08 / 05 / 2024

Emlak endeksleri nisan ayı raporu

Emlak endeksleri nisan ayı raporu

Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Nisan ayı raporu yayınlandı. İkinci el ve yeni konutlara yönelik çalışma, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli'de gerçekleştirildi...

Milli Emlak'tan son dakika hem Nisan hem de Mayıs 2024 fırsatı! 23 bin liradan başlayan fiyatlarla KDV'den muaf araziler

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Amasya ve Ankara'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihaleleri 29 Nisan, 8 Mayıs, ve 22 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Nisan 2024 için son fırsat! 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsalar satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Bayburt'ta yer alan arsaları satışa çıkardı. Muhammen bedelleri 8 bin TL olarak belirlenen arsalar KDV'den muaf olarak satılacak.

Milli Emlak'tan Nisan 2024 için son dakika fırsatı! 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü üç şehirde yer alan arazileri 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Söz konusu ihaleler Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilecek. 

Milli Emlak'tan son dakika hem Nisan hem de Mayıs fırsatı! 4 bin 500 TL'ye KDV'den muaf arazi satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 3 şehirde yer alan arazileri 4 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri 24 Nisan, 26 Nisan ve 8 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

3 ildeki 24 adet yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satışta! Milli Emlak ihale Nisan 2024! 

Bolu, Ankara ve Tekirdağ'da yer alan 24 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor. Peki 3 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Emlak vergisi muafiyeti Nisan 2024! Evi ve arsası olanlar dikkat! Bu belgeleri teslim edenler vergiden muaf oluyor!

Milyonlarca tapu sahibinin gündeminde yer alan emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 31 Mayıs 2024 tarihi itibarıyla sona erecek. Peki emlak vergisinden kimler muaf olur? İşte emlak vergisi muafiyeti Nisan 2024...

2 ildeki 30 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor: Milli Emlak satış Nisan müjdesi! 

Başkent Milli Emlak ve Kozaklı Milli Emlak, yüzde 20 indirimle 30 adet arsa ve araziyi satıyor. İşte o satışlarla ilgili tüm detaylar... 

3 ildeki 55 adet arsa ve arazi 38 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor: Milli Emlak satış Nisan 2024!

Milli Emlak, 3 ilde yer alan 55 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki hangi illerdeki arsa ve araziler satılacak? İşte ayrıntılar... 

Emlak Konut GYO hisseleri düştü! Yabancılar satıyor: Emlak Konut hisse son durum 1 Nisan 2024!

Emlak Konut GYO hisselerinde bu sabah yüzde 9'a yakın gerileme yaşandı. Emlak Konut hisse son durum 1 Nisan 2024! 

Milli Emlak'tan 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla Nisan ve Mayıs fırsatı! Kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mersin, Ankara ve Bayburt'ta yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış ihaleleri Nisan ve Mayıs ayları içerisinde yapılacak.

İki ildeki 38 adet arsa ve arazi 8 taksitle satılıyor! Milli Emlak'tan Nisan fırsatı!

Afyonkarahisar Çay'da ve Kırklareli Vize'de yer alan 38 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan 2 şehirde Nisan ve Mayıs fırsatı! KDV'den muaf arazileri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Kayseri'de yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı araziler KDV'den muaf olmasıyla da dikkat çekiyor. Söz konusu satış ihaleleri Nisan ve Mayıs ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan son dakika Nisan 2024 fırsatı! 3 ilde 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü üç şehirde 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri Nisan ayı içerisinde yapılacak.

Emlak endeksleri nisan ayı raporu Haberi

Emlak endeksleri nisan ayı raporu


FİYAT ARTIŞI Mortgage Uzmanı Garanti'nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Nisan ayı raporu yayınlandı. İkinci el ve yeni konutlara yönelik çalışma, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli'de gerçekleştirildi. 


"Reidin-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi" raporuna göre, yeni konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 1.03 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 13.80 oranında yükseldi. "Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi"nde ise bir önceki aya göre yüzde 1.40, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 16.94 oranında artış oldu. Bir önceki senenin aynı ayına göre; yıllık satılık fiyatlarındaki değişimlere bakıldığında, yüzde 21.63 oranıyla en yüksek artış İstanbul ilinde, yüzde 6.47 ile en düşük artış ise Antalya'da gerçekleşti. 


Posta...