02 / 05 / 2024

Emlak endeks sonuçları

Emlak endeks sonuçları

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2015 Mart Ayı Sonuçları açıklandı. Mart'ta geçen yılın aynı dönemine göre ise %16.31 oranında artış gerçekleşmiştir.

THY Emlak Konut kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Dairelerin ödeme planları neler?

Türk Hava Yolları (THY) Emlak Konut Arnavutköy konut projesi için yapılan başvurular, 2 Haziran tarihinde sona ermişti. Buna göre, başvurularını bu tarihe kadar tamamlayan vatandaşlar şimdi kura çekimi tarihini ve sonuçlarını bekliyor. İşte haberin detayları...

Konut sahipliği kasım ayında getiri lideri koltuğuna yerleşti! 

REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre; Konut sahipliği, varlık sınıfı getiri lideri koltuğuna bir kere daha yerleşti.

THY Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

THY Emlak Konut Arnavutköy projesi kura sonuçları vatandaşlar tarafından bekleniyor. İstanbul'da yaşayan, ilk kez ev sahibi olacak vatandaşların başvuruda bulunduğu proje kura aşamasında. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin sahipleri kuraların ardından belli olacak. İşte detaylar...

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekimi ne zaman? Sonuçlar açıklandı mı?

​​​​​​​THY Emlak Konut Anavutköy kura sonuçları vatandaşlar tarafından bekleniyor. THY Emlak Konut iş birliği ile yapılan projenin müracaatları geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı. Peki, THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi ne zaman? Kura sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? Dev projeye başvuru yapanlar acil bakın!

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Arnavutköy 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Dev projeye başvuru yapanlar acil bakın...

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? Dev projeye başvuranlar hemen bakın!

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Dev projeye başvuranlar hemen bakın....

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? Başvuranlar dikkat!

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi tarihleri merak ediliyor. Peki THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? 

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Projeye başvuranlar hemen bakın!

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Arnavutköy projesi 2023 kura çekimi sonuçları isim listesi: THY Emlak Konut projesi kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Türk Hava Yolları (THY) ile Emlak Konut GYO'nun işbirliği ile Arnavutköy'de inşa edilecek Yenişehir Evleri projesi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor.

24 Haziran seçim sonuçları emlak piyasasına nasıl yansır?

Türkiye bir seçim daha sonuçlandırdı. Türkiye tercihini "siyasal istikrar"dan yana kullandı. Demokrasiye inanıyorsak seçim sonuçlarına yani halkın tercihine saygı göstermeliyiz. Tebernüş Kireçci 24 Haziran seçim sonuçları emlak piyasasına yansımasını kaleme aldı.

Kayaşehir TOKİ kura sonuçları 1+1 2+1 3+1!

Kayaşehir TOKİ kura sonuçları 1+1 2+1 3+1 açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Altıntaş TOKİ 3. Etap kura sonuçları 512 konut!

Altıntaş TOKİ 3. Etap kura sonuçları 512 konut açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Emlak endeks sonuçları Haberi

Emlak endeks sonuçları

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2015 Mart Ayı Sonuçları


Mart ayında 2007 Haziran=100 temel yıllı Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi’nde (TR-7) bir önceki aya göre %1.25 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre ise %16.31 oranında artış gerçekleşmiştir. Nisan 2015 için 2007 Haziran=100 temel yıllı Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi tahmin değeri 162.5 olarak öngörülmekte olup, beklenen aylık değer artış oranı %0.18’dir.





Mart ayında Adana’da metrekare başına konut satış fiyatları %2.81 oranında artmış ve Adana fiyatların en çok yükseldiği şehir olmuştur. Aynı dönem içerisinde konut satış fiyatlarının en çok azaldığı şehir ise %1.32 oranı ile Nevşehir olmuştur.



Mart ayında 2007 Haziran=100 temel yıllı Türkiye Kompozit Kiralık Konut Fiyat Endeksi’nde (TR-7) bir önceki aya göre %0.83 oranında; geçen...