20 / 05 / 2024

Emporia İstanbul

Emporia İstanbul

İstanbul Şerifali'de Sarissa İstanbul projesini hayata geçiren AKS Yapı, Vural Sitesi arazisinde gerçekleştireceği Emporia İstanbul projesinde belediyeden onay bekliyor. İşte Emporia İstanbul güncel fiyatlar...

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Yapracık Emporia AVM Ağustos 2018'de açılıyor!

Ankara Yapracık'ta inşaatı hızla devam eden Emporia Alışveriş Merkezi, Ağustos 2018'de kapılarını açacak...

Emporia İstanbul güncel fiyatlar!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükselen Emporia İstanbul projesi dört blokta toplam 536 daireden meydana geliyor. Projede teslimler 24 ay sonra yapılacak...

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Ankara Yapracık'a Emporia Shopping Center geliyor!

TOKİ Yapracık bölgesinin en büyük ve kapsamlı alışveriş merkezi (AVM) projesi Emporia Shopping Center, hızla yükseliyor.

Emporia İstanbul: Huzurlu bir ev, prestijli bir ofis!

İstanbul’un yeni finans merkezinin yanı başında hayata geçen EMPORIA İstanbul projesi, şimdi iş ile ev arasında zamanla yaşanan yarışa son veriyor.

Emporia İstanbul'da bayrama özel indirim fırsatı!

AKS Yapı tarafından hayata geçirilen Emporia İstanbul Evleri Ümraniye'de inşa ediliyor. Emporia İstanbul'da bayrama özel indirimli ödeme fırsatı sunuluyor.

Emporia İstanbul bayram kampanyası!

AKS Yapı imzası taşıyan Emporia İstanbul bayram kampanyası başlattı. Ümraniye'de yükselen projede daire teslimleri 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

Emporia İstanbul'dan Ramazan'a özel kampanya!

Emporia İstanbul konut alacaklara Ramazan Bayramı'na özel kampanya sunuyor. Kampanya kapsamında bayrama kadar yapılacak alımlarda, daireler için istenen yüzde 40 ve yüzde 50 oranlarındaki peşinat bedellerini, nakit ödeme yerine 4 ve 5 ay vadeli evrakla ödeme imkanı sunuluyor.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Emporia İstanbul yeni bir hayat vaat ediyor!

Yoğun kent hayatının yaşandığı; iş ve ev arasında her gün yeniden başlayan serüvende, insanların adeta saniyelerle yarıştığı İstanbul'da hayat bir kaos içinde sürüp gidiyor.

Emporia İstanbul Haberi

Emporia İstanbul

Projelendirme çalışmaları ve yıkımı tamamlanan Emporia İstanbul  projesinin Nisan ayında satışa çıkması hedefleniyor. Hafriyat çalışmalarının başladığı proje 4 blok halinde yükselecek. 


536 daireden oluşacak Emporia İstanbul kentsel dönüşüm projesinde bloklarda daire seçenekleri 1+1 ve 2+1 şeklinde belirlendi. 


Emporia  İstanbul güncel fiyatlar!

2 yıl sonra tamamlanacak olan Emporia İstanbul  projesinde Lansman öncesi metrekare birim fiyatları yaklaşık 5.800  ila  6000 bin TL  arasında değişmektedir. 


Toplamda 12 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan projede rezidans daireler yer alacak. Projenin bulunduğu Çetin Caddesi üzerinde Emporia İstanbul satış ofisi açılmıştır.


Emporia Şerifali adres: Şerifali Mahallesi Çetin Caddesi No:61 /B


Emporia Şerifali iletişim: 

Telefon: 0 216 290 09 99

Web Adresi: http://www.aks-yapi.com/