29 / 04 / 2024

Emlak ve Yatırım fuarı Irak-Erbil’de

Emlak ve Yatırım fuarı Irak-Erbil’de

Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım fuarı Irak-Erbil’de 27-30 Haziran 2013 tarihlerinde gerçekleşecek...

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dündar Altundaş ve Orhan Yerdelen ortaklığında kuruldu.

Amiran Kurumsal Emlak Pazarlama Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amiran Kurumsal Emlak Pazarlama Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  200 bin TL sermaye bedeli ile S.Amırhosseın Shojaedın tarafından kuruldu.

Colorful Excellent Veyron Otelcilik Kiralama Ve Yatırım İşletmeleri Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Colorful Excellent Veyron Otelcilik Kiralama Ve Yatırım İşletmeleri Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin 459 TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Brader Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Brader Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 54 milyon TL sermaye bedeli ile Hazar Akay tarafından kuruldu.

Emlak ve Yatırım fuarı Irak-Erbil’de Haberi

Emlak ve Yatırım fuarı Irak-Erbil’de


Irak-Erbil’de 27-30 Haziran 2013 tarihlerinde gerçekleşecek Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım fuarımızın satışları hızlı bir şekilde devam etmektedir. Devlet nezdinde de katılımların gerçekleşeceği fuarda Türkiye’den çok önemli firmaların katılımları...