18 / 05 / 2024

emlak portalları üyelik aidatları ödenecek mi

emlak portalları üyelik aidatları ödenecek mi

EMFED, Zingat, Sahibinden, Emlakjet gibi emlak portallarına, mücbir sebebin önemsenerek en az 6 aylık üyelik aidatlarının alınmaması konusunda çağrıda bulundu...

ATEM Başkanı Akçam resmen açıkladı! Emlak ilanlarının yarısı yetkisiz!

Emlak ilan portallarına emlak ilanı verenlerin birçoğunun yetki belgesi olmadığına dikkat çeken Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, bu hususu sektörde yer alan büyük ilan portallarından biriyle yapılan görüşmede ilettiklerini belirtti.

Rekabet Kurumu'ndan emlak ilan sitelerine ceza yağmuru!

Rekabet Kurumu 29 Ocak tarihli Rekabet Kurulu kararlarını kamuoyu ile paylaştı. Rekabet Kurulu’nun aldığı karar göre emlak, vasıta satış/kiralama hizmeti veren ilan portallarına ceza yağdı. 

Emlakçılar dikkat! 2021'de değişiyor!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmeliğe göre, belgesiz işletmeler artık emlakçılık faaliyetinde bulunamayacak. 1 Ocak itibariyle kabuk değiştirecek olan yönetmelik kapsamında, artık portallar emlak işletmelerinin yetki belgeleri yoksa ilanlarını yayınlayamayacak ve üye yapamayacak.

Hürriyet Emlak'tan iki ay ücretsiz üyelik!

Hürriyet Emlak, hem mevcut üyelerin hem de üye olacak yeni emlak ofislerinin faydalanabileceği kampanya ile iki ay ücretsiz üyelik fırsatı sunuyor.

Hürriyet Emlak'tan 2 ay ücretsiz üyelik fırsatı!

Hürriyet Emlak, koronavirüs salgını sebebiyle zor günler geçirmekte olan emlak sektörüne büyük destek paketini açıkladı. Kampanya kapsamında Hürriyet Emlak, hem mevcut üyelerin hem de üye olacak yeni emlak ofislerine 2 ay ücretsiz üyelik fırsatı sunuyor.

EMFED'den emlak portallarına çağrı! 

EMFED, Zingat, Sahibinden, Emlakjet gibi emlak portallarına, mücbir sebebin önemsenerek en az 6 aylık üyelik aidatlarının alınmaması konusunda çağrıda bulundu...

Emlakçılar 'online ilan siteleri'ni boykot hazırlığında!

Koronavirüs sebebiyle işleri durma noktasına gelen on binlerce emlakçı, online ilan portallarını boykot etmeye karar verdi.

Emlakçılar online ilan sitelerini boykot hazırlığında!

Koronavirüs salgını sebebiyle işleri durma noktasına gelen emlakçılar online ilan portallarını boykot edecek.

Hürriyet Emlak’tan 1 ay ücretsiz üyelik!

Hürriyet Emlak, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle evine kapanmak zorunda kalan iş ortakları için elini taşın altına koydu. Hürriyet Emlak, tüm üyelerine 1 ay ücretsiz kullanım hakkı verdi.

Gayrimenkul sektörünün teknolojiyle entegre hale gelmeli!

Zingatcom CTO’su ve Kurucu Ortağı Mehmet Erkek yaptığı açıklamada, gayrimenkul sektörünün teknolojiyle entegre hale gelmesi gerektiğine dikkati çekerek "Emlak portalları teknolojiye yatırım yaparak ezber bozmak zorunda" dedi.

Çiçeği burnunda AB üyesi ülkelerin emlak karnesi!

Yatırımcıların yeni rotası Avrupa Birliği’ne yeni üye olan ülkeler oldu. AB’ye üyelik süreci başlayan ülkelerin çoğunda emlak fiyatları ikiye katlandı.

Queen Central Park Bomonti reklam filmi yayınlandı!

Sinpaş GYO’nun İstanbul’u taçlandıracak yeni projesi Queen Central Park Bomonti için çektiği reklam filmi, televizyonlardan önce emlak portallarında yayınlanacak.

Century 21 REOS Emlak Sistemi'ne yeni entegrasyonları ekliyor!

Dünyanın lider gayrimenkul firmalarından birisi olan Century 21, yeni CRM sisteminin ve internet altyapısının Türkiye'nin lider emlak ilan portallarına portföy entegrasyonunu tamamladı.

emlak portalları üyelik aidatları ödenecek mi Haberi

emlak portalları üyelik aidatları ödenecek mi

EMFED (Emlak Müşavirleri Federasyonu), Zingat, Sahibinden, Emlakjet gibi emlak portallarına koronavirüse ilişkin alınması gereken tedbirler konusunda çağrıda bulundu. EMFED, Zingat, Sahibinden, Emlakjet gibi emlak portallarının mücbir sebebin önemsenerek en az 6 aylık üyelik aidatlarının alınmaması ricasında bulundu. 

EMFED'den yapılan açıklama şöyle: 

EMFED olarak aylardır Emlak Portallarına taleplerimizi iletiyoruz. Nihayet sesimize kulak vermeye başladılar. 

Tüm Dünyanın yaşadığı Covid 19 vakas Ülkemizi de etkisi altına almaya başladığı günden itibaren Devletimizin EVDE KAL çağrısına hepbirlikte uymaya başladık. 

Kamu kurum ve kuruluşları çalışmalarına devam etsede özel sektör işine ara verdi. Emlak Sektörü, EVDE KAL çağrısına uyarak işyerlerini kapatarak evlerine kapanan sektörlerin başında yer almaktadır. Gelirini tamamen kaybeden Gayrimenkul temsilcilerinin giderleri devam etmekte. Emlak Portallarının aylık ödemelerini ödeyemeyen bir çok esnaf üyelik iptali başvurusu yaptı. Bunun üzerine yıllık üyelik cayma...