18 / 05 / 2024

emlak konu ikincil halka arz

emlak konu ikincil halka arz

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ortak paylarının halka arzına ilişkin izahnameyi yayınladı...

Donald Trump hakkında emlak dolandırıcılığı davası: Kapanış konuşmaları yapıldı!

New York'ta ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki emlak dolandırıcılığı davasında kapanış konuşmaları yapıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Donald Trump hakkında süren emlak dolandırıcılığı davasındaki konuşma yasağı askıya alındı!

ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdığı" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta süren davada yargıç tarafından verilmiş olan "konuşma yasağı" askıya alındı.

Emlakçıların sorunları İTO çalıştayında konuşuldu!

İstanbul Ticaret Odası Emlak Müşavirleri Meslek Komitesi, sektörel sorunlarını ve ‘Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik’ ile ilgili yapılması gerekenleri düzenledikleri çalıştayda konuştu.

Emlakçılığın yasayla kontrol altına alınması lazım!

Era Gayrimenkul Türkiye'nin 2017 yılı değerlendirmesi ve 2018 yılı beklentilerinin konuşulduğu toplantıda açıklamalar yapan Era Gayrimenkul Genel Müdürü Özhan Atalay, emlakçılığın yasayla kontrol altına alınması gerektiğini söyledi.

2. El emlak piyasasındaki düzenlemeler son aşamada!

CNR Emlak Zirvesi 2017'de konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan 2. El emlak piyasasındaki düzenlemelerin son aşamaya geldiğini söyledi.

Emlak Komisyonculuğu yasa tasarısı değişiyor!

Emlak sektörünün yasal bir zemine kavuşturulması için sektörün bir yasaya ihtiyacı olduğu konuşuluyordu. Bu kapsamda Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ilk adımı attı.

CNR Emlak Zirvesi'nde gayrimenkulün finansmanı konuşulacak!

CNR Emlak İstanbul Zirvesi'nde 30'un üzerinde konuşmacı, 25 ülkeden, 500'ü yabancı toplam 1200 katılımcı bir araya gelecek. 

Nidapark Küçükyalı'nın 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konu GYO güvencesiyle, Tahincioğlu imzası ile hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı'nın 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Emlak fiyatları düşer mi? Yükselir mi?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, emlak sektöründe çok konuşulan balon konusunu kaleme aldı. Peki emlak fiyatları düşecek mi yoksa yükselecek mi?

CNR Emlak İstanbul Zirvesi 23 Kasım'da düzenleniyor!

CNR Emlak İstanbul Zirvesi CNR Emlak Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenleniyor. Zirvede Türk ve dünya emlak sektörünün geleceği konuşulacak.

Emlak vergisi değerlerine yapılan itirazlar TBMM'de!

Emlak vergisi metrekare birim değerlerine yapılan itirazlar TBMM'de konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Dünya online emlak pazarını sekiz yeni trend şekillendirecek!

4-6 Ekim 2017 tarihlerinde Uluslararası Property Portal Watch Konferansı’na katılan Emlakjet Genel Müdürü Gizem Moral Kunter, zirvede konuşulan ve dünya online emlak pazarına yön verecek sekiz yeni trendi açıkladı.

Emlak vergisine yüzde 50 artış sınırı getirildi!

Torba Tasarı'da en çok konuşulan maddelerden "emlak vergisi yüzde 50 artış sınırı" TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edili. 

emlak konu ikincil halka arz Haberi

emlak konu ikincil halka arz

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şu şekilde açıklama yaptı;


Açıklama:


Ortaklığımız paylarının ikincil halka arzına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvuru Kurul tarafından onaylanmış olup İzahname, 30.05.2013 tarihinde İstanbul Ticaret Sicili Memurluğu'na tescil edilmiştir. 


İhraç edilecek toplam 1.300.000.000 TL nominal değerli B Grubu payların halka arzına ilişkin Sirküler ekte yer almaktadır.


Söz konusu payların halka arzına, Sermaye Piyasası Kanunu'nun 6. maddesi uyarınca Sermaye Piyasası Kurulu'nca 30/05/2013 tarih ve 19/621 sayı ile onay verilmiştir. Ancak verilen onay ortaklığımızın ve paylarının Kurul veya kamuca tekeffülü anlamına gelmez.


İzahnamenin 1. bölümü için