06 / 05 / 2024

emlakta 2013 nasıl geçti

emlakta 2013 nasıl geçti

Hurriyetemlak.com Kasım 2013 Emlak Endeksi'ne göre, Silivri'de son 1 ayda satılık konut fiyatları tam yüzde 21.8 artış gösterdi. Bölgede arsa satışları ve ev alımları hızlandı...

Evi olan herkesin bilmesi gerekiyor: DASK adres kodu nereden nasıl öğrenilir?

1 Mart 2013'ten itibaren zorunlu hale gelen DASK'a başvuruların nasıl yapıldığı merak ediliyor. İşte DASK adres kodu öğrenme işlemi aşamaları...

Emlakta 2022 nasıl geçecek?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Emlakta 2022 nasıl geçecek?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 29 maddelik o analizi...

Hilmi Işıkören'den 'Emlakta Alıcılar Nasıl İkna Olur' eğitimi!

'Emlakta Alıcılar Nasıl İkna Olur' eğitimi konu uzmanı Hilmi Işıkören’in online canlı anlatımıyla 12 Mart 2020 tarihinde Online Emlak Akademi'de...

Referandum sonuçları emlak piyasasını nasıl etkileyecek?

Türkiye bugün referandumda başkanlık sistemini resmen onayladı. Başkanlık sistemi emlak fiyatlarına nasıl yansıyacak? Yeni dönemde emlakta yatırım stratejisi ne olmalı?

Kapıcı çalıştıran apartmanlarda risk değerlendirmesi nasıl yapılır?

2013 yılından itibaren en az 1 işçi çalıştıran işyerleri ve Kapıcı Kaloriferci Bahçıvan gibi hizmetli çalıştıran apartmanların risk değerlendirmesi yaptırması zorunlu oluyor. Peki, kapıcı çalıştıran apartmanlarda risk değerlendirmesi nasıl yapılır?

Bina risk analizi nedir nasıl yapılır?

1 Ocak 2013′ten itibaren kapıcı, bahçıvan veya güvenlik çalıştıran apartmanlarda bina risk analizi yapılması zorunlu tutuluyor. Peki, bina risk analizi nedir nasıl yapılır?

Milli emlaktan arsa nasıl alınır?

Milli emlakta bedelli veya bedelsiz,devir veya terk gibi bütün satış işlemleri gerçekleştirilebiliyor.Peki,milli emlaktan arsa nasıl alınır?İşte milli emlaktan arsa alınması işlemleri..

Kalekollar için beton nasıl temin edilecek?

Sayıştay'ın TOKÎ 2013 Denetim Raporu'na göre mezra taburları ve kalekol sözleşmelerinde "inşaatlarda kesinlikle hazır beton kullanılacaktır" hükmü yer alıyor. Peki, Kalekollar için beton nasıl temin edilecek?

Emlakta doğru danışman nasıl olunur?

İş dünyasının ve emlak sektörünün önde gelen ismi Hilmi IŞIKÖREN, yarın akşam 21:30 – 22:30 saatleri arasında ‘Emlakta doğru danışman nasıl olunur ve doğru danışman nasıl bulunur?’ konulu online ‘canlı’ seminerinde bilgilerini katılımcılarla paylaşacak.

Gelir vergisi hesaplaması nasıl yapılır?

Gayrimenkullerin elden çıkarılmasında gelir vergisi hesaplaması nasıl yapılır? değer artış kazancının istisna bedeli nedir? 2013 yılı için değer artış kazancı vergisinde istisna bedeli ne kadardır?

İnternetten kira geliri beyannamesi nasıl verilir?

2013 yılı boyunca kira geliri elde eden vatandaşların 25 Mart'a kadar beyannamelerini vermeleri gerekiyor. Peki, internetten kira geliri beyannamesi nasıl verilir? İşte internetten kira beyanı verme işlemleri...

Kira gelir vergisi hesabı nasıl yapılır?

2013 yılı boyunca elde edilen kira gelirlerine uygulanacak vergi tarifesi Kira Geliri Elde Edenler İçin Beyanname Düzenleme Rehberi'nde açıklanıyor. Peki, kira gelir vergisi hesabı nasıl yapılır?

Kira gelir beyannamesi nasıl düzenlenir?

2013 yılı boyunca belirlenen istisna bedelinden yüksek kira geliri elde eden kira gelir vergisi yükümlülerinin, 25 Mart'a kadar beyanname vermeleri gerekiyor. Peki kira gelir beyannamesi nasıl düzenlenir?

emlakta 2013 nasıl geçti Haberi

emlakta 2013 nasıl geçti

Hurriyetemlak.com Kasım 2013 Emlak Endeksi'ne göre, İstanbul'un son 1 ayda konut fiyatları en çok artan ilçeleri arasında Silivri birinci sırada. İlçede fiyatlar tam yüzde 21.8 oranında artış gösterdi. Bölgedeki gayrimenkul danışmanları, Trakya'da kış aylarına girerken arsayı satan vatandaşın ev aldığını ifade ederek, her kış bölgede fiyatlarda bir artışın söz konusu olduğunu söylüyor. Uzmanlara göre, bu sene yeni projelerin de hızla devreye girmesiyle artış epey yüksek oldu. Metrekare fiyatları şu an 1.500 TL ile 1.800 TL seviyelerinde. Yılbaşından sonra 2 bin liralara gelmesi bekleniyor. Silivri’de en çok talep gören bölgeler ise Fenerköy, Alipaşa, Küçükkılıçlı, Değirmenköy, Çanta, Gazitepe ve Kavaklı.


Yeni projeler ortalamayı yükseltti


Silivri'de son dönemde birçok yeni projenin başladığına dikkat çeken gayrimenkul danışmanları, bölgede yeni projelerin peşpeşe gelmesinin yapılan binaların kalitesini...