06 / 05 / 2024

emlak endeksi sonuç

emlak endeksi sonuç

Hurriyetemlak.com'un Kasım 2013 Emlak Endeksi açıklandı. Endekse göre, yükselişte olan bölgeler, konut, ticari gayrimenkul ve arsa fiyatlarındaki son durumlar ortaya çıktı. Kasım 2013 Emlak Endeksi'ni haberimizde bulabilirsiniz...

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi sonuçları açıklandı! Sektörde gerileme devam ediyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından hazırlanan ve merakla beklenen İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi kasım ayı sonuçları açıklandı. İşte detaylar...

Temmuz 2022 Emlak Endeksi açıklandı!

Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak, Temmuz ayı endeksini yayınladı. Endekse göre Türkiye'de son bir ayda kiralık ev fiyatlarının en fazla arttığı il yüzde 12 ile Kocaeli oldu. satılık konutta ise yüzde 17 yükselişle Adana zirveye yerleşti.

Yabancıların Türkiye'deki emlak yatırımları arttı mı?

Deep Knowledge Analytics-Henley Partners'in elbirliğiyle hazırlamış oldukları 'Yatırım Yoluyla Göç Emlak Endeksi' raporu açıklandı. 16 ülkeyi inceleyen rapora göre Türkiye genel sıralamada dördüncü oldu.

ABD'de ulusal konut fiyat endeksi Ekim ayında yüzde 19,5 arttı!

ABD'nin ekim ayı ulusal konut endeksi sonuç verileri S-P CoreLogic Case-Shiller tarafından yayımlandı. Açıklanan resmi rakamlara göre, Ekim 2021’de geçen senenin aynı dönemine kıyasla yüzde 19.1 arttı.

İnşaat sektörü güven endeksi Eylül'de yüzde 0,7 azaldı!

Merakla beklenen sektörel güven endeksi sonuçlarına göre, Eylül'de 2021'de inşaat sektörü güven endeksi yüzde 0,7 azaldı.

İnşaat sektörü güven endeksi Ağustos'ta yüzde 7,1 arttı!

Merakla beklenen sektörel güven endeksi sonuçlarına göre, Ağustos 2021'de inşaat sektörü güven endeksi yüzde 7,1 yükseldi.

İnşaat sektörü güven endeksi Temmuz'da yüzde 4,7 arttı!

Merakla beklenen sektörel güven endeksi sonuçlarına göre, Temmuz 2021'de İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 4,7 yükseldi.

İnşaat sektörü güven endeksi Haziran'da yüzde 3,6 arttı!

Merakla beklenen sektörel güven endeksi sonuçlarına göre, Haziran 2021'de İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 3,6 yükseldi.

Konut yatırımları deniz kenarına yöneldi!

Hepsiemlak tarafından açıklanan Mayıs 2021 Emlak Endeksi sonuçlarına göre, konut yatırımları deniz kenarına yöneldi.

ABD'de konut fiyat endeksi şubatta yüzde 12 arttı!

ABD'de ulusal konut fiyat endeksi sonuçlarına göre şubat ayında yüzde 12 yükseldi. Endeks sonucunda Şubat 2006 tarihinden beri en yüksek artış yaşandı.

Türkiye genelinde satılık konut fiyatlarında artış devam ediyor!

Sahibinden tarafından Eylül Ayı Emlak Endeksi sonuçları yayınlandı. Endekse göre Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde satılık konut fiyatlarında artış sürerken, konutların ortalama satış süresi düştü.

Hizmet Üretici Fiyat Endeksi gayrimenkul hizmetlerinde yüzde 13,41 arttı!

TÜİK "Hizmet Üretici Fiyat Endeksi" sonuçlarını yayınladı. Aylık H-ÜFE verilerine göre, Hizmet Üretici Fiyat Endeksi gayrimenkul hizmetlerinde yüzde 13,41 arttı... 

emlak endeksi sonuç Haberi

emlak endeksi sonuç

Konutlar en çok Silivri, Küçükçekmece ve Şişli'de değerlendi


Hurriyetemlak.com'un Kasım 2013 Emlak Endeksi açıklandı. Endekse göre, yükselişte olan bölgeler, konut, ticari gayrimenkul ve arsa fiyatlarındaki son durumlar ortaya çıktı. İşte Türkiye’nin 5 büyük ilinde gayrimenkul fiyatlarında son durum...


İSTANBUL


Hurriyetemlak.com'un Kasım 2013 Emlak Endeksi’ne göre son 1 ayda İstanbul'da konut fiyatlarının en çok arttığı ilçelerin ilk sırasında Silivri var. Silivri'de fiyatlar yüzde 21.8 oranında artış gösterdi. İkinci sırada yüzde 9.5 artışla Küçükçekmece, üçüncü sırada ise yüzde 7 artışla Şişli yer alıyor.


Kasım ayında fiyatların azaldığı ilçeler ise Beşiktaş, Şile ve Başakşehir. Beşiktaş'ta düşüş yüzde 8.4, Şile'de yüzde 3.3, Başakşehir'de yüzde 1.7.


Amortisman süreleri baz alındığında ilk sırada 12 yıl ile Eyüp, ikinci ve üçüncü sıralarda 13 yıl ile Esenyurt ve Sancaktepe bulunuyor.


İstanbul'da satılık konutların...