17 / 05 / 2024

Emporia İstanbul bayram kampanyası

Emporia İstanbul bayram kampanyası

AKS Yapı tarafından hayata geçirilen Emporia İstanbul Evleri Ümraniye'de inşa ediliyor. Emporia İstanbul'da bayrama özel indirimli ödeme fırsatı sunuluyor.

Emporia İstanbul bayram kampanyası!

AKS Yapı imzası taşıyan Emporia İstanbul bayram kampanyası başlattı. Ümraniye'de yükselen projede daire teslimleri 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

Bayram tatilinde toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul, Ankara ve İzmir'de toplu taşımalar ne zaman ücretsiz?

Bayram tatili yaklaşırken, milyonlarca kişi  ''Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? Toplu taşıma hangi günler ücretsiz? İstanbul'da Arefe günü toplu taşıma ücretsiz mi?'2 sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir ücretsiz toplu taşıma tarihleri... 

İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla hangi yollar yarın trafiğe kapalı? Marmaray, İZBAN ve metro ücretsiz mi?

Türkiye yarın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılını kutlayacak. Bu kapsamda İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla hangi yollar kapalı olacak. Ayrıca ulaşımda ücretsiz yapılacak. İşte detaylar...

30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel ücretsiz konser ve etkinlik takvimi belli oldu! İşte İstanbul'daki ücretsiz konserler

İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında bazı ilçelerde ücretsiğz konserler verilecek. İstanbul'da ücretsiz konser takvimi ve sahne alacak sanatçılar belli oldu. Peki bugün İstanbul'da ücretsiz konserler hangileri?

Bayram bitti, yollar kalabalıklaştı! İşte bayram dönüşü yolların son durumu

9 günlük Kurban Bayramı'nın ardından vatandaşlar yaşadıkları şehirlere dönmeye başladı. İstanbul sınırındaki araç kuyrukları oluşarak trafik tıkanıklığı meydana geldi. Yollardaki son durum vatandaşların canını sıkmaya başladı. İşte Kurban Bayramı dönüşü yolların son durumu…

İstanbul bayram namazı saat kaçta? 28 Haziran bayram sabahı kaçta kılınacak?

Kurban Bayramı’nın gelip çatmasıyla bayram namaz saatleri sorgulanıyor. İstanbul’da bayram namazı saat kaçta sorusuna Diyanet tarafından açıklama geldi. 28 Haziran’da olan Kurban Bayram namazı için saatler il ve ilçe şeklinde paylaşıldı. İşte İstanbul için açıklanan bayram namazı saatleri…

Borsada ‘bayram’ havası! BIST 100 endeksi rekor üzerine rekor kırdı! İşte en çok yükselen hisseler!   

Borsa İstanbul bayram öncesi rekorlara doymadı. Endeks günlük bazda yüzde 2,69 oranında yükselirken, 5 bin 732 puana kadar ulaşarak tüm zamanların rekorunu kırdı.

Otobüs biletlerinde bayram kıyameti koptu! 400 TL'lik bilet 800 TL'ye fırladı!

İstanbul Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin ilk gününde yoğunluk devam ediyor.

İstanbullulara Kurban Bayramı müjdesi: Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu ücretsiz olacak! 

Kurban Bayramı'nda Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun seferlerinden ücret alınmayacağı açıklandı. İşte ayrıntılar...

İstanbullular çifte bayram yaşayacak! İstanbul’da 23 Nisan Pazar günü nerede, hangi etkinlikler yapılacak?

Bu yıl iki bayram coşkusunu birden yaşıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de hem dini hem resmi bayram olan 23 Nisan Pazar günü İstanbullulara iki bayram coşkusunu birden yaşatmak için hem çocuklara hem yetişkinlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

İstanbul bayram namazı kaçta? 21 Nisan 2023 İstanbul Bayram namazı saati?

Diyanet İşleri Başkanlığı, Ramazan Bayramı için il il namaz vakti takvimini yayınladı ve İstanbul'da bayram namazı saati belli oldu. İslam aleminin birlik ve beraberliğini pekiştiren Ramazan Bayramı, 21, 22 ve 23 Nisan tarihlerinde kutlanacak. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklanan takvime g

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

Borsa İstanbul'da bayram öncesi son şans! Yatırımcılar hemen bakın! Peş peşe tarihler açıklandı! 

Bu hafta perşembe günü Ramazan Bayramı sebebiyle, 3,5 günlük tatile girecek olan Borsa İstanbul'da, yarın yapılacak işlemlerin takasının 24 Nisan Pazartesi gerçekleştirileceği ifade edildi. 

İnşaat sektöründe bayram havası var! Demir fiyatları resmen çakıldı! 13 Ekim 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına dün gelen indirimin ardından demire bugün tekrar indirim geldi. 16,050 TL olan İstanbul ince demir fiyatı 15,950 TL oldu. İnşaat sektöründe bugün bayram havası var. İşte 13 Ekim 2022 demir fiyat listesi...

Emporia İstanbul bayram kampanyası Haberi

Emporia İstanbul bayram kampanyası

Emporia İstanbul Evleri AKS Yapı imzasıyla Ümraniye'de hayata geçiriliyor. Projede konut teslimlerinin 24 ay sonra teslim edilmesi öngörülüyor.



İstanbul Finans Merkezi’nin yanı başında yükselen Emporia İstanbul Evleri ikisi yatay ikisi ise dikey konseptte olmak üzere 4 bloktan oluşuyor. Proje 536 adet daireden meydana geliyor.



Konut alacaklara bayram indirimi yapılacak Ümraniye Emporia İstanbul'da home office daireler 356 bin TL'den başlıyor.


Emporia İstanbul'da bayrama özel indirim fırsatı!


Emporia İstanbul  Evleri''nde kampanya kapsamında bayrama kadar daireler için istenen yüzde 40 ve yüzde 50 oranlarındaki peşinat bedelleri, nakit ödeme yerine 4 ve 5 ay vadeli evrakla ödeme imkanı sunuluyor. Projede konutlar için yapılacak diğer ödemelerde  ise 24 ve 36 aylık senetlerle ödenebiliyor.


Adres: Şerifali Mahallesi Çetin Caddesi No:61/B 34775 – Ümraniye / İSTANBUL

Tel: 0 216 290 09 99

Web:...