05 / 05 / 2024

emlak konut İdealist Koru lokasyon

emlak konut İdealist Koru lokasyon

İdealist Koru nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İdealist Koru nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Emlak Konut GYO 'Düşler Vadisi'ndeki villa bloklarının kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi'deki projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İdealist Cadde'nin kısmi kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO İdealist Cadde'nin kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO İdealist Cadde projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İdealist Cadde'nin kısmi kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO İdealist Cadde Koru 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İdealist Cadde Koru projesi için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut GYO İdealist Koru değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İdealist Koru projesi ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu''nu yayınladı. 

Emlak Konut GYO İdealist Koru fiyat listesi!

Emlak Konut GYO İdealist Koru fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte İdealist Koru fiyat bilgisi ve sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Emlak Konut GYO İdealist Cadde değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında (İdealist Cadde) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

Emlak Konut güvencesiyle Şile'de yatırım fırsatı!

Emlak Konut GYO güvencesinde İdealist GYO tarafından inşasına başlanan İdealist Cadde ile Şile’de bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek yeni bir iş ve yaşam merkezi hayata geçiriliyor.

İdealist GYO Emlak Konut Şile Çavuş arsa ihalesi teklifini güncelledi!

Emlak Konut ile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. ve 2. oturumuna sadece İdealist GYO katılım gösterdi. İhale komisyonu istekliden teklifini revize etmesini talep etti.

Emlak Konut Şile Çavuş ihalesini İdealist GYO kazandı!

Emlak Konut ile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. ve 2. oturumuna sadece İdealist GYO katıldı. Firma ihalede 15 milyon TL teklif verdi.

İdealist GYO Emlak Konut Şile ihalesine katılacağını açıkladı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan yazılı açıklamaya göre İdealist GYO Emlak Konut Şile ihalesine katılacağını açıkladı.

Emlak Konut Şile Çavuş ihalesine en yüksek teklif İdealist GYO'dan!

Emlak Konut ile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine sadece İdealist GYO katıldı. Firma ihalede 7 milyon 500 bin TL teklif verdi.

İdealist GYO, Emlak Konut Şile ihalesine katıldı!

İdealist GYO, Emlak Konut GYO'nun bugün yapıldığı Şile Çavuş arsa ihalesine katıldı.

İdealist GYO, Emlak Konut Şile ihalesine katılacak!

İdealist GYO Emlak Konut GYO tarafından 13 Temmuz'da yapılacak ile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine katılacak.

emlak konut İdealist Koru lokasyon Haberi

emlak konut İdealist Koru lokasyon

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen İdealist Koru projesi için ön talep toplanıyor.

İdealist Koru projesi İstanbul Avrupa Yakası Şile Çavuş Mahallesi'nde yükseliyor. Temmuz ayı içerisinde satışa sunulması planlanan İdealist Koru projesinde 69 adet bağımsız bölüm mevcut.

İdealist Koru nerede?
İdealist Koru nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İdealist Koru nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Şile İdealist Koru projesi, Şile Çavuş Mahallesi 70 Ada 82 parselde hayata geçiriliyor. İdealist Cadde projesinin 2. Etabı olarak inşa edilen projede 68 adet konut ve 1 adet ticari ünite bulunuyor.

Yapı ruhsatları 24 Haziran 2020 tarihinde alınan İdealist Koru projesinin detayları henüz netleşmedi.

Dairelerin yanı sıra 12 adet villanın da bulunacağı İdealist Koru projesinde, bahçe alanları, otopark ve...