30 / 04 / 2024

Emlak KonutGYO Ümraniye

Emlak KonutGYO Ümraniye

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Ümraniye İnkilap Mahallesi'ndeki gayrimenkulünün toplam değeri 300 milyon TL, KDV dahil toplam değeri ise 354 milyon TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO Ümraniye parsellerinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, İnkilap Mahallesinde yer alan 1840/119 parsel no.lu taşınmaz için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar'da son dakika gelişmesi! 

Emlak Konut GYO'nun Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar projesinde son dakika gelişmeleri yaşandı. Projelerin kısmi kesin kabulü ve kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Demirel tarafından kuruldu.

Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Efektif Emlak Danışmanlığı Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efektif Emlak Danışmanlığı Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Ünal tarafından kuruldu.

Parla Emlak İnşaat Mobilya Ve Mağazacılık Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Parla Emlak İnşaat Mobilya Ve Mağazacılık Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor! Kiler GYO'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konutluk yeni proje!

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor. Emlak Konut GYO arazisinde hayata geçirilecek olan Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 593 milyon 677 bin 593 TL'ye mal olacak.

Yeni Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Zengin tarafından kuruldu.

Tepeyazı Emlak Otomotiv Ve Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepeyazı Emlak Otomotiv Ve Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Tepeyazı tarafından kuruldu.

Referans Ümraniye geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konut ve ve 46 dükkanlık yeni proje!

Referans Ümraniye projesi için düğmeye basıldı. Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 592 milyon 758 bin 693 TL'ye mal olacak.

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. kuruldu!

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yılmaz tarafından kuruldu.

Landmark Emlak Otomobil Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Landmark Emlak Otomobil Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Recep Burak Can tarafından kuruldu.

Pera Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Pera Emlak İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Ercan tarafından kuruldu.

Emlak KonutGYO Ümraniye Haberi

Emlak KonutGYO Ümraniye

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Ümraniye değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Ümraniye İnkilap Mahallesi'ndeki 1840/119 parsel no.lu taşınmaz için hazırlatılan 2021 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer alıyor.

Değerleme raporunda; İstanbul Ümraniye İnkilap Mahallesi'ndeki 1840/119 parselde net alan üzerinden Emsal: 1.50 şeklinde konut ve ticaret yapılaşma koşullarında planlama yapılabileceği bilgisi verildi. Değerleme konusu parselin toplam alanı 20 bin metrekare olarak açıklandı. 

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Ümraniye İnkilap Mahallesi'ndeki gayrimenkulünün yakın çevresinde Buyaka AVM, Meydan AVM, Tepeüstü Meydan, Çakmak Sanayi Sitesi bulunuyor. Bölge genel olarak 3-5 katlı konut yapıları ve site yapılaşmaları olarak gelişmiş durumda.

Değerleme konusu gayrimenkulün bulunduğu bölge, FSM Köprüsü bağlantı yolu olan O6 Otobanına yakın konumda yer...