05 / 05 / 2024

Emlak GYO hakkında bilgi

Emlak GYO hakkında bilgi

2006 yılında Emlak Gayrimenkul Ortaklığı arsalarında, gelir paylaşım esasıyla inşa edilen toplam 5 bin 211 konutluk projelerinden, 2005 yılı sonu itibariyle 752 milyon lira gelir sağlamış.

Çevreciler Marmaris Belediye Başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu!

Marmaris'te Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen ve tartışmalara neden olan Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi sebebiyle bazı sivil toplum kuruluşları Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve belediye bürokratları hakkında suç duyurusunda bulundu.

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun ile Emlak Vergisi Kanununda Değişiklik!

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun ile Emlâk Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Trump'ın bankacısı hakkında 'ev satın alma' soruşturması!

Alman bankası Deutsche Bank, ABD Başkanı Donald Trump ile damadı Jared Kushner’in uzun zamandır özel bankacıları olan Rosemary Vrablic hakkında soruşturma başlattı. Vrablic’in, Kushner’in ortağı olduğu bir emlak yatırımı şirketinden niçin ev aldığı incelenecek.

Emlak Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Emlak Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi gereğince Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında vatandaşların emlak vergilerinin bir yıl ertelenmesi öngörülüyor.

Nurol GYO sosyal medyada çıkan haberler hakkında açıklama yaptı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sosyal medyada çıkan haberler hakkında açıklama yaptı. İşte Nurol GYO'nun açıklaması; 

Akmerkez GYO 2018 yılı kar payı 2. taksit ödemesi hakkında açıklama yaptı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2018 yılı kar payı 2. taksit ödeme tarihi kararı hakkında açıklama yaptı...

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik beklentilere cevap verebildi mi?

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, "Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik beklentilere cevap verebildi mi?" sorusunun yanıtını verdi. İşte Demir'in yazısı...

İdealist GYO'dan bankaya ipotek verilmesi hakkında açıklama!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bankaya ipotek verilmesi hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut ekspertiz değerinin altında satılan üniteler hakkında açıklama yaptı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ekspertiz değerinin altında satılan üniteler hakkında açıklama yaptı...

Akiş GYO'dan Erenköy'deki gayrimenkul davası hakkında açıklama!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, Çiftehavuzlar Mevkii, 106 Pafta, 1435 Ada, 39 Parsel'de kain taşınmaz hakkında Akiş GYO tarafından açıklama geldi.

Alarko Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün üst hakkı süresini hakkında güncelleme!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Hillside Beach Club Tatil Köyü taşınmazının üst hakkı süresinin uzatılması talebi ile ilgili daha önce yapılan özel durum açıklaması hakkında güncelleme yayınladı.

Atakule GYO davasında son durum!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ankara Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün 18 Eylül 2014 tarih ve 22975 sayılı işleminin yürütmesinin durdurulması ve iptali talebi hakkında açıklama yaptı. 

Atakule GYO davasında, davacı tarafından istinaf yoluna başvuruldu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) dava süreci hakkında açıklama yaptı.

Emlak GYO hakkında bilgi Haberi

Emlak GYO hakkında bilgi



Emlak GYO, iddialı projelerinden 752 milyon YTL Gelir sağladı


TEBERNÜŞ KİREÇCİ


    Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) arsalarında, gelir paylaşım esasıyla yapılan ve son yıllarda Türkiye'de inşa edilen projelerin en iddialıları olarak kabul edilen Uphill Court, Kentplus ve My World projelerinde, 2005 sonu itibariyle 752 milyon 208 bin YTL'lik ciro elde edildi. Toplam 5 bin 211 konutun satışa sunulduğu projelerde 2 bin 925 konut satışı gerçekleşti. Toplamda satışa çıkarılan konutların yüzde 56'sı alıcı buldu. 

      

Talep 1+1'e

     

    1 oda 1 salon ile 6 oda 1 salon arasında değişen konutlarda en çok 1 oda 1 salonlar tercih...