04 / 05 / 2024

Emre Altındağ kimdir

Emre Altındağ kimdir

ANGİAD Başkanı Emre Altındağ, 16 maddelik destek ve önlem paketinde yer alan, “OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisi” uygulamanın istihdama umut olacağını söyledi.

Güneydoğu yatırım hamlesi memnun etti!

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Emre Altındağ, Başbakan Binali Yıldırım'ın Diyarbakır'da açıkladığı Güneydoğu yatırım hamlesinin memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Bekir Emre Haykır kimdir? Bekir Emre Haykır ne iş yapmaktadır?

Petkim Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Bekir Emre Haykır kimdir? Bekir Emre Haykır hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında? Emre Çamlıbel daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Emre Çamlıbel'in eğitim hayatı nasıldı?

Altındağ Belediyesi'nden arsa fırsatı! Ankara'da 3 bin 600 metrekarelik arsa satıyor!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Yunus Emre (Güneşevler) Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Altındağ Belediyesi 2 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Yunus Emre Mahallesi'nde yer alan iki adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Altındağ Yunus Emre Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Altındağ Yunus Emre Aile Sağlığı Merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: "Aile hekimliğinde 22 bin olan kadromuz 2017 sonu itibarıyla 30 bin hekime çıkacak" dedi.

Aslı Dağaltı Dilsiz kimdir?

Mimari tasarım ve uygulama alanındaki çalışmalarına 2006 yılında Ulaş Yılmaz ile kurduğu YUDA Mimarlık'ta aktif olarak devam etmekte olan Mimar Aslı Dağaltı Dilsiz kimdir?

Emre Öztürk kimdir?

Mimar Emre Öztürk kimdir? Mimar Emre Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emre Öztürk, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Emre Öztürk..

Haluk Emre Akgün kimdir?

Bursa İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Haluk Emre Akgün kimdir? Haluk Emre Akgün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haluk Emre Akgün, ne zamandan beri Bursa İMO Yönetim Kurulu'nda?

Emre Altındağ: İnşaat sektörüyle ilgisi olmayanlar da bu işe giriyor!

ANGİAD Başkan Yardımcısı Emre Altındağ, "Türk inşaat sektörünün en büyük sorunlarından biri, sektörle ilgisi bulunmayanların bu işe girmesidir. Bunun acısını yaşayan illerden biri de Ankara'dır. Bugünkü yapılaşma Ankara'ya ihanettir" dedi.

Altındağ'a 2 modern yüzme havuzu açıldı!

Altındağ'a 2 modern yüzme havuzu açıldı!. Altındağ Belediyesi tarafından Ali Ersoy, Güneşevler, Yunus Emre bölgesineyapılan 2 yüzme havuzu ve spor kompleksinin açılışı, görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

Altındağ'a iki modern yüzme havuzu açıldı!

Altındağ Belediyesi tarafından Ali Ersoy, Güneşevler, Yunus Emre bölgesine yapılan 2 yüzme havuzu ve spor kompleksi hizmete girdi. Veysel Tiryaki "Altındağ hak ettiği kıymeti bulana kadar gece gündüz çalışacağız" dedi.

Emre Ilıcalı kimdir?

Altensis kurucu ortağı Emre Ilıcalı, 2008 yılında iki arkadaşıyla beraber Altensis'i kurdu. Emre Ilıcalı, halihazırda Kentsel Dönüşüm ve Yeşil binalar konusunda araştırma ve çalışmalarına devam etmektedir. Peki Emre Ilıcalı kimdir? İşte biyografisi...

Emre Çamlıbel kimdir?

1992 yılında STFA’da inşaat mühendisi olarak iş hayatına atılan bugün Soyak Holding'in CEO'su olan Emre Çamlıbel kimdir? Emre Çamlıbel, Soyak Holding bünyesine ne zaman katıldı?

Emre Altındağ kimdir Haberi

Emre Altındağ kimdir

Sanayici, girişimci ve KOBİ'lere yönelik açıklanan 16 maddelik destek ve önlem paketi kapsamında yer alan “OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisi” uygulaması hayata geçti. 

Ankara Genç İş Adamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Emre Altındağ, yeni uygulamayla ilgili açıklamalarda bulundu. Uygulamanın istihdama umut olacağını söyleyen Altındağ, uygulamanın ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sorunlarına da olumlu katkı sağlayacağını belirtti.

OSB’lere son dönemde büyük önem verildiğini ve OSB’lerin hem ekonomiye hem de istihdama katkılarının yadsınamaz ölçüde olduğunu açıklayan Altındağ, OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisi uygulamasının yatırımların ve üretimin önünü açacağını söyledi. 

Uygulamanın yatırımcılara umut kaynağı olduğunu söyleyen Altındağ, bölge kalkınmasına destek verileceğini ifade etti. Uygulamanın zamanla genişletilip, gelişeceğini belirten Altındağ, böylelikle Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlanabileceğinin altını...