24 / 07 / 2024

emlak fuarı 2018

emlak fuarı 2018

BTSO'nun Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaların oluşturduğu 45 kişilik heyet, İsviçre'de buluştu. 

2. Expo Turkey by Qatar 17 Ocak'ta başlayacak!

Türkiye Katar’la ilişkilerini güçlendirmeye devam ediyor. İlki Nisan 2017’de gerçekleşen Expo Turkey by Qatar’ın ikincisi 17-19 Ocak 2018’de Katar’ın başkenti Doha’da gerçekleştirilecek. 

Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da! Emlak projeleri binlerce ziyaretçi ile buluşacak!

Gayrimenkul sektörü, bölgenin en büyük Uluslararası Emlak Fuarı olan ReExpo’da Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da gerçekleştirilecek.

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 16-17 Mart'ta! Gayrimenkul sektörü bir araya geliyor!

Depremin ardından hemen gündem olan gayrimenkul sektörü, yarın 15’inci Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi’nde bir araya geliyor. İşte ayrıntılar...

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 4-5 Mart'ta! 

Türkiye'nin gayrimenkul satış odaklı tek fuarı olan 15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 15'inci kez kapılarını açıyor. 15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 4-5 Mart'ta gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı Almanya'da başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hessen Şubesi tarafından Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen inşaat ve emlak fuarının ikincisi başladı.

Kar Group, MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katılacak!

Kar Group, Almanya’da düzenlenecek olan MÜSİA Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'nda gurbetçilerin karşısına çıkacak. Grup, 'Edonia Garden' projesini ve Kar Group bünyesinde yer alan diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıtacak.

Emlak beyannamesi 2018 örneği!

Emlak beyannamesini konut, iş yeri, arsa ve arazi gibi gayrimenkul satın alan vatandaşların vermesi gerekiyor. İşte yıl sonuna kadar verilmesi gereken emlak beyannamesi 2018 örneği...

Erken ödeme indirim kampanyası Emlak Konut 2018!

Erken ödeme indirim kampanyası Emlak Konut 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Kişiye özel indirim fırsatının sunulduğu kampanayaya göre borcun tamamının kapatılması durumunda yüzde 35 oranında indirim sağlanıyor.

DTO yönetiminden İzmir Emlak Fuarı'na ziyaret!

İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşti. Didim Ticaret Odası (DTO) yönetimi, fuara katılan üyeleri ziyaret etti.

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de başlayacak!

İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Fuar İzmir'de gerçekleştirilecek.

FORBES Emlak Raporu 2018 yayınlandı!

FORBES Emlak Raporu 2018'i yayınladı. Rapora göre, Haziran 2017-Haziran 2018 dönemini kapsayan son bir yılda Türkiye genelinde satılan konut sayısı yüzde 2,5 artışla 1,4 milyona ulaştı.

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de başlıyor!

İzmir'de emlak fuarı düzenlenecek. 27-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na 100 bin ziyaretçi bekleniyor.

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de açılıyor!

Ege’nin en prestijli uluslararası emlak fuarı, İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Elit Fuarcılık Hizmetleri organizasyonu ile 27-30 Eylül günleri arasında Fuarizmir’de kapılarını açacak. 

emlak fuarı 2018 Haberi

emlak fuarı 2018


Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; İsviçre'nin Basel kentinde gerçekleştirilen, Swissbau 2018 Fuarı'nda sektördeki son gelişmeler incelendi ve konuşuldu. 

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin dış ticaret hacmini artırmaya yönelik hayata geçirdiği Küresel Fuar Acentesi Projesi ile Bursalı firmalar, dünyanın önde gelen fuar organizasyonlarıyla buluşmaya devam ediyor.

Proje kapsamında inşaat sektöründe faaliyet gösteren 45 firma temsilcisi İsviçre'nin Basel kentinde düzenlenen Swissbau fuarına katıldılar. Bin 200 katılımcının yer aldığı ve sektörün önemli buluşmaları arasında gösterilen Swissbau Fuarı, her yıl dünyanın dört bir yanından gelen yaklaşık 100 bin iş profesyonelini ağırladı.