03 / 05 / 2024

Emlakkulisi İdari İşler çalışanı muhammet güneyin

Emlakkulisi İdari İşler çalışanı muhammet güneyin

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'un İdari İşler çalışanlarından Muhammet Güneyin ikinci kez baba oldu. Nihal Güneyin ve Muhammet Güneyin yeni bebeklerine Ömer Asaf ismini verdi.

Kamu çalışanlarına 20 Şubat’a kadar izin hakkı geldi! Peki bundan kimler faydalanacak?

Hafta başında meydana gelen büyük depremlerin ardından peş peşe gelen genelgelere bir yenisi daha eklendi. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı tarafından yayımlanan genelgeyle, kamu çalışanlarına izin hakkı tanındı. Peki bu haktan hangi kamu çalışanları faydalanabilecek?

Şevket Batumoğlu vefat etti!

Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. Mali ve İdari İşler eski Müdürü Şevket Batumoğlu hayatını kaybetti.

Nurol Holding'in acı günü! Talat Saral vefat etti!

Nurol Holding Mali ve İdari İşler eski Koordinatörü, Yönetim Kurulu eski Üyesi, Maliye ve Gümrük eski Müsteşarı, Başbakan eski müşaviri Talat Saral, hayatını kaybetti. Nurol Holding, taziye ilanı yayınladı.

Erdal Karagül kimdir?

Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Erdal Karagül kimdir? Erdal Karagül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erdal Karagül'ün biyografisi...

Erdal Karagül, Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO'da Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Barış Dikmen'in kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Erdal Karagül'ün Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi. 

Ahmet Okay Karaata ve Zafer Barış Dikmen, Yapı Kredi Koray GYO'dan ayrıldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun Genel Müdürü Ahmet Okay Karaata ve Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Zafer Barış Dikmen görevlerinden istifa etti.

Baykal Karacaoğlu kimdir?

Eski Deniz GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Baykal Karacaoğlu kimdir? Baykal Karacaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Baykal Karacaoğlu'nun biyografisi...

Baykal Karacaoğlu, Deniz GYO'dan ayrıldı!

Deniz GYO'nun Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Baykal Karacaoğlu, 31 Mart 2021 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı. 

Bahar Yılmaz, Deniz GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Deniz GYO'nun Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevine Bahar Yılmaz atandı. 

4 milyon kişinin 500 milyar liralık borcu yapılandırılacak!

AK Parti Mali ve İdari İşler Başkanı Vedat Demiröz, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 4 milyon kişinin 500 milyar liralık borçlarının yapılandırılacağını bildirdi.

13 maddede sitelerde temliki tasarruflar ve önemli işler!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "Sitelerde temliki tasarruflar ve önemli işler" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

9 maddede sitelerde lüks işler!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "Sitelerde lüks işler" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

16 maddede sitelerde faydalı işler!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "Sitelerde faydalı işler" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Emlakkulisi İdari İşler çalışanı muhammet güneyin Haberi

Emlakkulisi İdari İşler çalışanı muhammet güneyin

Emlakkulisi İdari İşler çalışanı Muhammet Güneyin ikinci kez baba oldu. Nihal Güneyin ve Muhammet Güneyin çiftinin çocukları bugün Ataköy Hastanesi'nde saat 09:30'da dünyaya geldi.


Çift, 3 kilo 100 gram ağırlığında ve 50 santim boyunda olan bebeğe  Ömer Asaf ismini verdi.


Biz de Emlakkulisi.com ailesi olarak çifti tebrik ediyor, Ömer Asaf bebeğe sağlıklı uzun ömürler...