06 / 05 / 2024

emlak konutun lot fiyatı ne kadar

emlak konutun lot fiyatı ne kadar

17 Aralık'ta başlayan yolsuzluk ve rüşvet soruşturması sonrasında hisse fiyatı 2,65 TL’den 2,11 TL’ye kadar gerileyen Emlak Konut GYO yüklü hisse geri alımlarına başladı...

Milli Emlak’tan Aydın İncirliova’da yüzde 20 indirimli satılık konut!

Aydın ili, İncirliova ilçesinde Milli Emlak Şefliği’nden yüzde 20 indirimli konut satışı yapılacağı öğrenildi. Konutun bahçeli kargir konut olduğu belirtildi.

Uzmanlar emlak vergisinin düşürülmesini istiyor! 'Yüzde 1'e düşürülmeli'

Gayrimenkul satışlarında alıcıdan ve satıcıdan yüzde 2 vergi alındığını söyleyen İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, “Rakamlar arttı. 5 milyon TL’lik bir konutun satışında 200 bin TL vergi ödeniyor. Devletin bu oranı düşürmesi gerekiyor” dedi.

Emlak Konut GYO'dan Malatya Battalgazi'ye 1.000 yeni konut!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremlerden etkilenen ilçeye, Emlak Konut GYO tarafından 1000 konutun yapılması noktasında görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri resmen başlıyor! Kanal İstanbul manzaralı 12 bin 585 konutun temeli atılıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Yenişehir Evleri projesi için ÇED süreci sona erdi. Yenişehir Evleri'nde Kanal İstanbul manzaralı 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan yer alacak.

 THY ve Emlak Konut'tan dev işbirliği! 14.000 konut dağıtılacak! 

THY'nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Ahmet Bolat, Emlak Konut ile beraber yaklaşık 14 bin konut inşa edeceklerini ve bu projeden  THY ve iştirak çalışanları için 3 bin konutun tahsis edileceğini açıkladı.

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri satışta! Emlak Konut GYO'dan Sultanbeyli'ye 286 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yeni projesi Mimar Sinan Evleri satışa çıktı. 286 adet konutun yer aldığı Mimar Sinan Evleri, İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükseliyor. 

Emlak konut GYO'dan 2 haftada 5.6 milyar TL'lik satış!

Emlak Konut GYO’nun tarihi kampanyasına ilgi her geçen gün artarak devam ediyor. 2 haftada 5.65 milyar değerinde 4 bin 710 konutun satıldığı kampanyaya yeni projeler de dahil edildi. 

Evora İzmir projesindeki 451 konutun yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Evora İzmir projesindeki 451 konutun yapı ruhsatı alındı...

Düşler Vadisi Riva'daki 509 konutun yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Düşler Vadisi Riva projesindeki 509 konutun yapı ruhsatı alındı...

Gebze Emlak Konutları 3 fiyat ve ödeme planı!

1.955 konut konutun yer aldığı Gebze Emlak Konutları 3'te peşin ödemede yüzde 20 indirim yapılıyor. Projede 4 ayrı ödeme seçeneği sunuluyor...

Emlak ticaretinde yeni dönem başlıyor!

Yetki belgesi olmayan emlakçılık ve ikinci el taşıt ticareti yapamayacak. Konutun ipotek durumu sözleşmede yazacak. Alım satım hizmet bedeli yüzde 3’ü aşamayacak... 

Emlak Konut Köy projesinde 35 konutun ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO güvencesi ile İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Köy projesinde 35 adet konuta ait yapı ruhsatı alındı. 

Emlak Konut ilk 6 ayı 625.8 milyon TL'lik karla kapattı!

Emlak Konut, 2017 yılı ilk 6 aylık finansal sonuçlarını açıkladı. Şirket, ilk 6 ayını 625 milyon 844 bin TL kârla kapattı. 6 ayda toplam 3 bin 556 konutun satışı gerçekleşti.

emlak konutun lot fiyatı ne kadar Haberi

emlak konutun lot fiyatı ne kadar


Yolsuzluk soruşturmasıyla hisseleri düşen Emlak Konut GYO hisse alımlarına başladı. Bugüne kadar söz konusu işlem için 98 milyon lira harcandı. Geri alımlar sürebilir. 


17 Aralık'ta başlayan yolsuzluk ve rüşvet soruşturması sonrasında hisse fiyatı 2,65 TL’den 2,11 TL’ye kadar gerileyen Emlak Konut GYO yüklü hisse geri alımlarına başladı. 23 Aralık’tan bu yana toplam 45,7 milyon nominal değerli hissenin geri alımını gerçekleştiren şirket, geri alımlar için yaklaşık 98 milyon TL harcama yaptı. CNBCe.com’a konuşan analistler Emlak Konut GYO yönetiminin yatırımcı güvenini kazanmak için bir mesaj verdiğini belirtiyor. 


500 MİLYON LİRALIK BÜTÇE VAR


Hisse geri alım programını Ekspres Yatırım Analisti Kurthan Atmaca “Zaten gerekliydi” diye yorumlarken, Ak Yatırım Analisti Bertuğ Tüzün, “500 milyon TL’lik bütçe mevcut. Şu ana kadar bunun sınırlı bir bölümü kullanıldı” dedi.


BORSA...