29 / 04 / 2024

Emlakçılardan günlük ve saatlik kira uygulamasına tepki

Emlakçılardan günlük ve saatlik kira uygulamasına tepki

Emlakçılar Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, evlerin günlük ve saatlik olarak kiraya verilmesine tepki göstererek, ahlak polislerini göreve davet ettiğini söyledi.

İŞKUR açıkladı! Çalışmayanlara, ev hanımlarına ve öğrencilere günlük 654 TL, 719 TL verilecek!

İŞKUR'dan meslek edinme ve günlük 654 Türk Lirası ile 719 Türk Lirası destek verileceği kaydedildi. Devlet, sosyal yardımlar aracılığı ile ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ederken diğer yandan da çalışmayanlara yönelik destek paketi ile geldiği belirtildi.

1 milyon TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar? Banka mevduat faizleri ve en yüksek mevduat faizi hesaplama!

Bankalara belirli bir para yatıranlar, mevduat faizleri sayesinde aylık kazanç elde ediyor. Peki 1 milyon TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar? Güncel mevduat faiz oranları ve en yüksek mevduat faizi hesaplama!

Airbnb yasasıyla günlük kiralık konut sayısı 2 ayda yüzde 435 düştü!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Airbnb düzenlemesi meyvelerini vermeye başladı. Günlük kiralık konut sayısı 2 ayda, 13 bin 472’den 3 bin adede kadar indi. Ayrıca bunun dışında güvenlik kontrolüne alınmış olan bu konutlar vergiye de tabi duruma getirildi.

Günlük kiralık evlerde ilan oyunu! İlan sitelerinde 200, gerçekte olan 2 bin Türk Lirası...

28 Aralık 2023'te Resmi Gazete'de yayınlanan "Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması Faaliyetlerinin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik" ile Airbnb ve benzeri günlük konut kiralama kapsamında yeni kural ve düzenlemeler 1 Ocak 2024'te yürürlükte yerini aldı.

Bankalar muslukları açtı! 1.5 milyon TL'nin 32 günlük mevduat faizi ne kadar?

1.5 milyon TL'nin 32 günlük mevduat faizinin ne kadar olduğu pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte banka banka faiz oranları...

Im Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Im Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Marıana Shtukovetska tarafından kuruldu.

İŞKUR MEK, günlük 285 TL maaşla işçi alımı yapacağını duyurdu 

İŞKUR meslek edindirme amaçlı MEK kurslarında istihdam sağlıyor. En az ilköğretim mezunu olan kişiler günlük 285 TL ile bu kursa katılabilir. İŞKUR MEK tarafından yayınlanan bu istihdam için süreç ve şart detayları da paylaşılmıştır. İşte İŞKUR’dan istihdam fırsatı...

250 bin TL'nin faiz getirisi ne kadar? Banka banka hesaplandı! 32 ve 92 günlük getiriyi gören şok olacak!

Bankalar tarafından, tasarruf sahiplerine cazip fırsatlar gelmeye devam ediyor. Mevduat hesaplarına olan talep hızla yükselirken, bankalar yatırımcıları çekmek için mevduat faiz oranlarını arttırmaya devam ediyor. Peki 250 bin TL'nin faiz getirisi ne kadar? 32 ve 92 günlük getiri kaç lira?

Bankaların mevduat faiz oranları ne kadar? 50 bin liranın 32- 92 günlük mevduat getirisi kaç TL?

Belli bir para birikimi olan ve bu parayı katlamayı planlayanların yeni adresi mevduat hesapları oldu. Peki, Bankaların mevduat faiz oranları ne kadar? 50 bin liranın 32- 92 günlük mevduat getirisi kaç TL? İşte detaylar...

2024 asgari ücret zammı ne kadar olacak? Günlük ve bürüt asgari ücret hesaplaması kaç lira? Ayrıntılar gelmeye başladı

Yıl sonunun yaklaşmasıyla gözler yeni asgari ücrete çevrildi. 2024 asgari ücretin ne kadar olacağı sorusu gündemden düşmüyor. Peki 2024 asgari ücret ne kadar olacak? Günlük ve bürüt asgari ücret hesaplaması kaç lira?

Bankalar peş peşe güncelledi: 50 bin TL'nin 32 ve 92 günlük mevduat getirisi ayyuka çıktı!

Parasını arttırmak isteyenler için belenen müjde geldi. Bankalar peş peşe güncelledi, oranlar değişti. İşte mevduat hesabına yatırılan 50 bin liranın 32 ve 92 günlük mevduat getirisi...

Günlük kiralık evlerle ilgili yeni yasal düzenleme yolda!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ekim ayı ile birlikte günlük kiralık evlere yeni yasal düzenlemelerin getirileceğini açıkladı.

50 bin TL'nin mevduat getirisi ne kadar? İşte tek tek hesaplanan 32 ve 92 günlük mevduat getirisi!

50 bin TL'nin mevduat getirisinin ne kadar olduğu pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte bankaların tek tek hesaplanan 32 ve 92 günlük mevduat getirileri...

Emlakçılardan günlük ve saatlik kira uygulamasına tepki Haberi

Emlakçılardan günlük ve saatlik kira uygulamasına tepki

Emlakçılar Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, evlerin günlük ve saatlik olarak kiraya verilmesine tepki göstererek, ahlak polislerini göreve davet ettiğini söyledi


Günlük ve saatlik kiralanan evlerle ilgili ilanların Manisa’da yaygınlaşması, emlakçılar tepki gösterdi. Manisa Emlakçılar Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, kentte hiçbir emlakçının günlük saatlik kiralık ev kiralamadığını belirterek, "Bütün emlakçıları gezdim. Günlük evlerle ilgili mesleki olarak bizim hiçbir alakamız yok. İnternet sitelerinde bunları görüyoruz. Bunlar çok yanlış. Emniyetin ahlak polisini göreve davet ediyorum. Bu kişiler bizim mesleğimizi rencide ediyorlar. Bence bu iş kanuni de değil. Saatlik dendiği zaman herkesin kafasında soru işareti oluşuyor. Bizim uzaktan yakından alakamız yok. Ben tek tek bütün emlakçılara gittim. Sosyal medya üzerinden bunu yapıyorlar" dedi. 


Derneğe gelen şikayetler üzerine kendisinin de bu ilanları veren kişilerle müşteri gibi...