19 / 05 / 2024

Emlakdays organizasyonu

Emlakdays organizasyonu

Emlak Konut GYO' nun 22- 23 Eylül arasında düzenlediği Emlakdays' 14, yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördü. İki gün süren etkinliğe yerli yabancı yatırımcılar akın etti...

Özçiçek Hac ve Umre Organizasyonu Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçiçek Hac ve Umre Organizasyonu Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Emrah Köseoğulları tarafından kuruldu.

Onor Turizm Taşımacılık Seyahat Organizasyonu Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onor Turizm Taşımacılık Seyahat Organizasyonu Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Onut Karagöz tarafından kuruldu.

Kırerkoç Seyahat Turizm Organizasyonu Tekstil Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Kırerkoç Seyahat Turizm Organizasyonu Tekstil Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 40 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Selay Yapı Organizasyonu Anonim Şirketi kuruldu!

Selay Yapı Organizasyonu Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Özmarasalı ve Selami Özmarasalı ortaklığında kuruldu.

Sitelerde peyzaj hizmetleri organizasyonu!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez ' Sitelerde peyzaj hizmetleri organizasyonu ' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Cityscape Turkey en büyük lansman organizasyonu oldu!

24-25-26 Mart2016 tarihlerinde istanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Cityscape Turkey, 7 bin metrekarelik fuar alanında 60'ın üzerinde şirketi ağırlayarak fuarın tarihindeki en büyük lansman organizasyonu oldu.

IREXPO Gayrimenkul Fuarı 19-21 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek!

IREXPO, Iran International Real Estate & Investment Exhibition 19-21 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Fuarın organizasyonu Elanexpo tarafından yapılmaktadır. Fuarın Türkiye çalışmalarını ise Atılım Fuarcılık yürütecektir.

İran Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 19 Mayıs'ta!

IREXPO, 19-21 Mayıs 2016 tarihleri arasında yılda 9 farklı ülkede 30’un üzerinde uluslararası fuar gerçekleştiren Elanexpo’nun organizasyonu ile İran/Tebriz’de gerçekleşecektir.

Antalya dev Expo tesisine kavuşuyor!

Tüm dünyadan konuklarını ağırlamaya hazırlanan Expo 2016 Antalya organizasyonu kapsamında, Türkiye’nin ilk ve tek 5 bin kişilik oturma kapasitesine sahip kongre merkezi Antalya’da inşa ediliyor.

Avrupa'nın en büyük kongre merkezi Antalya’da inşa ediliyor!

Tüm dünyadan konuklarını ağırlamaya hazırlanan Expo 2016 Antalya organizasyonu kapsamında, Türkiye’nin ilk ve tek 5 bin kişilik oturma kapasitesine sahip kongre merkezi Antalya’da inşa ediliyor.

İSMOB’ta hedef 750 milyon dolarlık ihracat!

MOSDER, sektörün en önemli organizasyonu olan ve bu yıl 12.’sini gerçekleştireceği İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB 2016)’nı yeni adresi TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenliyor.

Ankara Besa Kule görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı!

Ankara'nın gözde iş merkezleri arasında yerini alan Besa Kule görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı. Ottimo Up Close & Personel Training, ATO Başkanı Salih Bezci'nin de katıldığı açılış organizasyonu ile kapılarını açtı.

Vodafone Arena Stadyumu ne zaman açılacak?

Vodafone Arena'da inşaatın tamamlanması için geri sayım sürerken Beşiktaş camiasını da büyük bir heyecan sardı. Yönetim ise açılış organizasyonu için çalışmalarına şimdiden başladı...

Emlakdays organizasyonu Haberi

Emlakdays organizasyonu

Emlak Konut GYO'nun 22-23 Eylül arasında düzenlediği Emlakdays'14, yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördü. İki gün süren etkinliğe yerli yabancı yatırımcılar akın etti. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Türk inşaat sektörünü ve Emlak Konut projelerini yabancı yatırımcılara daha iyi tanıtmak amacıyla bir araya geldiklerini söyledi. Kurum, "Bu yıl ilk defa düzenlediğimiz etkinliğimize ilgi oldukça yüksekti. Emlakdays'i bundan böyle her yıl düzenli olarak gerçekleştireceğiz" dedi. Emlak Konut'un yabancı yatırımcının en çok tercih ettiği şirketlerden biri olduğunu dile getiren Kurum, 2013 Dubai emlak fuarında 15 binden fazla konut sattıklarını söyledi. Kurum, "Ağustosta satışımız bir önceki aya kıyasla 2 kattan fazla arttı. 1 Ocak-31 Ağustos arasında elde edilen toplam gelirimiz ise 2 milyar 555 milyon 92 bin TL. Yılsonu hedefimiz...