29 / 04 / 2024

emlak konut yıl sonu fırsatları 2016

emlak konut yıl sonu fırsatları 2016

Emlak Konut GYO beklenen projelerini satışa çıkarıyor. Niğde Emlak Konutları projesi açık satış, Gebze Emlak Konutları 3. Etap ve Ankara Mühye Emlak Konutları projeleri kuralı satış yöntemiyle Kasım-Aralık gibi satışa çıkacak. İşte kampanyanın detayları..

Bakan Özhaseki’den konut müjdesi! 46 bin konut yıl sonuna kadar hazır olacak!

Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde yıl sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evinin hazır olacağını ifade etti. 200 bin konut inşasının sürdüğünü söyleyen Özhaseki, Yerinde Dönüşüm'e başvuru sayısının da 240 bine ulaştığını aktardı.

AFAD Başkanı duyurdu: 42 bin konut yıl sonuna kadar teslim edilecek!

AFAD Başkanı Okay Memiş, inşası devam eden 200 bin konuttan 42 bin 46'i hak sahiplerine yıl sonuna kadar teslim edileceğini duyurdu. Ayrıca Okay Memiş, 337 bin 204 haneye kira yardımı yapıldığını açıkladı.

Elazığ'da inşa edilen 8 bin deprem konutu yıl sonunda teslim edilecek!

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen depremde ağır hasarlı evleri yıkılan vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımına başlanan 18 bin 868 konuttan, tamamlanma aşamasına gelen 8 bin konut yıl sonuna kadar teslim edilecek. 

Elazığ ve Malatya'da 10 bin konut yıl sonunda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ ve Malatya'daki konut inşaatlarına ilişkin "Bu yıl sonuna kadar 8 bini Elazığ'da, 2 bini Malatya'da olmak üzere 10 bin konutumuzu bitirip vatandaşlarımıza teslim edeceğiz" dedi.

Elazığ’da 3 bin 850 konut yıl sonunda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ Sivrice’deki deprem sonrasında 3 bin 850 konut yapılacağını vurgulayarak inşa edilen konutların yıl sonuna kadar teslim edileceğini açıkladı.

Kiler GYO WestaLife AVM ve Konut 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Zonguldak İli Merkez İlçesi WestaLife Alışveriş Merkezi ve Konut Yıl Sonu Değerleme Raporu'nu yayınladı...

Emlak Konut Göl Panorama Kesin Kabul Tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden İstanbul Avcılar Kapadık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı (Göl Panorama) İşi'nin kesin kabulü yapıldı...

Emlak Konut yıl bitmeden erken ödeme indirimi yapacak mı?

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO'nun her yıl düzenlediği erken ödeme indirimi kampanyası yıl bitmeden yeniden yapılacak mı? İşte detaylar...

Emlak Konut ile TOKİ protokol imzaladı!

TOKİ’nin sahip olduğu arazileri ihalesiz alıp müteahhitlere gelir paylaşımı yolu ile ihale eden Emlak Konut yöntem değişikliğine gitti. Artık sadece alıcı değil aracı da olacak...

Şırnak’ta 5 bin 700 konut bu yıl teslim edilecek!

Terörün yıktığı şehirler yeniden inşa ediliyor. Şırnak’ta yatırımlara hız verilirken, bölgede inşa edilen 5700 konut yıl sonuna kadar hak sahiplerine teslim edilecek.

Emlak Konut Göl Panorama değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Göl Panorama projesi 58 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Başkan Vekilliği'ne Mustafa Levent Sungur seçildi...

Emlak Konut yönetim kurulu üye adaylarını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyeliklerine TOKİ tarafından; Ertan Keleş, Hakan Gedikli, Mustafa Levent Sungur ve Hakan Akbulut aday olarak gösterildi...

emlak konut yıl sonu fırsatları 2016 Haberi

emlak konut yıl sonu fırsatları 2016

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 2016 yılı bitmeden konut alıcılarına yeni bir fırsat sunuyor. "Emlak Konut'tan Yıl Sonu Fırsatları" sloganıyla açıklanan kampanya kapsamında 3 proje satışa çıkacak. 


Emlak Konut GYO Niğde'de, Gebze'de ve Ankara'da hem kuralı hem de açık satış yöntemiyle ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştirecek.


Emlak Konut "Yıl Sonu Fırsatları" kampanyası kapsamında Niğde Emlak Konutları'nı açık satış yöntemiyle, Gebze Emlak Konutları 3. Etap ve Ankara Mühye Emlak Konutları projelerini kuralı satışa çıkaracak.


Niğde Emlak Konutları projesinde yaklaşık 346 adet daire, Gebze Emlak Konutları 3. Etap projesinde ise yaklaşık 1.500 adet daire bulunuyor. Projelerin Kasım-Aralık gibi satışa çıkması planlanıyor. 


Emlak Konut'un satışa çıkaracağı projeler

1-) Niğde Emlak Konutları  - Açık satış - 346 daire

2-) Gebze Emlak Konutları 3. Etap - Kuralı satış...