03 / 10 / 2024

emlak çadırında satılık daireler

emlak çadırında satılık daireler

GAYRİMENKUL sektöründe çadır dönemi başlıyor. Farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerinden temin edilen kullanıma hazır haldeki konut ve dükkânlar Kayaşehir'deki Emlak Çadırı'nda satışa sunulacak.

Satılık ev ilanında şaşırtan not: 'Fiyatımız 1 ay için geçerlidir. Faizler düşmeye başladığında fiyatımız artacaktır!'

Bir emlakçının verdiği satılık ev ilanındaki “Fiyatımız 1 ay için geçerlidir. Faizler düşmeye başladığında fiyatımız artacaktır” ifadeler sosyal medyada gündem oldu. İşte vatandaşların yorumlar...

Eğitim sektörü 'emlak' meselesi haline geldi! Öğrencili öğrencisiz sahibinden satılık okul! 

Son günlerde emlak ilanlarında özel okullar yer almaya başladı. Özellikle büyükşehirlerde 'Öğrencili öğrencisiz sahibinden satılık okul ilanı' görenleri hayrete düşürdü. 

İstanbul'da satılık ve kiralık konut sayısı 5 yılda ne kadar düştü?

İstanbul'da 2019 yılında satılık konut sayısı 149 bin 474 adet iken, 2024 yılında bu rakam 129 bin 81 adet oldu. 2019 yılında kiralık konut sayısı 44 bin 627 iken, 2024 yılında söz konusu bu rakam 37 bin 717 oldu. 

1932 yılında emlak vergisi ödenmeyen evler satılığa çıkarılmış!

1932 yılında Kadıköy Mal müdürlüğü uzun zamandan beri emlak vergisi vermeyen  emlakları satılığa çıkarmış.

Satılık konut fiyatlarında yüzde 10-15'lik gevşeme bekleniyor!

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa yaptığı açıklamalarda satılık fiyatlarında yüzde 10-15'lik bir gevşeme beklediğini söyledi.

Satılık konut ilanlarının arka yüzü! Gerçek düşüş daha sert! İstanbul'da ev fiyatları dolar bazında yüzde 20 düştü!

Sahibinden.com'daki verilere göre İstanbul genelinde satılık ev fiyatlarının dolar bazında yüzde 20 düştüğünü söyleyen yatırımcı Bora Özkent, ilan fiyatlarının arka yüzünden bahsederek gerçek düşüşün daha sert olduğunu açıkladı.

Yabancılara gayrimenkul satışında vatandaşlık detayı incelenmeli: Bir gayrimenkulle 10 kişiye hak tanınabiliyor!

Aykırıcom Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak, yabancıya gayrimenkul satışı karşılığında vatandaşlık verilmesi konusunun incelenmesi gerektiğine dikkat çekti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İstanbul Boğazı'nda satılık yalı furyası! Fiyatlar 6 milyon dolar ile 100 milyon dolar arasında! 

İstanbul Boğazı’nın iki yakasında yer alan 40'tan fazla yalı satılık durumda. Son dönemde daha çok ‘Baba yalı’ denilen fiyatı 100 milyon dolara kadar yükselen üst segment ile ‘yalıcık’ denilen fiyatı 6-16 milyon dolar arasında değişen alt segment yalılar satış bekliyor. İşte detaylar...

O ilde satılık sıfır ev patlaması!

Konut piyasasındaki durgunluk devam ettikçe internet sitelerindeki ilan sayısı artıyor. Nüfusa göre kıyaslandığında bazı illerdeki satılık sıfır  konut ilanı sayısı birkaç artıyor.

4 ildeki bina, arsa ve araziler yüzde 20 indirimle satılıyor! Milli Emlak satılık Mayıs 2024! 

Milli Emlak, 4 şehirdeki 36 adet gayrimenkulü satıyor. Söz konusu gayrimenkuller arasında bina, arsa ve araziler yer alıyor. İşte Milli Emlak satılık Mayıs 2024...

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Kiralık konut talebi ilk defa satılık konut talebini geçti!

Emlakjet tarafından derlenen verilere göre, emlak aramalarında uzun zamandır görülmedik bir biçimde kiralık konut aramaları Mayıs 2023 itibarıyla ilk defa satılık konut aramalarını geçti.

Kiralık ve satılık konut fiyatlarında şok açıklama! Uzman isim her şeyi tek tek anlattı!

Konut sektöründeki satışlar nisan ayında düştü. Bu düşüş satılık ev fiyatlarını etkiler mi, ev fiyatları düşecek mi? İşte detaylar!

emlak çadırında satılık daireler Haberi

emlak çadırında satılık daireler

GAYRİMENKUL sektöründe çadır dönemi başlıyor. Farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerinden temin edilen kullanıma hazır haldeki konut ve dükkânlar Kayaşehir'deki Emlak Çadırı'nda satışa sunulacak. Konutlar 99 bin, VIP ofisler 149 bin ve cadde dükkanlar 199 bin TL'ye satılacak. Yılda sadece bugün kurulacak olan Emlak Çadırı'nm ilki 31 Mayıs'ta...