19 / 05 / 2024

Emlak Konuta ait Tuzla arazisi

Emlak Konuta ait Tuzla arazisi

Emlak Konut'tan 65 bin 122,35 metrekarelik kısmı, KDV hariç 201 milyon 879 bin 285 lira bedelle şirketimizce satın alınmıştır" denildi.

1939 yılında Milli Emlak'a ait arsaların satılması yasaklanmış!

1939 yılında Milli Emlak'a da ait olduğu bilinen arsaların satılmamasına karar verilmiş. 

Ulus Emlak Müdürlüğü'nden Ankara'da hazineye ait 1 adet arsa satılık!

Ulus Emlak Müdürlüğü tarafından, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Karşıyaka mahallesinde bir adet hazineye ait arsa ihale ile satılacak.

Milli Emlak’a ait arazileri sahte tapuyla satan ve kiralayan örgüt yakalandı!

Milli Emlak’a ait arazileri sahte tapu ve sözleşmelerle kiralayıp sattıkları iddia edilen tokatçılar örgütü yakalandı. Örgüt üyelerinin, bilgi ve belge temin etmek için kamu görevlilerine rüşvet verdikleri öğrenildi.

İstanbul'da ‘Milli Emlak’ arazisini sahte belgelerle 30 milyon TL'ye sattılar!

İstanbul’da bir iş insanı, 30 milyon TL'lik bir arsayı satın almak için anlaşma yaptı. Arsayı almak için yaklaşık 15 milyon TL ödeyene, aynı tutardaki arsasını satan iş insanına gösterilen arazinin Milli Emlak’a ait olduğu belirlendi.

Ekrem İmamoğlu'ndan sahra hastanesi açıklaması! 

Ekrem İmamoğlu, koronavirüs önlemleri kapsamında İstanbul'un Avrupa Yakası'na yapılan sahra hastanesinin, Atatürk Havalimanı'na değil, yanındaki Milli Emlak'a ait araziye yapıldığını söyledi...

Milli Emlak'ın Mall of İstanbul'daki arazisi torunlara mı devredildi?

Mall of İstanbul projesinin yapıldığı alanda TOKİ, Milli Emlak'a ait 90 dönümlük araziyi konut yapma gerekçesiyle alıp düşük bir bedelle Torunlar'a devrettiği iddiası ortaya atıldı. 

Samsun'da Milli Emlak arsalarının kiralama ihalesine fesat karıştırıldığı iddiası!

Milli Emlak'a ait arsaların kiralanması ihalesine fesat karıştırıldığı iddiasıyla aralarında Samsun Milli Emlak Daire Başkanı'nın da bulunduğu 4 kişi tutuklandı...

Trabzonspor'a arsa desteği!

Çukurçayır’da mülkiyeti Ortahisar Belediyesi'ne ait Büyükşehir Belediyesi ve Milli Emlak’a ait üzerinde eski belde belediye binasının sahibi olduğu arsa Trabzon’a verildi.

Emlak Konut 2018'e ait 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2018 - 30 Eylül 2018 dönemine ait  faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Emlak Konut Köy projesinde 35 konutun ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO güvencesi ile İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Köy projesinde 35 adet konuta ait yapı ruhsatı alındı. 

Emlak Konut 2017'ye ait 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Emlak Konut GYO altı aylık ara hesap dönemine ait özet finansal tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu, sorumluluk beyanı ve faaliyet raporunu yayınladı.

TOKİ Kastamonu Küre 106 konut ihalesi 7 Mart'ta!

TOKİ'nin Kastamonu İli, Küre İlçesi 106 Adet Konuta Ait İlave İşlerin Yapım İşi ihalesi 7 Mart'ta gerçekleşecek.

Alanya Belediyespor, İncekum Plajı’ndaki otoparkı tekrar işletmeye açtı!

Alanya Belediyespor, İncekum Plajı’ndaki Milli Emlak’a ait otoparka yine çöktü. Geçen yıl 15 bin lira ceza alan kulüp, otoparkı tekrar işletmeye açtı.

Emlak Konuta ait Tuzla arazisi Haberi

Emlak Konuta ait Tuzla arazisi

Emlak Konutun açıklamasında, "Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi mülkiyetindeki İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Orhanlı mevkiinde kain, 260 bin 489,41 metrekare yüzölçümlü 120 Ada 1 Parsel sayılı taşınmazın, 1/4 hissesine isabet eden 65 bin 122,35 metrekarelik kısmı, KDV hariç 201 milyon 879 bin 285 lira bedelle şirketimizce satın alınmıştır" denildi. 



Yeni...