02 / 05 / 2024

Emlak Brokerı ofis açabilir mi

Emlak Brokerı ofis açabilir mi

Son yılların gözde mesleği olan Emlak, çok sayıda kişiye çeşitli iş imkânı sunmaktadır. Yükselen sektör Emlak’ta dikkat çeken bir söyleyiş de Emlak Broker’ıdır. Emlak Broker’ı ne iş yapar, görevleri nelerdir, Emlak işinin hangi aşamasında yer alır?

Emlak piyasasındaki duyarlılık kötüleşiyor! Küresel bankalar daha fazla ofis kredisi kaybına hazırlanıyor!

Gündemden düşmeyen emlak piyasasındaki duyarlılık daha da kötüleşirken, küresel bankalar daha fazla ofis kredisi kaybına hazırlanıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

İstanbul’da ofis açan Dubaili emlak şirketinden Türklere çağrı

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında son dönemlerde kurulan ilişki pek çok alanda olduğu gibi ticarete de olumlu yansıdı. Merkezi Dubai’de bulunan gayrimenkul şirketi Homebond Türkiye’de ofis açtığını duyurdu.

Türk yatırımcılar rotayı Miami'deki konut projelerine çevirdi!

Amerikalı emlak broker şirketi International Realty Group'un ortağı Giovanna Guzman, yaptığı açıklamada Miami’nin emlak yatırımı için dünyanın en gözde kentleri arasına girdiğini ve Türklerin de özellikle Miami’den konut aldığını dile getirdi.

Emlak ofisi açmak için gerekli belgeler 2022! Emlak ofisi nasıl açılır?

Emlak ofisi açmak isteyenler yeni bir ofis açmak için nelerin gerekli olduğunu araştırıyorlar. Emlak ofisi açabilmek için bazı koşulların sağlanıyor olması gerekiyor. Peki, emlak ofisi nasıl açılır? Emlak ofisi açmak için gerekli belgeler nelerdir? İşte tüm detaylar...

Ofis Karat Bakırköy projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından yayınlanan değerleme raporuna göre; Ofis Karat projesinde yer alan 65 adet bağımsız bölümün KDV dahil toplam değeri 111 milyon 292 bin 998 TL olarak belirlendi.

Ofis Karat Bakırköy'ün kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin (Ofis Karat Bakırköy) kesin kabulü yapıldı ve Kesin Kabul Tutanağı 22 Eylül tarihinde onaylandı. 

Rusya'da emlak piyasası hareketlendi!

Rusya emlak piyasasında ofis, ticari emlak ve street retail segmentlerinde koronavirüs salgının ardından canlanmanın devam ettiği belirtiliyor.

ABD'de ev alanlar kazançlı çıkacak!

ABD’nin önde gelen emlak broker şirketi International Realtors Group, Türk yatırımcılara Miami ve Baltimore kentlerinde avantajlı şartlarla ev alma imkanı sunuyor.

Merkez Ankara'dan ofis sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat! 

Emlak Konut güvencesi ve Pasifik ortaklığı ile inşa edilen proje Merkez Ankara'dan ofis almak isteyenlere 0,99 oranla , 1 yıl taksit ertelemeli, 120 ay vade imkanı sunuldu.

Ofis Karat Bakırköy'ün geçici kabulü onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin (Ofis Karat Bakırköy) geçici kabulü onaylandı. 

Türklere Amerika'da konut sahibi olma fırsatı!

Amerika'nın emlak broker'larından International Realtors Group ile Cengiz Bayırlı'nın kurucusu olduğu Property Invest USA şirketi birleşti. Birleşmeyle birlikte portföyü çoğaltan ortaklar, Türk yatırımcılara cazip fiyatlı ve üç yıl kira garantili ev satın alma imkanı sunuyor.

Ofis Karat Bakırköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ofis Karat Bakırköy projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Merkez Ankara'nın ofis etabı satışa çıktı!

Emlak Konut ile Pasifik inşaat ortaklığında inşa edilen ofis, konut, AVM ve otel fonksiyonlarından oluşan Merkez Ankara'nın ofis etabı satışa çıktı!

Emlak Brokerı ofis açabilir mi Haberi

Emlak Brokerı ofis açabilir mi

Son yılların gözde mesleği olan Emlak, çok sayıda kişiye çeşitli iş imkânı sunmaktadır. Yükselen sektör Emlak’ta dikkat çeken bir söyleyiş de Emlak Broker’ıdır. Emlak Broker’ı ne iş yapar, görevleri nelerdir, Emlak işinin hangi aşamasında yer alır? Bunlar sektöre ilgi duyan pek çok kişinin bilmediği, ilk defa duyacağı konular olacaktır muhtemelen. Emlak danışmanı kadar hatta ondan daha fazla önem ve sorumluluk taşıyan bir meslektir.


Emlak Broker‘ı temelde Emlak ofisi yönetiminden sorumlu olan kişidir. Bazen, Emlak sahibi de aynı isimle anılabilmektedir, ancak Emlak Broker‘ı bir şirketteki genel müdür gibi düşünülebilir. Ofisin tüm iç işlerinden sorumlu olan kişi Emlak Broker‘ıdır. Bu durum da, genel müdür gibi düşünülen statünün ciddiyetini gözler önüne sermektedir. Emlak Ofisi’nin kendi bölgesine hâkim bir emlak ofisi olabilmesi için gerekli...