06 / 05 / 2024

Emlak sektörü şubeleşmeye başladı!

Emlak sektörü şubeleşmeye başladı!

Emlak sektörünün son yıllarda kurumsal bir kimlilik kazanmasıyla birlikte bu alanda hızlı bir büyüme yaşandığını görüyoruz. Sektör hızlı bir şekilde kurumsal kimliğe sahip markaların çatısı altında şubeleşmeye başladı.



Emlak sektörünün son yıllarda  kurumsal bir kimlilik kazanmasıyla birlikte bu alanda hızlı bir büyüme yaşandığını görüyoruz. Sektör hızlı bir şekilde kurumsal kimliğe sahip markaların çatısı altında şubeleşmeye başladı. Bu da yeni girişimleri ve franchising fırsatlarını beraberinde getiriyor. Örneğin, Emlak İstasyonu, kendisine yeni franchise'lar arayan markalardan biri.

 

Franchise sayısını 50'ye, yükseltmeyi hedeflediklerini söyleyen Emlak İstasyonu Kordinatörü Erkan Bayrak, önümüzdeki üç yıl içinde ise franchise sayılarını 150'ye çıkaracaklarını belirtiyor. Bayrak, bunun yanı sıra hali hazırda başta büyükşehirler olmak üzere hizmet verdikleri illere yenilerini eklemeyi planladıklarını da ifade ediyor.

 

Türkiye'ye yayılacak

 Şu anda İstanbul, Ankara, Sakarya, Balıkesir,'de bulunan ofislere ek olarak, önümüzdeki dönemde Türkiye'deki her bölgeye yeni franchise ofislerinin açılması planlanıyor.


Geri Dön