12 / 05 / 2024

Emre Aşçı

Emre Aşçı

Aşin Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Ramazan Aşçı, Emre Aşçı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da İstoç Kuzey Plaza Bağcılar'da kuruldu.

Çağlar Bilgi Teknolojileri Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Çağlar Bilgi Teknolojileri Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kasım Emre Çağlar tarafından kuruldu.

Caglar Architects Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Caglar Architects Mühendislik Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çağlar tarafından kuruldu.

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Backıng Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Backıng Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aşkaleli tarafından kuruldu.

Lidio CEO'su Emre Güzer 2023 hedeflerini açıkladı: 4 milyon kullanıcı ve 250 milyon TL gelir

Finansal teknolojiler sektörüne ‘Ödemelerde sınırsız özgürlük’ sloganı ile katılan Lidio 2023 yılında 4 milyon tüketiciye ulaşmayı hedefliyor. Sektörde fark yaratacaklarını söyleyen Lidio Kurucu Ortağı ve CEO’su Emre Güzer, önümüzdeki yıl 250 milyon lira gelir elde hedeflediklerini açıkladı.

Burcu Biricik-Emre Yetkin çifti Ayvalık'ta otel açıyor!

Ünlü oyuncu Burcu Biricik ve reklamcı eşi Emre Yetkin Balıkesir Ayvalık'ta butik otel için kesenin ağzını açtı.

Post Stüdyo Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Post Stüdyo Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli ile  Mert Deniz Koparan Yunus ve Emre Açıkgöz tarafından kuruldu.

Emre Kartaloğlu'ndan konut sektöründeki vergilere ilişkin açıklama!

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Başkanı Emre Kartaloğlu, 2020 yılı bütçe gerçekleşmeleriyle, 2021 hedeflerini DÜNYA’ya açıkladı. 

Emre Aşık'ın eşi Yağmur Sarnıç'tan ev isyanı!

Eski futbolcu Emre Aşık ile sancılı bir boşanma süreci yaşayan Yağmur Sarnıç, parasının olmadığını öne sürerek ev tutamadığını dile getirdi. 

Ask Grup İnşaat Otomotiv Mobilya Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ask Grup İnşaat Otomotiv Mobilya Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Aşik tarafından kuruldu.

Asdan Sağlık Turizm Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asdan Sağlık Turizm Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aşçı tarafından kuruldu.

Asdan Sağlık Turizm Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asdan Sağlık Turizm Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aşçı tarafından kuruldu.

Emre Aşçı Haberi

Emre Aşçı

Aşin Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Ramazan Aşçı, Emre Aşçı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da kuruldu. 


Aşin Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.    Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2.    Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.    Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...