30 / 04 / 2024

emlak fuarları2014

emlak fuarları2014

Türkiye’nin en büyük konut projelerinin sergileneceği CNR Emlak 2014 Fuarı, 11-14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek. CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek fuar, bu yıl iki kat büyüdü...

Kazakistan ve Özbekistan emlak fuarlarıyla Türkiye'de gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörü Uluslararası Emlak Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Hollanda, Belçika ve Pakistan fuarlarında bir araya gelecek. Fuarlarla Türkiye'deki gayrimenkul satışının artacağı öngörülüyor.

Suudi yatırımcıların gözü Trabzon'da!

Dünyanın en büyük gayrimenkul yatırım ve emlak fuarlarından olan Cityscape Global, bu sene 9-11 Kasım tarihlerinde gerçekleşiyor. Fuara Suudi Arabistan'dan yoğun katılım gerçekleşti.

Özyurtlar İnşaat uluslararası yatırımcılarla biraraya gelecek!

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2015'te yerini aldı. Özyurtlar İnşaat, Dubai'de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, 4 projesini tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat uluslararası yatırımcılarla biraraya gelecek!

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından Cityscape Global 2015’te yerini aldı. Şirket, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini yatırımcılara tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat Cityscape Global 2015 Fuarı'nda yerini aldı.

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2015’te yerini aldı.

Gayrimenkul şirketleri Dubai Cityscape 2015'de buluşacak!

Yaz dönemi başta olmak üzere yurtiçindeki belirsizlikler nedeniyle satışlarında dış piyasaya ağırlık vermeyi düşünen gayrimenkul firmaları, dünyanın önde gelen emlak fuarları arasındki Dubai Cityscape Global 2015’i deyim yerindeyse ablukaya aldı.

Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy projesi MIPIM 2015'te!

Kuzu Grup imzası taşıyan Sea Pearl projesi, dünyanın önemli emlak fuarlarından biri olan MIPIM 2015’te yoğun ilgi gördü. Ataköy sahilinde yükselen proje, 2 milyar 700 milyon dolarlık yatırım değerine sahip

Sea Pearl Ataköy MIPIM 2015'te vitrine çıktı!

Dünyanın önemli emlak fuarlarından biri olan MIPIM 2015’te yabancı yatırımcı ve gayrimenkul devleri tarafından yoğun ilgi gören Kuzu Grup imzalı Sea Pearl projesi, Cityscape Global’den sonra MIPIM’den de tam not aldı.

Milli Savunma Bakanlığı İzmir ihalesi tamamlandı!

MİLLİ Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık İzmir İnşaat Emlak NATO 2014/83821 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Milli Savunma Bakanlığı yapım ihalesini Megataş İnşaat kazandı!

MİLLİ Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık İzmir İnşaat Emlak NATO 2014/76962 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Arı Fuarcılık 2015 Emlak Fuarları!

Arı Fuarcılık 2015 yılında gerçekleştireceğimiz Gayrimenkul ve Emlak fuarlarının bilgilerini yayınladı. Arı Fuarcılık özellikle bölgelerin en önemli fuarlarını ve dünyadan prestijli firmaların katıldığı fuarları seçiyor. İşte Arı Fuarcılık 2015 Emlak Fu

Milli Savunma Bakanlığı yapım ihalesini Arlift Asansör kazandı!

MİLLİ Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık İzmir İnşaat Emlak NATO 2014/61112 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleştirdi

Milli Savunma Bakanlığı İzmir yapım ihalesi sonuçlandı!

MİLLİ Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık İzmir İnşaat Emlak NATO 2014/72446 frıale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleştirdi.

emlak fuarları2014 Haberi

emlak fuarları2014

Türkiye’nin en büyük konut projelerinin sergileneceği CNR Emlak 2014 Fuarı, 11-14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek. CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek fuar, bu yıl iki kat büyüdü. 35 bin yatırımcının ziyaret edeceği fuarda,  200’ün üzerinde proje sergilenecek.  


CNR Holding kuruluşlarından Sine Fuarcılık tarafından düzenlencek “Emlak 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı”, 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu yıl iki kat büyüyen fuarda, Türkiye’nin yıldız 200 projesi görücüye çıkarılacak.


Büyük yatırımcıların, nihai tüketicilerin ve yabancı alıcı grupların projeleri yerinde görebileceği CNR Emlak fuarını, 6 bini yurt dışından olmak üzere 35 bin kişinin ziyaret etmesi hedefleniyor. Emlak sektörünün yıldızı parlayan tüm projelerinin sergileneceği fuarda A ve B sınıfı villa, konut ve toplu konut projeleri, rezidanslar, AVM ve iş merkezleri, plazalar,...