02 / 05 / 2024

emlakçılık eğitimine başvuru

emlakçılık eğitimine başvuru

Emlakçı eğitimi, Milli Eğitim Bakanlığı' na bağlı, mesleki uzaktan eğitim programına katılım sağlayanlara veriliyor. Emlakçı eğitimi programının bitmesi durumunda emlakçılık belgesi yani sertifikası TEMFED'den alınabiliyor....

EYT'liler dikkat! EYT başvuru sonucu nasıl sorgulanır? EYT e-Devlet başvuru sorgulama 2023!

EYT başvuru sonuçları sorgulama sayfası, son günlerde sık sık internet üzerinden araştırılıyor. Peki EYT başvuru sonucu nasıl sorgulanır?

Ev sahibi ve kiracılara ödeme yapılıyor! 2500 TL ödeme için e-devletten başvuru yapabilirsiniz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi kişilere ev sahibi ya da kiracı ayrımı yapılmadan tam tamına 2 bin 500 TL ödeme yapılacağı konusunda duyuru yapıldı. Bakanlık tarafından başvuru şartları aktarıldı.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Metevarse'de emlakçılık mesleği sanal uzmanlığa dönüşüyor!

Geleceğin teknolojisi olacağı öngörülen Metevarse'de meslekler dönüşmeye başladı. Cem Sütçü, "Emlakçılık gibi interaktif ortamda görülen işler de ‘sanal’ uzmanlıklara dönüşecek."

Özel Emlakçılık Kanunu ihtiyacı devam ediyor!

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Özcan “Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik” ile ilgili yaptığı açıklamada, Özel Emlakçılık Kanunu ihtiyacının devam ettiğini söyledi.

Emlakçılık yetki belgesinde muafiyet fırsatı bugün sona eriyor!

Türkiye'de kayıtlı kayıtsız 300 binden fazla sayıdaki emlakçılık faaliyeti gösteren işletmeyi ilgilendiren düzenleme 1 Nisan 2021'de yürürlüğe alındı.  Emlak işletmelerinin yetki belgesi alabilmesiyle ilgili sunulan muafiyetler bugün sona eriyor.

Platin Property Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık Emlakçılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Platin Property Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık Emlakçılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Gül Evrankaya, Deniz Evrankaya ve Hürol Eroğlu ortaklığında kuruldu.

Asel Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu!

Asel Emlakçılık Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Erdeve tarafından kuruldu.

Emlakçılık yetki belgesi yenileme 2021!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmeliğe göre, belgesiz işletmeler artık emlakçılık yapamıyor. Peki yetki belgesi kaç yıl geçerli olacak? Emlakçılık yetki belgesi ne zaman yenilenecek? İşte Emlakçılık yetki belgesi yenileme 2021...

Emlakçılık yetki belgesiyle emlak dolandırıcılığına son!

Emlak Profesyonelleri Derneği (The Turkish Property Professionals-TTPP) Başkanı Dr. Yakup Uslu, emlakçılık yetki belgesi düzenlemesi ile emlak dolandırıcılığının minimuma ineceğini, artık sadece işi emlak pazarlama olan şirketlerin emlak komisyonculuğu yapabileceklerini belirtti...

MEMDER Başkanı Mehmet Kırkık’ın emlakçılık yetki belgesi iptal edildi!

Kısa adı Memder olan Milas Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Mehmet Kırkık’ın taşınmaz ticareti yönetmeliğindeki şartları taşımadığından dolayı taşınmaz ticareti yetki belgesi ( emlakçılık yapma yetkisi) Ticaret Bakanlığı tarafından iptal edildi...

Kira desteği başvurusu nasıl yapılır? E-Devlet başvuru ekranı!

Kira yardımı başvuruları vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar başvurularını nasıl ve nereden yapacaklarını araştırıyor. Peki, kira yardımı nasıl alınır, başvuru nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ düşük taksitli konut başvuru şartları ve detayları 2020!

TOKİ düşük taksitli konut başvuru şartları ve detayları 2020 haberimizde yer alıyor. Projeler için başvuru dönemi 16 Aralık 2019 tarihi itibariyle başlıyor. İşte TOKİ düşük taksitli konut başvuru şartları ve detayları 2020...

emlakçılık eğitimine başvuru Haberi

emlakçılık eğitimine başvuru


Emlakçı eğitimi!


Emlakçı eğitimi sonunda verilen emlakçılık belgesi, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı, mesleki uzaktan eğitim programına katılım sağlayan ve başarılı olan kişilere veriliyor. Emlakçı eğitimi programına katılabilmek için bazı şartlar gerekiyor. Bu şartları aşağıdaki gibi açıklayabiliriz:


Emlakçı eğitimi için başvuru şartları:


* 18 yaşını doldurmuş olmak

* En az lise mezunu olmak; Ancak, Emlak Müşavirliği mesleğini bu yönergenin yayım tarihi itibaren önce fiilen yürütenlerde, belgelendirmeleri kaydıyla bu şart aranmıyor.


Emlakçılık belgesi için gerekenler:


T.C. Uyruklu adaylar

- Mesleki ve Teknik Açıköğretim Okulu Müdürlüğüne hitaben kursa kayıt olma isteğini belirten dilekçe.

- Öğrenim belgesinin onaylı fotokopisi

- Nüfus cüzdanı fotokopisi

- Yeni çekilmiş 4.5x6 cm boyutlarında 2 adet vesikalık fotoğraf

- Banka dekontu


Yabancı Uyruklu adaylar

- Mesleki ve Teknik Açıköğretim Okulu Müdürlüğüne hitaben kursa kayıt olma isteğini belirten dilekçe.

- Öğrenim belgesi; Milli...