03 / 05 / 2024

emlak franchise bedelleri 2016

emlak franchise bedelleri 2016

Her yıl katlanarak büyüyen franchising sektörünün 2017'de 60 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşması bekleniyor. Ekonomistin gelenekselleştirdiği araştırması Franchise 100, bu açıdan her geçen yıl daha da değerleniyor

Milli Emlak yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satıyor! Mayıs 2024 Milli Emlak ihale! 

Milli Emlak, Eskişehir Odunpazarı ve Mersin Erdemli'deki arsa ve arazileri satıyor. Peki Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsa ve arazilerin muhammen bedelleri ne kadar? İşte ilan metinleri...

Milli Emlak'tan Nisan 2024 için son fırsat! 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsalar satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Bayburt'ta yer alan arsaları satışa çıkardı. Muhammen bedelleri 8 bin TL olarak belirlenen arsalar KDV'den muaf olarak satılacak.

Milli Emlak'tan 7 bin TL'ye son dakika arazi fırsatı! KDV'den muaf arazileri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum ve Kırıkkale'de yer alan arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış bedelleri 7 bin Türk Lirası'ndan başlıyor.

Milli Emlak'tan 2 ilde KDV'den muaf arazi müjdesi! 17 bin 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Erzincan'da yer alan iki adet araziyi KDV'den muaf olarak satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arazilerin satış bedelleri 46 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan 2 şehirde kiralık arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir ve Artvin'de yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 15 bin 500 TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan bu illerde 6 bin TL'ye kiralık arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Artvin ve Eskişehir'de yer alan araziler için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 6 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımladığı o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan Ankara ve Çanakkale'de KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Çanakkale'de yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin satış bedelleri 86 bin TL ile 6 milyon 708 bin TL arasında değişiyor. 

Milli Emlak'tan 3 şehirde kiralık arazi fırsatı! Fiyatlarını duyan inanamıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, 3 şehirdeki araziler için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 1.170 TL'den başlıyor. İşte Milli Emlak'ın resmi web sitesindeki o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan iki ilde kiralık araziler! 1.170 TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Erzurum ve Konya'da yer alan iki adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiraya verilecek olan arazilerin kira bedelleri 1.170 TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan Ankara ve iki ilde daha kiralık 3 arazi! 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Konya ve Erzurum'da yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 6 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak 3 ilde 27 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü üç ilde yer alan üç araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış bedelleri 27 bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap 2. Kısım ve 2. Etap 2. Kısım deprem konutları için imzaları attı!

Emlak Konut GYO tarafından Malatya Merkez 1. Etap 2. Kısım ve 2. Etap 2. Kısım deprem konutları için sözleşmeler imzalandı. İşte sözleşme bedelleri...

Milli Emlak 2 ilde arsa ve arazi satıyor! 33 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü iki ilde arsa ve arazi satıyor. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedelleri 60 bin TL ve 33 bin TL olarak açıklandı.

emlak franchise bedelleri 2016 Haberi

emlak franchise bedelleri 2016

Her yıl katlanarak büyüyen franchising sektörünün 2017'de 60 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşması bekleniyor. Ekonomistin gelenekselleştirdiği araştırması Franchise 100, bu açıdan her geçen yıl daha da değerleniyor Bu yıl Türkiye'nin en büyük 100 franchise veren şirketi 11 bin 380 zincir işletmeye ulaştı. Bu markalar 2017 sonuna kadar 3 bin 503 franchise şube açmayı planlıyor. Listede gıda sektörü öne çıkarken yöresel lezzetlere yönelik konseptler dikkat çekiyor. Bu yıl atak yapan eğitim sektörü de hızlı büyümesiyle girişimcilere fırsat sunmaya hazırlanıyor. 


2016 atak yılı oldu

2016'yı atak yılı ilan eden ERA Gayrimenkul Türkiye, ofis sayısını artırırken diğer taraftan eğitim yatırımlarına odaklanıyor. İK, altyapı ve teknoloji yatırımlarıyla rakiplerinden ayrılan, eğitime verdiği destekle sektörde fark yaratan ERA Gayrimenkul Türkiye, yeni yılda da yoluna hız kesmeden devam etme...