06 / 05 / 2024

emlak fiyatlarının artışı

emlak fiyatlarının artışı

Batman Gazetesi köşe yazarı Nizamettin İzgi bugünki köşe yazısında okuyucusunun emlak fiyatları hakkında şikayet yazısını değerlendirdi. Arsa ve ev fiyatlarının artmasına cevap olarak Nizamettin İzgi'nin köşe yazısı;

Ankara’da aşırı talep konut fiyatlarını artırdı!

Emlak Danışmanı Özcan Kılıç, Ankara’da yükselen konut fiyatlarını değerlendirdi. Kılıç, “Piyasada yanlış bir algı var. Fiyatları biz yükseltmiyoruz. Talebin artması fiyatlara yansıyor. Aksine, artan konut fiyatları bizim işimizi düşürüyor” diye konuştu.

Ev almak isteyenler buraya dikkat! Emlak fiyatları düşecek mi? İşte detaylar!

Ev fiyatlarına yönelik önlemlerin alınıp alınmayacağı, fiyatların düşüp düşmeyeceği Mehmet Şimşek'in göreve başlamasından sonra araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar, gittikçe artan emlak fiyatlarının ne zaman inişe geçeceğini merak ediyor. İşte detaylar!

Tarlasına traktör alacaklar dikkat! Türk Boğası fiyatlarını art arda açıkladı!

Türk Boğası lakabı ile tanınan Tümosan traktör fiyatlarını açıkladı. Peki, Tümosan traktörler ne kadar? Tümosan traktörler kaç TL? İşte güncel fiyat listesi...

Beklenen İstanbul depremi emlak fiyatlarını uçurdu! Bu ilçelere göç arttı! Kiraların en çok arttığı yerler açıklandı!

Beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarına da yansıdı. 1999 depremi öncesi yapılmış ve zemini kötü olduğu uzmanlarca söylenen semtlerdeki binalardan resmen göç başladı.

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

Tereyağı fiyatlarını artıracak gelişme! Bakanlık ihracata izin verdi son tarihi açıkladı

Türkiye’de marketlerde satılan tereyağı fiyatları kilogramı ortalama 110 liradan başlıyor. Markasına göre fiyat 150 liraya kadar çıkıyor. Terayağ fiyatlarını etkileyebilecek bir karar Tarım Bakanlığı’ndan geldi. İşte detaylar…

Benzin ve mazot fiyatlarının yeniden zamlanmasına neden olacak karar!

Küresel piyasalarda Rusya ve Ukrayna arasında çıkan savaş nedeniyle yaşanan arz sorunu petrol fiyatlarını artırmaya devam ediyor. Son dakika gelişmesine göre piyasanın ihtiyacına cevap vermek için kapasite artran Libya'da petrol üretimi askıya alındı! İşte detaylar...

Rusya'da emlak fiyatları artacak!

Rusya'da Ekonomi Politik Araştırmaları Merkezi Müdürü Vasiliy Koltaşov, emlak fiyatlarının bu sene yüzde 20 artabileceğine dikkat çekerek, kiralardaki artışın da yüzde 30'a ulaşabileceğini dile getirdi.

Emlak davalarında rekor artış bekleniyor!

Son zamanların gündem konuları arasında yer alan kiralık ev sorununun emlak davalarını artırması bekleniyor...

İklim krizi ev fiyatlarını nasıl etkiliyor?

ABD Ulusal Ekonomi Araştırmaları Bürosu tarafından gerçekleştirilen bir araştırmaya göre emlak fiyatları ve iklim değişikliği arasında bir bağlantı bulunuyor. Araştırmada iklim değişikliği sebebiyle emlak fiyatlarının gerilediği kaydedildi. 

Eskişehir'deki 75'inci Yıl-Sultandere-ESOGÜ Tramvay Hattı emlak fiyatlarını yükseltecek!

Eskişehir'de yapımına uzun süre önce başlanan 75'inci Yıl – Sultandere – ESOGÜ tramvay hattı bugün açıldı. Söz konusu hattın emlak fiyatlarını artıracağı öngörülüyor.

Ayda'nın babası Uğur Gezgin: Vicdansızlar, ev fiyatlarını artırdı!

İzmir depreminde enkazın altından çıkarılan Ayda'nın babası Uğur Gezgin yaşadıklarını anlattı. Acılı baba, ev fiyatlarını artıran fırsatçılara tepki gösterdi.

Denizli’nin yeni stadı emlak fiyatlarını artırdı!

Denizli’de yapılması planlanan yeni stadyum şimdiden bölgede heyecan yarattı. Kayalar Mahallesi’ndeki stat projesinin duyulmasından sonra bölgede özellikle gayrimenkul sektöründe hareketlilik yaşanırken, başta Sinpaş Aqua City olmak üzere konut ve arsa fiyatlarının iki katına çıktığı ortaya çıktı.

emlak fiyatlarının artışı Haberi

emlak fiyatlarının artışı

Okuyucularımızdan Ercan bey adlı kişinin bana attığı e-mail konumuzla ilgili. Arsa fiyatlarının birileri tarafından bilinçli şekilde arttırıldığını ifade eden vatandaşımız bakın neler söylüyor  Yüksek emlak fiyatlarından şikâyet var.


Kimileri "arsa mafyası" diyor ama. ben bu söylemi doğru bulmuyorum. Batmanda binlerce kişinin arsa ticaretiyle büyük paralar kazandıkları doğrudur. Ufku geniş olanlar ve geleceği okuyabilenler bütün servetlerini arsa veya dairelere yatırarak paralarını değerlendirmekte ve de bir süre sonra da bu paralara takla attırmaktadırlar. Bunların dışında bir kesim de, aldıkları yüklü miktardaki arazileri işleme tabi tuttuktan sonra bir apartman dikiyor, ardından da müteahhitler buraya hücum edip kalan arsaları yine büyük paralar karşılığında satın alıyorlar. En son kesim ise. okuyucumuz Ercan beyin tarif ettiği gibi "arsa mafya"cılığı yapanlar. Bunlar da zamanında Hazineye ait olan...