. Peki, en çok konut satılan iller hangisi oldu?

İBB’den yeni hamle! Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalıları için harekete geçti!

Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının İBB’nin elinden alınıp Hazine’ye devredilmesinden sonra büyükşehirin başlatmış olduğu hukuki süreçte kapanan dosya yeniden açıldı. İBB’nin başvurusu üzerine yeniden açılan dosyada konu ile ilgili son kararı Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu verecek.

Vesen Yönetim Kurulu Palazoğlu: Vesen Yalıları projesi, deniz manzarası ve bahçe keyfini bir arada sunuyor!

Tuzla'da, Vesen Yapı tarafından inşa edilen "Vesen Yalıları"nda satışlar devam ediyor. 158 yalı dairesinin şimdiden yüzde 80 satışı tamamlandı. Projenin Mart 2024’te teslimi yapılacak.

İnternette satılan sahte zeytinyağlarına dikkat! Fiyatının düşük olmasına kanmayın!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, online alışveriş sitelerinde satılan bazı zeytinyağlarının fiyatlarının düşük olmasının akıllara taklit ve tağşişi getirdiğini söyledi. Bayraktar, "Vatandaşlar yağlarını güvenilir satış yerlerinden ve markalardan almalıdır" dedi.

İstanbul'da geçen ay 17 bin 408 konut satıldı: Ortalama fiyat 4 milyon 677 bin TL oldu! İşte en çok ev satılan ilçeler..

Konut fiyatlarında yaşanan yükseliş enflasyon oranını da geçti. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe, İstanbul'da bir yılda konut fiyatlarının ortalama yüzde 68 arttığını ve 4 milyon 677 bin TL'ye çıktığını belirtti. İstanbul'da en çok konut satılan ilçeler de belli oldu. İşte ayrıntılar...

Vesen Yalıları, ‘yalı dairesi’ konsepti ile Tuzla Mercan’da!

İstanbul Anadolu Yakasının denize sıfır ilk ve tek projesi Vesen Yalıları, Tuzla Mercan’da yalı yaşamı sunuyor. Yüzde 5 peşinat ve 120 ay vadeli konut kredisi ile satılan daireler 2024 yılında teslim edilecek.

Oturduğu ev satılan kiracının hakları nelerdir?

Kiracılar ve ev sahiplerinin belli başlı hakları bulunmaktadır. Özellikle kiracılar kendi haklarını bilhassa bilmek istiyorlar. Peki “Oturduğu ev satılan kiracının hakları nelerdir?” İşte merak edilenler!

Antalya'da satılan her 4 konuttan 1'ini yabancılar aldı!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, Antalya'da 2022 yılında satılan 80 bin 459 adet konutun 21 bin 860'ını yabancıların aldığını dile getirerek, satılan bu konutların yüzde 40'ını Rusların aldığını dile getirdi.

Otomobil satışları ekim ayında yüzde 17 arttı! İşte Türkiye'de en çok satılan otomobil markaları...

Türkiye'de en çok satılan otomobil markaları belli oldu. Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında ekimde en çok satışı gerçekleştirilen markalar sırasıyla Fiat, Ford ve Renault oldu. Peki ekimde kaç adet otomobil satışı yapıldı? İşte detaylar...

Eylül'de satılan konut sayısı yüzde 22,9 geriledi! Konut satışları neden düşüyor? 

Türkiye'de konut satışları son üç aydır düşüyor. Geçen Cuma açıklanan verilere göre Eylül ayında satılan konut sayısı, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 22,9 geriledi ve 113 bin 402 oldu. Peki konut satışları neden düşüyor? İşte konut satışlarıyla ilgili merak edilenler...

Emirganda satılan yalılar Haberi

Emirganda satılan yalılar

Emirgan'da bulunan boğaz ve köprü manzaralı yalı sahibinden aracı kabul edilmeyerek satılıyor. 255 metrekare yüzölçümlü terasa sahip yalı, 1100 metrekare net kapalı kullanım alanına sahip olarak görülüyor. 5 kattan oluşan  taşınmaz, 100 metrekare garaj, 255 metrekare teras ve 60 metrekare 3 balkondan oluşuyor.


Taşınmazın özellikleri içerisinde; 3 salon, 7 yatak odası, 100 metrekare master bedroom, güvenlik kamera sistemleri, 5 kanal müzik yayını, tüm binada akıllı ev otomasyon sistemi, kapalı ve açık yüzme havuzu, 255 metrekare panoramik manzaralı balkon, ana mutfak ve 2 kitchenette yer alıyor.


Söz konusu taşınmazın personel bölümü kısmında ise, 3 yatak odası, 3 banyo ve oturma odası, 3 arabalık garaj bulunuyor. Taşınmaz asansörlü ve 2008 yapımı iskanlı bina olma özelliğini taşıyor.


İletişim: 0212 280 7985 -  0533 503...