24 / 07 / 2024

emlak fuarının konut satışlarına etkisi

emlak fuarının konut satışlarına etkisi

Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer aldığı 'Emlak 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı', 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştiriliyor

Yabancıların konut alımında getirilen 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları sürüyor!

Türkiye emlak sektöründe son dönemlerde, yabancıların konut alımında getirilmiş olan 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları devam ediyor. Bu konudaki önemli bir aktör olan Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan konu ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Kademeli konut satışı emlak piyasasını nasıl etkileyecek? ATEM Başkanı Akçam açıkladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam kademeli konut satışının emlak piyasasının nasıl etkileyeceğini Türkiye'nin ilk ve tek Emlak Haber Sitesi Emlakkulisi.com'a açıkladı. İşte ATEM Başkanı Akçam'ın o değerlendirmesi...

Balıkesir Emlak Konutları'nın değeri 1 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Balıkesir Emlak Konutları'nın değerini açıkladı. İşte o dev projenin 2023 yıl sonu değeri...

Emlakçıların rayiç kurnazlığı

Konut fiyatları ve kiraların artmasında büyük rol oynayan kötü niyetli emlakçılar piyasayı balon gibi şişiriyor. Akıl almaz bir oyunla kendi komisyonlarını artırmanın yolunu bulan emlakçılar, ev sahiplerini de kendi oyunlarına alet etmeye çalışıyor. İşte emlakçıların yeni oyunu

Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Başkent Emlak Konutları ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Antalya'da emlak piyasasının öncelikleri değişti!

İstanbul’da meydana gelen 5.8 şiddetinde oluşan deprem Antalya'da emlak piyasasının önceliklerini değiştirdi. Sektör profesyonelleri, ucuz konut değil, sağlam konut algısının daha etkin hale geldiğini söylüyor.

Rusya’da emlak fiyatlarının düşmesi bekleniyor!

Rusya’da devletin toplu konut projelerine ağırlık vermesiyle emlak fiyatlarının düşmesi bekleniyor.

MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı Almanya'da başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hessen Şubesi tarafından Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen inşaat ve emlak fuarının ikincisi başladı.

Niğde Emlak Konutları'nın kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden olan  Niğde Emlak Konutları'ın  kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı...

İzmir Emlak Fuarı kapılarını açıyor!

Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, konut sahibi olmak isteyenlere önemli fırsatlar sunacak. Fuarın resmi açılış töreni bugün, saat 14:00'te Fuar İzmir'de yapılacak. 

Başkent Emlak Konutları'nın ÇED süreci tamamlandı!

Emlak Konut tarafından Ankara'nın Çankaya İlçesi'ne bağlı Mühye Mahallesi'nde hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları'nın ÇED süreci tamamlandı..

Cityscape Katar 2018 emlak fuarı bugün sona erecek!

Cityscape Katar 2018 emlak fuarının açılışı dün yapıldı.  Körfez Ülkeleri Temsilcisi Mustafa Göksu, Türkiye'nin yabancı yatırımcılara büyük önem verdiğini ve engelleri ortadan kaldırmak için işlemleri kolaylaştırdığını dile getirdi. 

Emlak piyasasının 4 yanlış bilineni!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, emlak yatırımında yapılan yanlışları "Emlak piyasasının 4 yanlış bilineni" başlıklı yazısında kaleme aldı..

emlak fuarının konut satışlarına etkisi Haberi

emlak fuarının konut satışlarına etkisi


Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer aldığı 'Emlak 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı', 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştiriliyor. Geçtiğimiz yıl Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdullaziz el-Suud'un yeğeni prens Ahmad Bandar Al-Sider'in CNR  Emlak  Fuarı'na yaptığı ziyaretin kartopu etkisi yaratmasının ardından Arapların fuara olan ilgisi bu yıl daha da yoğunlaştı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile  TOKİ  tarafından desteklenen fuarın açılışını bu yıl Suudi Arabistan Sanayi ve Ticaret Bakanı Tawfiq Al-Rabiah yapacak. 


KONUT SATIŞLARI FUARLA ARTACAK 


Al-Rabiah ile birlikte Suudi Ticaret ve Sanayi Odaları başkanlarının da katılacağı fuar ekonomiye hareket katacak. Fuara ilginin üst düzey olması sebebiyle konut satışlarının artması bekleniyor. Fuara, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetler, Katar, Kuveyt, Ürdün, İran ve Rusya'dan...