05 / 05 / 2024

emlak vergisinde güncelleme mi yapılacak

emlak vergisinde güncelleme mi yapılacak

Başbakan Davutoğlu "Bütüncül bakış reel sektör finans sektörü makro ekonomik yapılar bütüncül perspektifle ele alınıyor.Bütüncül perspektif yanında öngörülebilirlik. Bu yaklaşımın spesifik somut alanlara inmesi önem arz ediyor

İş Bankası emekli promosyon güncelleme! Emekliler yeni rakama bakın! İş Bankası emekli promosyon ne kadar 2024?

Özel bankalar tarafından da emekli maaş promosyonlarında artışa gidildi. Peki İş Bankası İş Bankası emekli promosyon güncelleme ne kadar? İş Bankası emekli promosyon ne kadar oldu?

Tüp fiyatlarına zam yolda! Yapılan güncelleme ve markaların fiyatları...

Tüp fiyatlarında bir güncelleme daha yapıldı. Yapılan bu güncelleme sonrasında Aygaz, İpragaz, Bizimgaz tüp rakamlarında değişikliğe gidildiği kaydedildi. İşte tüp fiyatlarındaki son durum ve haberin detayları...

Im Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Im Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Marıana Shtukovetska tarafından kuruldu.

Emlak vergisinde ‘büyükşehir’ detayına dikkat!

Emlak vergisinde 2023 yılı ikinci taksit dönemi 1 Kasım'da başladı. Ödemeler 30 Kasım mesai bitimine kadar sürecek. Ancak emlak vergisinde dikkat etmeniz gereken bazı detaylar bulunuyor, işte konu ile ilgili detaylar...

Konut sigortası yaptırana emlak vergisinde indirim! Tek tek açıklandı!

TSB tarafından, Kahramanmaraş Depremi Raporu yayımlandı. Beklenen Marmara depremine ilişkin atılması gereken adımlara da yer verilen raporda, “Konut sigortası yaptıranlara emlak vergisinde indirim ve sigortalı işletme sayısını artırmak için zorunlu sigorta uygulamaları hayata geçirilebilir" ifadeler

Emlakçı yer gösterdiğinde para alır mı?

Emlakçı danışmanları, ev sahibi olmak isteyenlere yer göstermekle sorumludurlar. Bu durumda yer göstermenin belirli bir ücretinin olup olmadığı merak edilir. Peki emlakçı yer gösterdiğinde para alır mı ve yer gösterme belgesi nedir? İşte yer gösterme belgesi ile ilgili bilgiler...

Samsung telefonu olanlar güncelleme sonrası bu sorunu atlamasın! İşte detaylar

Samsung’a gelen Android 14 güncelleme sonrasında bir sorun tespit edildi ve Android kullanıcılarına uyarı geldi. Ekranda oluşan çizgi sorunu kullanıcıların sinirlenmelerine neden oldu. Samsung Galaxy kullanıcılarını rahatsız eden bu sorunun çözümü ise düşünülüyor.

Güncelleme desteği biten Xiaomi modelleri – Haziran 2023 Günlenlenmiş liste!

Haziran 2023 itibariyle güncelleme desteği sona eren Xiaomi modelleri hangileridir? İşte detaylı telefon listesi!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Xiaomi, güncelleme desteği sona eren cihazlar listesini güncelledi: Hangi modeller artık yazılım desteği almayacak?

Xiaomi, güncelleme desteği sona eren modellerin listesini güncelledi. Artık hangi modellerin yazılım desteği almayacağı belli oldu.

Samsung, Güncelleme Desteği Kesilen Altı Modeli Açıkladı: Artık Yeni Güncellemelerden Mahrumlar!

Samsung, donanım açısından yeni sürümleri destekleyemeyen eski cihazların yazılım desteğini sonlandırmaya devam ediyor. Son olarak altı modelin güncelleme desteğini sonlandırdı. Peki, hangi Samsung cihazları bu kapsamda yer alıyor?

Windows'tan İPhone sahiplerine büyük müjde! Yeni güncelleme ile artık kullanabileceksiniz

Windows büyük bir hamlede bulunarak Windows 11 için yeni bir güncelleme gönderdi. KB5023706 kodlu güncelleme ile artık iPhone sahipleri bilgisayarları üzerinden telefonlarını kullanabilecekler.

Karia Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karia Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Işık ve Kaygun Karabağ ortaklığında kuruldu.

emlak vergisinde güncelleme mi yapılacak Haberi

emlak vergisinde güncelleme mi yapılacak


Başbakan Davutoğlu "Bütüncül bakış reel sektör finans sektörü makro ekonomik yapılar bütüncül perspektifle ele alınıyor.Bütüncül perspektif yanında öngörülebilirlik. Bu yaklaşımın spesifik somut alanlara inmesi önem arz ediyor.Rasyonel soğukkanlı kriz yönetimi mantığıyla piyasalara hissettirmeden büyük bir sınavdan geçiyoruz.İlan ettiğimiz eylemlerin uygulamalarında 3 ve ya 4 aylık periyodlarını sizlerle paylaşıcaz. Ön görülebilirlik dünyada çok önemli bir unsur.Sürdürülebilir kalkınma büyük önem taşıyor.Ekonomimiz son dönemde çok büyüdü.Bu büyümenin niteliksel bir hususu var,büyümenin ihracat ve üretim boyutu olmasından dolayı önemlidir.Bu günlerde bütçe görüşmelerimiz sürüyor. Bu kompozisyon aslında büyümenin sürdürülmesi açısından büyük bir işarettir." 


PETROLDEKİ DÜŞÜŞ OLUMLU YANSIYACAK


Davutoğlu "Ekonomi yönetimimizn iç uyumu ve istikrar bu çerçevede önem taşıyor.Finansal istikrar komitesi bu seyri yakından takipte önem taşıyor.Bütün bu yapısal dönüşüm programları özel sektöre yönelik yapısal dönüşüm programları.AKP...