16 / 05 / 2024

emlakçılıkt a 2015

emlakçılıkt a 2015

Van emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, siyasi belirsizliklerden dolayı satışları düşen emlak sektöründe yavaş yavaş bir hareketlenmenin söz konusu olduğunu belirterek, bunun net bir şekilde görüldüğünü söyledi.

Dünyada ve Türkiye'de emlakçılık nasıl yapılıyor? Eski bankacı farkı açıkladı!

Son zamanlarda emlak sektörüne yapılan peş peşe düzenlemeler gündem olurken, eski bankacı X sosyal medya hesabından Dünyada ve Türkiye'de emlakçılık konusunu yazdı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Metevarse'de emlakçılık mesleği sanal uzmanlığa dönüşüyor!

Geleceğin teknolojisi olacağı öngörülen Metevarse'de meslekler dönüşmeye başladı. Cem Sütçü, "Emlakçılık gibi interaktif ortamda görülen işler de ‘sanal’ uzmanlıklara dönüşecek."

Özel Emlakçılık Kanunu ihtiyacı devam ediyor!

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Özcan “Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik” ile ilgili yaptığı açıklamada, Özel Emlakçılık Kanunu ihtiyacının devam ettiğini söyledi.

İSTEB-BEZE iş birliği ile emlakçılık standartları geliştirilecek!

İSTEB-BEZE işbirliği kapsamında, tüketicinin bilinçlendirilmesi; çağdaş, şeffaf ve güvenilir emlakçılık standartlarının geliştirilmesi ve bu konularda kamuoyu oluşturulmasına ilişkin çalışmalar gerçekleştirilecek.

Emlakçılık kanunu çıktı mı?

Taşınmaz ticareti ile ilgili 2018 yılından bu yana bir dizi düzenleme yapıldı. Peki emlakçılık kanunu çıktı mı? Yeni düzenleme neler getirdi? İşte tüm merak edilenler...

S.D.S Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi Emlakçılık Şubesi açıldı!

S.D.S Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi Emlakçılık Şubesi bugün Kadıkyö'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Argıç tarafından açıldı.

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Karasu tarafından kuruldu. 

Önder Bekensir emlakçılığa başladı!

Demet Akalın'ın eski eşi Önder Bekensir, emlakçılık sektörüne atıldı. 

Bu şartları taşımayan emlakçılık yapamayacak!

Taşınmaz ticareti faaliyeti gösteren emlak işletmelerinin faaliyetlerini sürdürebilmesi için almaları gereken yetki belgesinde tanınan süre 31 Ağustos 2020 tarihinde sona erdi. Peki kimler emlakçılık yapabilecek? Emlakçılık yetki belgesi nedir?

 Uşşaki Şeyhi Eyyüp Fatih Şağban emlak zengini çıktı!

“Fatih Nurullah” ismini kullanan Uşşaki Şeyhi Eyyüp Fatih Şağban'ın istismar davasında ilgi çeken detaylar rotaya çıktı. Şağban'ın, emlak zengini olduğu 16 binasının 7 dairesinin olduğu ortaya çıktı. 

Emlakçılık yetki belgesinde yarın son gün!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik için verilen son tarih 31 Ağustos 2020 olarak duyurulmuştu. Emlakçılık yetki belgesi alınmasında yarın son gün...

Emlakçılıkta yeni dönem başlıyor!

Emlakçılıkta yeni dönem başlıyor. Geçtiğimiz senelerde uzun istişareler sonrası hazırlanan yönetmeliğin uygulanması için tanınan süre 31 Ağustos tarihinde doluyor.

Emlakçılıkta yeni dönem! Yetki belgesinde son gün 31 Ağustos!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik için verilen son tarih 31 Ağustos 2020 olarak duyurulmuştu. Yönetmeliğe göre, 31 Ağustos'tan sonra taşınmaz ticareti yetki belgesi olmayanlar emlakçılık yapamayacak...

emlakçılıkt a 2015 Haberi

emlakçılıkt a 2015

Van emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, siyasi belirsizliklerden dolayı satışları düşen emlak sektöründe yavaş yavaş bir hareketlenmenin söz konusu olduğunu belirterek, bunun net bir şekilde görüldüğünü söyledi. Siyasi belirsizlik döneminde satışları düşen, projelerine ara veren inşaat sektöründe hareketliliğin başladığı bildirildi. Konu ile ilgili açıklamamalarda bulunan Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, yaşananlardan dolayı emlak sektörünün kentte iyice aşağılara çekildiğini belirtti. Hiç kimsenin bu konuda ne emlak alma ne de yatırım yapmaya yanaştığını anlatan Özdek, “7 Haziran seçimlerinin ardından siyasi belirsizliğe bağlı olarak artan kredi faizleri, doların rekora koşması sonrası inşaat maliyetlerinin artmasından dolayı sektör zor günler geçiriyordu. Ancak 1 Kasım seçimlerinden sonra sektörümüzde hareketlilik başladı. Ertelenen satışlar gerçekleşmeye başladı. Sokakta insanlarımız artık yatırım yapmak veya emlak alma...