06 / 05 / 2024

Emre Aydın evi

Emre Aydın evi

Ünlü sanatçı Emre Aydın, mimar eşi Eda Köksal ile yaşadığı evin kapılarını açtı. Ömerli'deki lüks villanın dekorasyonu Eda Köksal'a ait.

Aydın'da başkasına ait evi satmaya çalışan 6 kişi yakalandı!

Aydın Didim'de sahte belgeler düzenleyerek başkasına ait evi satmaya çalışan 6 zanlı suçüstü yakalandı.

Emre Aydın Ömerli'deki lüks villasının kapılarını açtı!

Ünlü sanatçı Emre Aydın, mimar eşi Eda Köksal ile yaşadığı evin kapılarını açtı. Ömerli'deki lüks villanın dekorasyonu Eda Köksal'a ait.

Aydın Aile Sağlığı Merkezi teslim töreni düzenlendi!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde hayırsever işadamı Haşmet Akkuş, Ege mahallesinde babası ve kardeşi adına yaptırdığı aile sağlığı merkezi, cami, taziye evi ve kuran kursundan oluşan kompleksin teslimi için tören düzenlendi. 

Mehmet Aydın Uruguay’daki yeni evi ortaya çıktı!

Çiftlik Bank’ın sahibi olarak Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Mehmet Aydın’ın Uruguay’da yaşadığı ev ortaya çıktı...

Aydın Germencik'te cem evi yapımında son durum!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, yapacakları projelere Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun engel olmaya çalıştığını söyledi.

Şehit Ercan Aydın'ın ailesinin evi yıkılıyor!

Muğla Milas'ta evi yanan Milaslı şehit Ercan Aydın'ın ailesi, çatısı akan evlerinin yıkım kararıyla şok yaşadı.

Emre Aydın iç mimar Eda Köksal'la evlendi!

Rock müziğin sevilen ismi Emre Aydın, uzun süredir beraber olduğu iç mimar nişanlısı Eda Köksal ile Ordu'da gerçekleşen nikah töreni ile evlendi…

Emre Aydın, iç mimar Eda Köksal'la yarın evleniyor!

Rock’çı Emre Aydın, iç mimar nişanlısı Eda Köksal’la pazar günü evleniyor. Ordu’da nikâh masasına oturacak çift, eylül ayında İstanbul’da da bir düğün yapacak.

Aydın Karacasu Kültür Evi restore edildi!

Aydın Karacasu Belediyesi tarafından restore edilerek Kültür Evi olarak değerlendirilmesi kararlaştırılan Sarayaltı Caddesindeki tarihi binada yapılacaklar ve kurulması planlanan kooperatif konusunda bir toplantı gerçekleştirildi.

Aydın Çocuk Evi ve Aydın Semt Merkezi hizmete açılıyor!

Karabağlar Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü ve ilçedeki öğrencilerin ücretsiz, kaliteli eğitim alması amacıyla kurduğu Karabağlar Eğitim Merkezi'nin(KARBEM) yeni şubesini Aydın Mahallesi'nde açacak, merkez 4 derslikten oluşacak

Aydın Kızılcabölük'ün imar sorunu gençleri mağdur etti!

Aydın’ın büyükşehir olmasıyla birlikte Kızılcabölük Mahallesi’nde ortaya çıkan imar sorunu gençleri mağdur etti. Evi olmayana kız verilmeyen mahallede, evlerine tapu alamayan gençler evlenemiyor.

Ülker Aydın Parkı ve Yaşlılar Erinç Evi açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından tahsis edilen yere Yaşlılar Erinç Evi yapan hayırsever Ülker Aydın, emeği geçenlere teşekkür ederek, “Mutluyum, huzurluyum ve bu eserin doğduğum yerde yapılmasından büyük sevinç duyuyorum.” dedi.

Emre Aydın 21 Haziran'da Tepe Nautilus'ta!

İstanbul’un iki yakasını buluşturan alışveriş merkezi Tepe Nautilus, 21 Haziran’da pop müziğin sevilen ismi Emre Aydın’ı ağırlayacak. Tepe Nautilus’un Açık Otoparkı’nda saat 21.00’da gerçekleşecek konser, Emre Aydın severleri bir araya getirecek.

Emre Aydın evi Haberi

Emre Aydın evi

Ünlü sanatçı Emre Aydın, içmimar Eda Köksal ile 2016'da evlenmişti. Çift, Ömerli'deki lüks villalarının kapılarını  2. Sayfa programına açtı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; evin dekorasyonu Eda Köksal tarafından düşünüldü. Çift evde kedileri Necla ve Mikrop ile beraber yaşamaya devam ediyor.

Köksal evin tasarımı hakkında "Milyon tane konsept var. Onlardan biri olabilirdi... Ama bizim evimizde biraz daha maskülen bir hava var. bu durum Emre'nin etkisi. Evde çok kokoş şeyler yok." diye konuştu.

Eda Köksal da Emre Aydın, tanışmasına da bu evin vesile olduğunu şöyle anlattı:

"Emre stüdyo daireden büyük bir eve geçmiş, arkadaşım 'böyle bir iş var almak ister misin' dedi. Biz o vesile ie tanıştık."

Evin bahçesinde devasa bir de yüzme havuzu bulunuyor. Ancak çift yoğun çalıştıkları için havuzun keyfini...