21 / 05 / 2024

EmlakBank fabrika projesi

EmlakBank fabrika projesi

EmlakBank yerel üretimi artırmak için yeni bir formül hazırladı. Proje kapsamında yatırımcıların fabrikasını banka kuracak. Ayda bin metrekarelik tesis, 19 bin liraya sanayiciye kiralanacak.

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

5 ile model fabrika projesi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 5 ile büyük müjdeyi verdi. Varank, İzmir, Gaziantep, Mersin, Konya ve Kayseri'ye model fabrika projelerinin kurulacağını açıkladı.

Yatırımcıya anahtar teslim fabrika projesi istihdama katkı sağlar!

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, hükümetin ülke genelindeki 200’e yakın OSB’de uygulamaya koyacağı “yatırımcıya anahtar teslim fabrika” projesinin ülkede girişimciliğin gelişimi ve istihdam artışına önemli katkılar sağlayacağını bildirdi.

Devletin anahtar teslim fabrika projesi ülkede istihdamı artıracak!

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Naslı, hükümetin ülke genelindeki 200’e yakın OSB’de uygulamaya koyacağı "yatırımcıya anahtar teslim fabrika" projesinin ülkede girişimciliğin gelişimi ve istihdam artışına önemli katkılar sağlayacağını bildirdi.

Anahtar teslim fabrika projesi yakında hayata geçecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Anahtar teslim fabrika, hükümetimizin de seçim döneminde vadettiği bir projeydi, inşallah yakında hayata geçiyor.'' dedi.

Ford Yeniköy Fabrikası’na Tisk’ten ödül!

TİSK ‘2015 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri’ organizasyonunda, Ford Otosan Yeniköy Fabrikası “Engelli Dostu Bir Fabrika” projesi ile büyük ödülü kazandı.

Trabzon'a dev fabrika kompleksi geliyor!

MOBİSİT Başkanı Koksal Seymen, Trabzon'da 5 bin kişiye iş imkanı sağlayacak dev fabrika komplesi projesi hazırladıklarını belirterek, "Projemiz de hazır paramız da. Tek sıkıntımız yer. Karayolları'nın Maçka yolu üzerindeki yerini versinler yapalım" dedi.

ICI Fabrika projesi World Architecture Community ödülü aldı!

Iglo Architects’in tasarladığı ICI Fabrika ve Yönetim Binası projesi, mimarlık ve iç mimarlık dünyasının nitelikli uluslararası dijital mecralarından biri olan World Architecture Community’nin ödülünü kazandı…

Çinliler Bor'a 200 fabrika kuracaktı!

Çinliler Bor'a 200 fabrika kuracaktı. 2012 yılında Niğde'nin 'dev projesi' olarak lanse edilen Türk-Çin Endüstriyel Parkı projesinin 2015 yılında bitirilmesi planlanıyordu.İş çevreleri ise projenin bitiminin 2018 yılına sarktığını ifade ediyor.

ODE Yalıtım yurt dışında fabrika kuracak!

Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ali Türker, gelecek dönemde artan kapasite kullanımına istinaden Anadolu'da ikinci bir kampüs kuracaklarını ayrıca gündemlerinde yurt dışında bir fabrika kurma projesi olduğunu da kaydetti...

TOKİ'den sanayiciler konut gibi fabrika istedi!

OSBÜK üyesi iş adamı Mustafa Yağlı, TOKİ'nin Organize Sanayi Bölgeleri'nde (OSB) girişimci iş adamlarına yönelik 'kira öder gibi ev sahibi olma' projesi uygulamasına benzer fabrika inşa etmesini istedi

Emine Bayram, 22 ilde fabrika ve atölye kurmaya hazırlanıyor!

Bursalı iş kadını Emine Bayram, hazırladığı "Vee Projesi" ile aralarında iş kadını, iş adamı ve akademisyenlerinde yer aldığı 3 bin kişinin desteği ile Doğu ve Güneydoğu Anadoludaki 22 ilde fabrika ve ve atölyeler kurmaya hazırlanıyor

Seyrantepe Stadı Projesi'nin çatısını TOKİ yapacak

TOKİ, Seyrantepe Stadı Projesi'nde Galatasaray'a destek olacak

EmlakBank fabrika projesi Haberi

EmlakBank fabrika projesi

EmlakBank, yerel üretimi destek vermek ve istihdama katkı sağlamak amacıyla yeni finansman modelleri geliştirmek için kolları sıvadı. Yeni model ile yatırımcının elindeki sermayeyi inşaata yatırması yerine, doğrudan üretime dönüştürmesi amaçlanıyor. 

UCUZ İMALAT YAPILSIN

Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre; yatırımcıların sermayelerinin büyük kısmını inşaata ve fabrikaya ayırdıkları için projelerini güçlü bir şekilde sürdürdüklerini belirten EmlakBank Genel Müdürü Deniz Aksu, çalıştıkları yeni modelin imalatı ve istihdamı artıracağı belirtti. Aksu yeni model hakkında şu şekilde konuştu: "Yatırım sermayesini biz ortaya koyalım. Projesi olan elindeki sermayeyi inşaata yatırmasın. Fabrika inşaatının finansmanını biz sağlayalım, yatırımcıya kiraya verelim. Bin metrekarelik fabrikanın aylık kirası 19 bin lira. Fabrika sahibi işletme sermayesiyle imalatına odaklanıp ucuz imalat yapsın." Projenin endüstriyel ihtiyaçlar ve Devlet Planlama Teşkilatı'nın da yönlendirmesiyle her bölgede uygulanabileceğini kaydeden Deniz...