06 / 05 / 2024

emlakçılardan Türkan Şorayın evine yoğun ilgi

emlakçılardan Türkan Şorayın evine yoğun ilgi

Emlakçılar Türkan Şoray'ı canından bezdirdi. Beşiktaş'taki Boğaz manzaralı evini 15 milyon liraya satacağı haberlerde duyurulunca emlakçıların hücumuna uğrayan Türkan Şoray “Önce çıkacağım evi bulmalıyım. Satışı daha sonra düşünürüm." dedi.

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de kuruldu.

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Sena Hançer tarafından kuruldu.

Emlak vergisi son ödeme günü ne zaman? İşte emlak vergisi 1. taksit ödeme takvimi!

Emlak vergisi her yıl düzenli olarak ödenen vergiler takviminde yer alıyor. Türkiye sınırları içerisinde bulunan binalar, arsalar ve araziler emlak vergisine tabi tutuluyor. Peki, Emlak vergisi son ödeme günü ne zaman? İşte emlak vergisi 1. taksit ödeme takvimi...

Göller Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Göller Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mert Evdedurmaz tarafından kuruldu.

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul açıklaması!

Bugün temelinin atılacağı ve tören gerçekleştirileceği belirtilen çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. İBB’nin İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, temel atma töreniyle ilgili konuştu.

Emlak işletmelerinde lise şartının kaldırılmasına büyük tepki!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, emlak işletmelerinde lise şartının kaldırılmasına büyük tepki gösterdi.

Yabancı emlakçılar Türklerin peşinde!

Türk şirketlerinin peşine Avrupa’daki satılık markalardan sonra, şimdi de yabancı emlakçılar düştü. Almanya’dan İtalya’ya, İngiltere’den İspanya’ya birçok ülkenin emlakçıları, iflas eden markaların tahliye ettiği dükkanlar için Türk perakendecilerine teklifler götürüyor...

Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın aktif büyüklüğü 16.2 milyara ulaştı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2021 yılı bütçesinin görüşmelerinde Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın aktif büyüklüğünün bugün itibariyle 16.2 milyar liraya ulaştığını açıkladı.

Emlakçılardan Tunç Soyer’e tepki!

Geçtiğimiz günlerde İzmir'de yaşanan deprem sonrasında depremzedeler için Uzundere’deki konut tahsisi sırasında İzmir Büyükşehir Belediyesi Tunç Soyer açıklama yapmıştı. Yaptığı açıklama sektörde faaliyet gösteren emlakçılardan tepki aldı.

Yağmur Ünal ve Türkan Şoray evinin kapılarını ilk kez açtılar!

Yapımcı Yağmur Ünal ve Türkan Şoray birlikte yaşadıkları Çubuklu’daki villasının kapısını Hello Fashion Homes dergisine açtı.

Sultan filmindeki gecekondu yeniden hayat buldu!

Antalya Kepez Belediyesi Türkan Şoray'ın başrolünde olduğu "Sultan” filminde yer alan gecekondudan esinlenerek, uzman mimar ve heykeltıraşların desteğiyle müze yaptırdı.

Yağmur Ünal'dan miras kavgası açıklaması!

Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal, pek çok ünlü sanatçının ölümünden sonra yaşanan miras kavgalarına ilişkin kendisine sorulan soru üzerine açıklamalarda bulundu. Ünal, ablasıyla arasında öyle bir olay yaşanmayacağını söyledi.

emlakçılardan Türkan Şorayın evine yoğun ilgi Haberi

emlakçılardan Türkan Şorayın evine yoğun ilgi

Beşiktaş'taki Boğaz manzaralı müstakil evini 15 milyon liraya satacağı yazılıp çizilince emlakçıların hücumuna uğrayan Türkan Şoray, “Önce çıkacağım evi bulmalıyım. Satışı daha sonra düşünürüm. Ayrıca evimin bedeli 15 milyon dolardır” dedi. İşte o ev;






Türkan Şoray Bebek'teki villasını 15 milyon TL'ye...