10 / 05 / 2024

emlak konutun güvencesi nedir

emlak konutun güvencesi nedir

Hızla gelişen inşaat sektöründe, bazı konut projeleri Emlak Konut ve TOKİ güvencesi ile inşa ediliyor. Peki, emlak konut güvencesi ne demek? TOKİ güvencesi ne demek? İşte yanıtı..

Yeni Levent Modern peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajıyla satışta! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme vizyonu ve Emlak Konut güvencesi ile hayata geçen Yeni Levent projesinin ikinci etabı olan Modern, yüzde 20 indirimle satışta.

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'te yüzde 10 indirim fırsatı!

Emlak Konut güvencesi ve Aydur İnşaat ayrıcalığıyla yükselen Nezihpark Bahçekent'te peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Nezihpark Bahçekent nerede? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

DAP Yeni Levent projesinde 120 aya varan vade fırsatı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme vizyonu ve Emlak Konut güvencesi ile hayata geçen Yeni Levent projesinde yüzde 1,39 faizli 60 ay ya da yüzde 1,89 faizli 120 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya'da yüzde 12 indirim fırsatı! 

Park Yaşam Antalya projesinde peşin ödemelerde yüzde 12 indirim imkanı sağlanıyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen projede fiyatlar 4 milyon 180 bin TL'den başlıyor. 

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile inşa edilen Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatları sunuluyor. Park Yaşam Antalya'nın teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Emlak, otomotiv, gıda... Fahiş fiyat ve stokçuluğa tam 602 milyon TL ceza!

Ticaret Bakanlığı, emlak, otomotiv ve gıda sektörleri ile fahiş fiyat ve stokçuluk denetimleri kapsamında 18 bin 780 denetim yaparak, 602 milyon 225 bin 881 TL idari para cezası uyguladı.

Park Yaşam Antalya yeni fiyat listesi Aralık 2023! Emlak Konut GYO projesinde yüzde 15 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen Park Yaşam Antalya yüzde 15 indirimle alıcılarını bekliyor. Peki Park Yaşam Antalya fiyatları ne kadar? 

Im Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Im Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Marıana Shtukovetska tarafından kuruldu.

Ebruli Kayaşehir'de 60 ay vade 1.20 faiz fırsatıyla!

Emlak Konut güvencesi ve Ebruli İnşaat tecrübesiyle İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirilen Ebruli Kayaşehir projesinde, bankasız, kefilsiz, senetsiz 60 ay 1.20 vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Fuzul GYO ve Emlak Konut GYO'dan Başakşehir Ayazma 4. Etap ile modern ve yüksek getirili yaşam alanı geliyor!

Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi, Emlak Konut GYO güvencesi ve Fuzul GYO güvencesiyle yükselecek. Proje 22 bin 310 metrekarelik bir alanda inşa edilecek. İşte Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi ile ilgili merak edilenler...

Emlakçı yer gösterdiğinde para alır mı?

Emlakçı danışmanları, ev sahibi olmak isteyenlere yer göstermekle sorumludurlar. Bu durumda yer göstermenin belirli bir ücretinin olup olmadığı merak edilir. Peki emlakçı yer gösterdiğinde para alır mı ve yer gösterme belgesi nedir? İşte yer gösterme belgesi ile ilgili bilgiler...

Ebruli Kayaşehir satışa çıktı! Yeni proje!

Emlak Konut güvencesi ve Ebruli İnşaat tecrübesiyle İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirilen Ebruli Kayaşehir satışa çıktı. İşte Ebruli Kayaşehir projesi ile ilgili detaylar...

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

emlak konutun güvencesi nedir Haberi

emlak konutun güvencesi nedir

Emlak konut güvencesi ne demek?

Emlak Konut’un temelleri 1953 yılında atılmıştır. 2002 yılında Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’na dönüşen Emlak Konut, bugün Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı haline gelmiştir.


Emlak Konut geldiği noktada hızlı büyümesini sürdürmek amacıyla 2010 yılında halka arz edilmiştir. Beklenenin üzerinde bir ilgi gören Emlak Konut halka arzıyla; yurtiçi bireysel yatırımcı talebinde Türkiye rekoru kırıldığı gibi, Cumhuriyet tarihinin en büyük 5 halka arzından biri gerçekleşmiştir. Yine 2013 yılı Kasım ayında gerçekleştirdiği ikincil halka arzında hisse senetlerine 2,3 kat talep gelmiş ve 20 farklı ülkeden 100’ün üzerinde uluslararası yatırımcının ilgi gösterdiği Emlak Konut halka arzı, Orta Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde sermaye artırımı şeklinde yapılan yılın en büyük halka arzı olmuştur. 


TOKİ ise, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'na bağlı, özellikle sosyal konut üretimi...