29 / 04 / 2024

Emlak GYO modeli nedir

Emlak GYO modeli nedir

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, kentsel dönüşümle ilgili sıkıntıları ortadan kaldırabilecek bir öneri sundu. Merkezin kullanıma açılması gerektiğini söyleyen Paşa Karadeniz, “Emlak GYO modeli ile dönüşüm hızlanır" dedi

Hakkı Alp, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hangi alanda çalıştı? Emlak GYO’da ne iş yapıyor?

Hakkı Alp kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Hakkı Alp’in hayatı...

Faiz indirimiyle konut satışları katlandı!

Kamu bankalarının faiz indirimi ile birlikte Emlak GYO’nun tarihi kampanyası konutta ertelenen talebi canlandırdı. GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Satışlar 5’e katlandı” diye konuştu.

Belgin Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları eğitimi bu akşam!

Emlak GYO'nun önceki Genel Müdür Yardımcısı değerleme uzmanı Belgin Belgiç, bu akşam online ve canlı yayınla 'Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 ve 2' başlıklı eğitim verecek...

Belgin Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 eğitimi bu akşam!

Emlak GYO'nun önceki genel müdür yardımcısı Belgin Bilgiç ilk kez emlak ofisi sahipleri ve danışmanlarıyla buluşuyor. Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 eğitimi bu akşam online canlı anlatımıyla Online Emlak Akademi'de....

Yeniköy Konakları'nı Aydur İnşaat yapacak!

Emlak GYO'nun İstanbul Eyüp Alibeyköy Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Aydur İnşaat ile 216 milyon 500 bin TL'ye imzalandı.

Emlak sanayi modeli geliyor!

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’dan 2 yeni organize sanayi bölgesi ve uzun süre kiralamaya uygun fabrika talep etti. İSO, emlak sanayi modeli ile İstanbul sanayisinin  yerleşiklik sorununun çözülmesi planlanıyor.

İSO'dan Emlak Sanayi modeli önerisi!

İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, Emlak Sanayi modeliyle kiralama yoluyla uygun arazilerin, projelerine göre özel sektöre tahsis edilmesiyle, uzun vadeli sanayi arsası ve fabrika binası teminine olanak sağlanacağını söyledi.

İstanbul Havalimanı çalışanları için 15 bin konutluk proje!

İstanbul Havalimanı yakınına 150 binden fazla çalışan için konut üretimesi amacıyla THY ve Emlak GYO anlaşma imzaladı. Anlaşma kapsamında 15 bin konutluk bir proje yapılmasına karar verildi.

Sanayi yatırımlarında “Emlak Sanayi” modeli!

Yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi ile yeni önerilerde beraberinde geldi.  Yeni sistemde sanayi yatırımlarında “Emlak Sanayi” modeli ile arazinin rant amaçlı kullanımının önüne geçilmesi isteniyor.

Yabancı yatırımcıya hangi hisseler öneriliyor?

Işık FX Araştırma Uzmanı Yusuf Kavak yatırımcılara Enka İnşaat, Sabancı Holding, Karsan, THY, Ford Oto, Tat Gıda, Vestel, Tümosan, Emlak GYO, Netaş, TAV hisselerini öneriyor.

Servet GYO 10 yıl içinde en büyük GYO şirketi olmayı hedefliyor!

Bir konut fabrikası gibi çalışan Sinpaş Yapı son iki yıldır 6 binden fazla konut üretti. Çelik Ailesi’nin ikinci kuşağını temsil eden Mahmut Sefa Çelik’in başında olduğu grubun diğer şirketi Servet GYO ise yedi yıl sonra Emlak GYO’dan daha büyük bir oyuncuya dönüşmenin peşinde.

KDV ve ÖTV indirimi kimlere yarayacak?

Konutta, beyaz eşya ve mobilyada vergi indirimine gidildi. KDV ve ÖTV'deki indirim sektörü hareketlendirdi. İndirimlerinin özellikle Arçelik, Vestel Beyaz Eşya, Emlak GYO, Torunlar GYO ve İş GYO gibi şirketlere olumlu yansıması bekleniyor.

İşte Galatasaray ve Emlak Konut anlaşmasının tüm detayları!

Sarı-kırmızılılar, Emlak GYO ile Riva ve Florya arazilerinin üst kullanım hakkına yönelik yaptığı anlaşmanın detaylarını paylaştı. İşte Cimbom'un mali yol haritası...

Emlak GYO modeli nedir Haberi

Emlak GYO modeli nedir


Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, İstanbul’da yapılacak kentsel dönüşümle ilgili sıkıntıları ortadan kaldırabilecek bir öneri sundu. İstanbul’un kuzeyine açılmak yerine kentsel dönüşümle kent merkezlerinde arazi geliştirecek modellere ağırlık verilmesi gerektiğini söyleyen Karadeniz, devletin bunu Emlak Konut modelini uygulayarak, müteahhide hazır bir arsa ve arkasında devlet garantisi sunarak yapabileceğini anlattı. “Birçok insanın yaşadığı ev neredeyse başına yıkılacak. İnsanlara düzgün yaşam sağlayacak projelerin sunulup bunların uygulanması lazım. Diğer türlü müteahhitler sitelerle görüşüyor ancak bitmeyen beklentiler nedeniyle bu sitelerin dönüştürülmesi mümkün olmuyor” diyen Karadeniz, şehir merkezinde arazi bulamadıkları için artık İstanbul’un havasını besleyen İstanbul’un kuzeyine yapılaşmanın kaydığını ifade etti. Karadeniz, “Halbuki kent merkezlerinde devletin belirleyeceği sistemle kentsel dönüşüm yapılırsa milyonlarca metrekare arazi elde edilebilir. Bu başarıldığı takdirde hem kent sağlıksız...