10 / 05 / 2024

Emlak Çadırı müzayede tarihleri

Emlak Çadırı müzayede tarihleri

Emlak Çadırı’nda tamamı hemen teslim, iskanı alınmış ve kullanıma hazır durumdaki konut, ofis ve mağazalardan oluşan 240 bağımsız bölüm piyasa değerinin çok altında fiyatlarla 31 Mayıs’ta sahipleriyle buluşuyor.

Nowaco İstanbul Emlak Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nowaco İstanbul Emlak Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Mujo Selımovıc tarafından kuruldu.

Vekil Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vekil Emlak Yatırım Anonim Şirketi  Kağıthane’de  Ahmet Uludağ  tarafından kuruldu.

Vekil Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vekil Emlak Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de Ahmet Uludağ tarafından kuruldu.

Birer Emlak Yatırım Danışmanlığı Ve Proje Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birer Emlak Yatırım Danışmanlığı Ve Proje Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Abdul Jalıl Sayed Ghafoor ve M. Nnad M.M.Y.M. ortaklığında kuruldu.

Yt For Emlak Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yt For Emlak Yatırım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Hasan A. Hazaea, Marwan M.A. Senan ve Musheer Alı N.S. Moqbel ortaklığında kuruldu.

Seha Emlak Yatırım Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Seha Emlak Yatırım Sanayi Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Başbuğ, Semih Özdemir ve Veysel Bakırcı ortaklığında kuruldu.

Saryarjin Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saryarjin Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  2 milyon 870 bin  479,30 TL sermaye bedeli ile Mehmet Demir tarafından kuruldu.

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Zohourı tarafından açıldı.

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Alıreza Zohourı  ve Marzıeh Farahmandesfajır tarafından kuruldu.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Ekintaş Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekintaş Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Can Aydınoğlu tarafından kuruldu.

Asay Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Asay Emlak Yatırım  Anonim Şirketi Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Adem Ay ve Sibel Ay tarafından kuruldu.

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 112 milyon 525 bin 669,27 TL sermaye bedeli ile Recep Tavrıverdi, İbrahim Tanrıverdi ve Merve Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Emlak Çadırı müzayede tarihleri Haberi

Emlak Çadırı müzayede tarihleri

İlgi Yönetim tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı’nda tamamı hemen teslim, iskanı alınmış ve kullanıma hazır durumdaki konut, ofis ve mağazalardan oluşan 240 bağımsız bölüm “fiyatı siz belirleyin” sloganıyla piyasa değerinin çok altında fiyatlarla 31 Mayıs’ta sahipleriyle buluşuyor.


Gayrimenkul sektöründe çadır dönemi başlıyor. Farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerinden temin edilen kullanıma hazır haldeki konut, ofis ve dükkanlar Emlak Çadırı’nda çok düşük fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı’nda, konutlar 99 bin TL’ye, VIP ofisler 149 bin TL’ye ve Cadde dükkanlar 199 bin TL’ye satışa sunulacak. Yılda sadece bir gün kurulacak olan Emlak Çadırı’nın ilki 31 Mayıs 2015, Pazar günü yapılacak.



Fiyatı siz belirleyin


Tamamlanmış ve iskanı alınmış markalı Gayrimenkul projelerindeki bağımsız bölümleri...