03 / 10 / 2024

Emlakta çadır dönemi başlıyor

Emlakta çadır dönemi başlıyor

GAYRİMENKUL sektöründe çadır dönemi başlıyor. Farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerinden temin edilen kullanıma hazır haldeki konut ve dükkânlar Kayaşehir'deki Emlak Çadırı'nda satışa sunulacak.

Emlakta sahte ilan dönemi tarih oldu!

Emlak sektöründe sahte ilan dönemi resmen tarih olurken, kayıt dışı emlakçılık ile mücadelede de doğrulanmış ilan dönemi başladı. İşte konu ile ilgili detaylar…

BES yatırımcısına ucuz kredi dönemi başladı! İşte banka banka BES kredileri

Bireysel Emeklilik Sistemi yatırımcısı için ucuz kredi kullanma dönemi başladı. Türkiye İş Bankası, TEB, Halkbank ve Albaraka Türk müşterilerine BES teminatlı kredi kullandırmaya başladı. Uygulama sayesinde BES’i olanlar, birikimlerinin yüzde 80 ya da yüzde 100’ü kadar kredi kullanabilecek.

Uzmanı açıkladı: Türkiye’de altın kültürü değişiyor! Altında yeni ayar dönemi…

Altında beklenen ralli başladı. Düğün mevsiminin başlamasıyla birlikte yatırımcıların yanı sıra vatandaşın da altına olan ilgisinin arttı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Türkiye’de altın kültürünün değiştiğini söyledi. İşte Türkiye’de yeni ayar dönemi.  

Toprak yatırımı için önümüzdeki 2 ay fırsat dönemi

Altın ve dolar yükselirken yatırımcının son dönemde kafasını karıştıran sorulardan biri gayrimenkul yatırımı. Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımında fırsat dönemi olduğunu söyleyerek nedenini açıkladı. Ergün toprağa yatırım yapanların altına göre iki kat kazanç sağladığını belirtti. 

'Konut al dönemi' için yeni adımlar atılıyor! Konuta talep tekrar canlanacak!

Türkiye’nin, Haziran ayında yapılacak yerinde denetimle gri listeden çıkması bekleniyor. Bu sayede konut al dönemi başlayacak ve sektör tekrar canlanacak.

Asgari ücret zammından sonra ev sahipleri harekete geçti! Zam dönemi dışında kira artışı yapılır mı?

Kiralardaki fahiş fiyat artışları gündemde yer alırken, asgari ücret zammının belli olmasından sonra fırsatçı ev sahipleri kira fiyatlarını artırmak için harekete geçti. Peki  Zam dönemi dışında kira artışı yapılır mı?

Emlak sektöründe serbest piyasa dönemi bitti!

Emlakçılar yetki belgesi zorunluluğu düzenlemesindem memnun oldukları belirtiyor. Yeni düzenleme ile emlak sektöründe serbest piyasa dönemi bitti.

Araba almak isteyenlere müjde üstüne müjde! Sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı!

Sıfır otomobil piyasasının en büyük sorunu olan stok durumu, artık ortadan kalktı. Ticaret Bakanlığı'nın devreye girmesi ile sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı. Ayrıca üstüne indirim ve kampanyalar yapıldı.

Kira anlaşmazlıklarında arabulucu dönemi bugün başladı! Arabuluculuk başvurusu nasıl yapılır? Ne kadarda sonuçlanır?

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarında arabuluculuk dönemi bugünden itibaren başladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, süreçle ilgili merak edilenleri dün açıkladı. Peki arabuluculuk başvurusu nasıl yapılır? Ne kadarda sonuçlanır?

Hakmar’da 3’lü tava seti 299 TL’ye, 48’li sallama çay 25 TL’ye, 2 kişilik çadır 899 TL’ye düştü!

Hakmar’dan dev indirim müjdesi geldi. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre 3’lü tava seti 299 TL’ye, 48’li sallama çay 25 TL’ye, 2 kişilik çadır 899 TL’ye düştü!

Ekonomist Remzi Özdemir dolarla ilgili öyle bir açıklama yaptı ki... Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak!

Dolar kurundaki rekor yükselişlerin ardından zam haberleri gündemden hiç düşmezken Ekonomist Remzi Özdemir'den dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı ki görenler hayrete düştü. Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak...

ŞOK’ta 3 kişilik çadır 399 TL’ye, termos 279 TL’ye, katlanabilir kamp masası 299 TL’ye düştü!

ŞOK Market, temmuz ayının ilk aktüel ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden yayımladı. Bu doğrultuda, 3 kişilik çadır 399 TL’ye, termos 279 TL’ye, katlanabilir kamp masası 299 TL’ye düştü. İşte 4 Temmuz Salı ŞOK fiyat listesi...

İnşaat sektöründe yeşil çimento dönemi başlıyor! Yeşil Çimento nedir?

İnşaat sektöründe kullanılan çimento ve beton gibi temel yapı malzemelerindeki ürün özelliklerinde değişikliğe gidildi. Teknolojik gelişmeler sayesinde malzeme ve ürün portföyünde değişimler yaşanıyor. Bildiğiniz çimentonun rengini unutun, inşaat sektöründe artık yeşil çimento dönemi başlıyor...

Emlakta çadır dönemi başlıyor Haberi

Emlakta çadır dönemi başlıyor

GAYRİMENKUL sektöründe çadır dönemi başlıyor. Farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerinden temin edilen kullanıma hazır haldeki konut ve dükkânlar Kayaşehir'deki Emlak Çadırı'nda satışa sunulacak. Konutlar 99 bin, VIP ofisler 149 bin ve cadde dükkanlar 199 bin TL'ye satılacak. Yılda sadece bugün kurulacak olan Emlak Çadırı'nm ilki 31 Mayıs'ta...