05 / 05 / 2024

emlak fiyatları düştü mü

emlak fiyatları düştü mü

Büyükşehirlerde son 4 ayda satılık konut fiyatları ortalama yüzde 20 oranında azaldı. Peki, piyasa bundan sonra yükselişe geçecek mi, konut almak isteyenler için bu fiyatlar cazip mi? İşte tüm cevaplar...

10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları düştü! 3 Mayıs 2024 güncel altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Gram altın 2453 liraya gerilerken bilezik fiyatları da düştü. 10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları  düştü! 3 Mayıs güncel altın bilezik fiyatları.

ATEM Başkanı Hakan Akçam açıkladı! İkinci el konut fiyatları yüzde 30 düştü!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam konut fiyatlarında yaşanan değişime ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Akçam, ikinci el konut fiyatlarının yüzde 30 düştüğünü söyledi.

22, 18 ve 14 ayar bilezik fiyatları düştü! 10 gram 22 ayar bilezik ne kadar oldu? Başak burma bilezik kaç TL? 

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altının gramı gerilerken, 22, 18 ve 14 ayar bilezik fiyatları da düştü. Peki 10 gram 22 ayar bilezik ne kadar oldu? Başak burma bilezik kaç TL? 22 Nisan 2024 bilezik fiyatları.

Konut fiyatları düştü, satışlar arttı! Geçen sene konut fiyatları yüzde 109, Ankara'da yüzde 126 arttı!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam 2024 konut piyasasıyla ilgili ''2024’te ev fiyatlarında düşüş beklediğimizi ifade etmiştik. Beklediğimiz düşüş ocak ayında başladı ve şubat ayında da bir önceki aya göre daha fazla konut satışı gerçekleşti.” dedi.

22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları düştü! Bilezikler kapış kapış satılıyor! 25 Mart 2024 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde aşağı yönlü hareket ediyor. Altındaki düşüş 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatlarını da etkiledi. 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları düştü! Bu bilezikler kapış kapış satılıyor! 25 Mart 2024 altın bilezik fiya

Raporlar fiyatlar düştü diyor ama vatandaş hala otomobil alamıyor

Otomobil piyasasında yaşanan durgunluk fiyatlara da düşüş olarak yansıdı. BETAM’ın raporuna göre satılık otomobil reel fiyatı geçen yılın ocak ayına göre yüzde 8.5 düştü. Araçların ilanda kalma süresi de uzadı ama vatandaş bu fiyatlardan da otomobil alamıyor.

İnşaat demir fiyatları düştü! İşte İstanbul, İzmir, Payas ve Kabük inşaat demiri güncel fiyatları

İnşaat sektöründe en büyük gider olarak kabul edilen demir fiyatları düşmeye başladı. 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük inşaat demir fiyatları kaç lira? 2024 inşaat demiri fiyatları...

O ilde kiralık konut fiyatları düştü! Ev sahipleri fiyatları düşürerek kiraya vermek istiyor!

Konya’da kiralık konut fiyatları düşüyor. Boş duran kiralık dairelerine kış sezonunda aidat ve yakıt masrafları ödemek istemeyen konut sahipleri, fiyatlarda indirim yaparak bir an önce kiraya vermek istiyor.

Emlakçılar Odası Başkanı resmen açıkladı! O ilde kira fiyatları düştü!

Son dönemlerin en yüksek kiralık ev fiyatlarının olduğu illerden Trabzon’da kiracıları sevindiren bir gelişme yaşandı. Trabzon’da kiralık ev fiyatlarının düştüğü açıklandı.

Kiralık konuta talep arttı, satılık konut fiyatları düştü!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve sahibindencom işbirliği ile hazırlanan sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü ağustos ayı sonuçları açıklandı. Buna göre kiralık konuta talep artarken, satılık konut fiyatları düştü.

Konut fiyatları düşüyor mu? Yeni ev alacaklar hemen bakın! 

Konut fiyatlarında fahiş fiyat yükselişi durma noktasına geldi. Satılık konutların satışa dönme süresinde de yaklaşık 2 kat artış yaşandı. Peki konut fiyatlarında son durum ne oldu? Satılık ev fiyatları düştü mü? İşte merak edilenler... 

Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları düştü! 3 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları son 3 ayın en yüksek seviyesine yükselmesi ile zam gelen hurda fiyatları bugün düşüşe geçti. Hurda fiyatlarına indirim geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları düştü! 3 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Ev almak isteyenler buraya dikkat! Emlak fiyatları düşecek mi? İşte detaylar!

Ev fiyatlarına yönelik önlemlerin alınıp alınmayacağı, fiyatların düşüp düşmeyeceği Mehmet Şimşek'in göreve başlamasından sonra araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar, gittikçe artan emlak fiyatlarının ne zaman inişe geçeceğini merak ediyor. İşte detaylar!

emlak fiyatları düştü mü Haberi

emlak fiyatları düştü mü

İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerde son 4 ayda satılık konut fiyatlarında ortalama yüzde 20 oranında düşüş meydana geldi. İstanbul’da ise satılık konutların metrekare fiyatları bin TL'ye kadar geriledi.

Konutta cazip dönem

Emlak alımı için fiyatların düşüş eğiliminde seyrettiği bu dönemin en avantajlı dönem olduğunu söyleyen Hürriyet Emlak Satış Direktörü Çağrı Bozay, “Sıfır konut projelerinde yüzde 40’lara varan indirimler alıcıların ve piyasanın dikkatini çekmiş durumda. Diğer yatırım araçlarına kıyasla emlak yatırımı uzun dönemde ortalama 3 kata kadar daha fazla kazandırabilir” açıklamasında bulundu.

Kısa vadede daha çok gelir getirecek finansal enstrümanlar yerine uzun dönemde yüksek kar getirisi sağlayacak emlak yatırımlarının tercih edildiğini kaydeden Bozay, “Bazı projelerde yüzde 30-40 bandında kampanyalar yapılıyor. İkinci el konut piyasasındaki fiyat değişimleri ise ağırlıklı olarak likidite ihtiyacı veya farklı...