05 / 05 / 2024

emlak çadırında satılık daireler

emlak çadırında satılık daireler

GAYRİMENKUL sektöründe çadır dönemi başlıyor. Farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerinden temin edilen kullanıma hazır haldeki konut ve dükkânlar Kayaşehir'deki Emlak Çadırı'nda satışa sunulacak.

4 ildeki bina, arsa ve araziler yüzde 20 indirimle satılıyor! Milli Emlak satılık Mayıs 2024! 

Milli Emlak, 4 şehirdeki 36 adet gayrimenkulü satıyor. Söz konusu gayrimenkuller arasında bina, arsa ve araziler yer alıyor. İşte Milli Emlak satılık Mayıs 2024...

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Kiralık konut talebi ilk defa satılık konut talebini geçti!

Emlakjet tarafından derlenen verilere göre, emlak aramalarında uzun zamandır görülmedik bir biçimde kiralık konut aramaları Mayıs 2023 itibarıyla ilk defa satılık konut aramalarını geçti.

Kiralık ve satılık konut fiyatlarında şok açıklama! Uzman isim her şeyi tek tek anlattı!

Konut sektöründeki satışlar nisan ayında düştü. Bu düşüş satılık ev fiyatlarını etkiler mi, ev fiyatları düşecek mi? İşte detaylar!

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenler dikkat! Zorunlu oldu süre verildi

Türkiye'de aşırı artan emlak fiyatları nedeniyle piyasada oluşan spekülatif adımlara devlet tarafından müdahale geldi. Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenlere zorunlu tutuldu. Süre verildi uymayanlara ceza kesilecek.

Türkiye genelinde satılık konut fiyatı en çok artan 5 il!

Hürriyet Emlak Kasım 2020 Emlak Endeksi’ne göre, bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep (yüzde 59,14), Adıyaman (yüzde 49,33), Antalya (yüzde 48,57) Eskişehir (yüzde 43,70) ve Sakarya (yüzde 43,07) geldi.

Türkiye genelinde satılık konut fiyatlarında artış devam ediyor!

Sahibinden tarafından Eylül Ayı Emlak Endeksi sonuçları yayınlandı. Endekse göre Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde satılık konut fiyatlarında artış sürerken, konutların ortalama satış süresi düştü.

Milli Emlak'tan 9 ilde satılık konut!

Milli Emlak, kamu kurumlarına ait konutları satıyor. Konutlar piyasa rayicinin altında satılıyor...

Levent sokakları 'satılık ev' ilanlarıyla doldu!

Levent sokaklarında bulunan evlerin sahipleri binalarının en görünür yerine ‘Satılık Ev’ tabelası astılar. Konuyla ilgili komplo teorileri üretiliyor.

Esenler Emlak Konutları satılık ev fiyatları!

İstanbul Esenler'de Havaalanı Mahallesi'nde 56 bin 841 metrekare alanda inşa edilen Esenler Emlak Konutları, Mayıs ayında teslim edilecek. İşte Esenler Emlak Konutları satılık ev fiyatları...

Başkent Emlak Konutları satılık daire fiyatları!

Başkent Emlak Konutları satılık daire fiyatları 396 bin TL'den başlayarak değişiyor. Başkent Emlak Konutları'nda 1.478 daire, 26 dükkan yer alıyor...

Başkent Emlak Konutları Mühye satılık!

Başkent Emlak Konutları Mühye satılık dairelerin fiyatları 396 bin TL'den başlıyor. Başkent Emlak Konutları'nda yüzde 10 peşinatla 180 ay vadeli ödemeler yapılıyor...

emlak çadırında satılık daireler Haberi

emlak çadırında satılık daireler

GAYRİMENKUL sektöründe çadır dönemi başlıyor. Farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerinden temin edilen kullanıma hazır haldeki konut ve dükkânlar Kayaşehir'deki Emlak Çadırı'nda satışa sunulacak. Konutlar 99 bin, VIP ofisler 149 bin ve cadde dükkanlar 199 bin TL'ye satılacak. Yılda sadece bugün kurulacak olan Emlak Çadırı'nm ilki 31 Mayıs'ta...