08 / 05 / 2024

Emlak İstasyonu düzce açılış

Emlak İstasyonu düzce açılış

Brokerlığını İsmail Çetinkaya’nın yapacağı Emlak İstasyonu Çeka Emlak, Kültür Mh. Spor Sk. Halil Üstünel İş Merkezi Kat:2 No:202 Düzce / Merkez de açılıyor.

Düzce'de konut imarlı iki arsa satılacak! İhalesi 19 Aralık'ta!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Gümüşova ve Merkez'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Milli Emlak Düzce'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satıyor: Gayrimenkul alacaklara müjde! 

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 8 adet arsa ile 1 araziyi peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Düzce'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Düzce'de 2 adet konut imarlı 8 taksitle satışa çıkıyor! Hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf!

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı peşinde yüzde 20 indirim ve 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Düzce'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Düzce'de 33.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce İstilli Köyü'nde yer alan 3 adet arsayı 33 milyon 90 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce Merkez'de 9.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Düzce Merkez'de yer alan arsayı 9 milyon 864 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce Merkez'de 12.1 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Düzce Merkez'de yer alan arsayı 12 milyon 116 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce Merkez'de 11 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Düzce Merkez'de yer alan arsayı 11 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce'de 11.1 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Düzce Merkez İstilli Köyü'nde yer alan arsayı 11 milyon 110 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce'de 11 milyon TL'ye satılık arsa!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Kültür Mahallesi'nde yer alan arsayı 11 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce'de ev sahipleri öğrencileri dolandırdı!

Düzce'de özellikle üniversitenin yakınında olan yerlerde bulunan evlerde kiralık fiyatları yükselişe geçti. Bölgedeki ev sahipleri kendilerini emlakçı olarak tanıtarak öğrencileri dolandırdı. 

Düzce'de emlak beyanı elektronik ortama taşındı!

Düzce'de yaşayan vatandaşlar, tapu harcına esas olan emlak beyanı belgesine dijital ortamdan ulaşabilecek.

Düzce'de tapu işlemleri belediyeye gelmeden yapılacak!

Düzce Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Kent Bilgi Sitemi uygulaması ile vatandaşların tapu işlemlerini belediyeye gelmeden halletmesine olanak sağlayacak.

Düzce'de 23.3 milyon TL'ye satılık 6 adet gayrimenkul! 

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden (Milli Emlak Müdürlüğü) Düzce İstili Köyü'nde yer alan 6 adet tarlayı 23 milyon 332 bin TL bedelle satışa çıkardı. İhale 9 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Emlak İstasyonu düzce açılış Haberi

Emlak İstasyonu düzce açılış


Brokerlığını İsmail Çetinkaya’nın yapacağı Emlak İstasyonu Çeka Emlak, Kültür Mh. Spor Sk. Halil Üstünel İş Merkezi Kat:2 No:202 Düzce / Merkez de açılıyor.

İsmail Çetinkaya; Gün geçtikçe franchise sayısını artıran, dinamik, çalışanlarını en iyi şekilde motive eden, iyi bir kariyer rehberi ışığında daha parlak bir geleceğe ulaşılmasını sağlayan ve en önemlisi de franchise ofislerine güven veren Emlak İstasyonu aile’sinin üyesi olmak benim için bir gurur verici bir...