19 / 05 / 2024

Emlak İstasyonu Kordinatörü Erkan Bayrak

Emlak İstasyonu Kordinatörü Erkan Bayrak

Emlak sektörünün son yıllarda kurumsal bir kimlilik kazanmasıyla birlikte bu alanda hızlı bir büyüme yaşandığını görüyoruz. Sektör hızlı bir şekilde kurumsal kimliğe sahip markaların çatısı altında şubeleşmeye başladı.

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dündar Altundaş ve Orhan Yerdelen ortaklığında kuruldu.

Kimler emlak vergisinden muaftır?

Emlak Vergisi Kanunu’na göre belirlenen emlak vergileri, belirli oranlarda ve gayrimenkullerin özelliklerine göre her yıl ödenen vergi çeşitleridir. Peki kimler emlak vergisinden muaftır?

Mil Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mil Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Dilek Şahin tarafından kuruldu.

Çin’deki borç krizi emlak şirketlerine sıçrıyor!

Çin’in emlak sektöründeki aşırı borçlanmaya ilişkin tedbirlerinin olumsuz etkileri ve China Evergrande Group’un içinde olduğu borç krizi, büyük emlak şirketlerine de sıçramaya başladı.

Amiran Kurumsal Emlak Pazarlama Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amiran Kurumsal Emlak Pazarlama Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  200 bin TL sermaye bedeli ile S.Amırhosseın Shojaedın tarafından kuruldu.

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Keleş, Hakan Gedikli, Nurettin Şam, Selçuk Aydemir, Banu Aslan Can, Tufan Büyükuzun ve Hicran Çakmak ortaklığında kuruldu.

Partner Emlak Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Partner Emlak Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldıray Uçar tarafından kuruldu.

Müzeyyen Şevkin'den arazilerde emlak vergisinin kaldırılması için yasa teklifi!

CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, 2012'de çıkarılan yasa köylerin tüzel kişiliğinin kaldırılması ve tarım arazilerinden ilk 5 yıl muaf olmak üzere 2017'den itibaren alınmaya başlanan emlak vergisinin kaldırılması için yasa teklifi hazırladı.

Bodrum'da emlak dolandırıcılığı!

Bodrum'da ev arayan bir çift, ilan sayfalarında beğendikleri bir  ev için emlakçıyla görüştü. Ev için haftalarca pazarlık yapan çift söz konusu evin ilanda yayınlanan evle aynı olmadığını öğrenince şaşkınlık yaşadı.

Cihan Su, Hürriyet Emlak Finans Direktörü oldu!

Doğan Şirketler Grubu’nun teknolojileriyle geliştirilen, Türkiye’nin emlak dikeyindeki yenilikçi dijital markası Hürriyet Emlak’ın Finans Direktörü Cihan Su oldu.

Bera Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bera Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Tuncer, Abdurrahman Toksöz ve Mehmet Çakmak ortaklığında kuruldu.

Vitrin Emlak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vitrin Emlak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Küçük tarafından kuruldu.

Bayırlı Dekorasyon Emlak ve Paslanmaz Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayırlı Dekorasyon Emlak ve Paslanmaz Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayırlı tarafından kuruldu.

Emlak İstasyonu Kordinatörü Erkan Bayrak Haberi

Emlak İstasyonu Kordinatörü Erkan Bayrak

Emlak sektörünün son yıllarda  kurumsal bir kimlilik kazanmasıyla birlikte bu alanda hızlı bir büyüme yaşandığını görüyoruz. Sektör hızlı bir şekilde kurumsal kimliğe sahip markaların çatısı altında şubeleşmeye başladı. Bu da yeni girişimleri ve franchising fırsatlarını beraberinde getiriyor. Örneğin, Emlak İstasyonu, kendisine yeni franchise'lar arayan markalardan biri.

Franchise sayısını 50'ye, yükseltmeyi hedeflediklerini söyleyen Emlak İstasyonu Kordinatörü Erkan Bayrak, önümüzdeki üç yıl içinde ise franchise sayılarını 150'ye çıkaracaklarını belirtiyor. Bayrak, bunun yanı sıra hali hazırda başta büyükşehirler olmak üzere hizmet verdikleri illere yenilerini eklemeyi planladıklarını da ifade ediyor.

Türkiye'ye yayılacak

 Şu anda İstanbul, Ankara, Sakarya, Balıkesir,'de bulunan ofislere ek olarak, önümüzdeki dönemde Türkiye'deki her bölgeye yeni franchise ofislerinin açılması...