30 / 04 / 2024

Emre Çamlıbel yeşil tadilat

Emre Çamlıbel yeşil tadilat

SOYAK Holding CEO'su Dr. M. Emre Çamlıbel Yapı-Endüstri Merkezi nde düzenlenen Ekodesign Konferansı' na moderatör olarak katıldı. Yeşil tadilat inşaat sektöründe önemli bir trend oldu dedi...

Emre Çamlıbel: Yeşil tadilat artık önemli bir trend!

Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel bu sene 7. Kez düzenlenen EkoDesign 2014’ te ‘Binadan Yerleşim Ölçeğine Green Retrofitting’ konulu panele moderatör olarak katıldı...

Mehmet Emre Çamlıbel hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Hangi üniversitelerde ders veriyor?

Mehmet Emre Çamlıbel kimdir? Hangi şirkette CEO olarak çalıştı? Hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Emre Çamlıbel’in hayatı...

Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında? Emre Çamlıbel daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Emre Çamlıbel'in eğitim hayatı nasıldı?

Mersin'deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesi için proje çalışmalarına başladıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Mersin'e yakışır bir marina, park, yaşam alanı olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

Ulusal Yeşil Sertifika Sistemi ile 500 bina sertifikalı!

Son zamanlarda çevreci olmasıyla gündeme gelen yeşil binaların sayısı artıyor. Altensis’in kurucu ortaklarından Emre Ilıcalı yeşil binalar ile ilgili araştırmalar yapıyor. Ilıcalı, 2020 yılından itibaren 500’ün üzerinde yeşil sertifikalı bina olduğunu aktardı.

Emre Ilıcalı yeşil binalarda en yüksek liyakat seviyesine ulaştı!

Türkiye’nin lider yeşil bina danışmanlık şirketi olan Altensis kurucularından Emre Ilıcalı, yeşil binalar uzmanlığında en yüksek liyakat seviyesi olan LEED Fellow unvanına layık görüldü.

Altensis yeşil bina projelerini ikiye çıkaracak!

Yeşil bina danışmanlık şirketi Altensis, projelerini 5 yılda iki katına çıkarmayı amaçladı. Altensis Kurucu Ortaklarından Emre Ilıcalı, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Avrupa’nın en önemli yeşil bina etkinliğinde Altensis'e ödül!

Almanya’nın Berlin şehrinde 18 Nisan 2018 tarihinde  gerçekleştirilen ve LEED sisteminin kurucusu Amerikan Yeşil Binalar Konseyi’nin Başkanı  Mahesh Ramanujam’ın da katıldığı törende Altensis adına plaketi şirket ortaklarından Emre Ilıcalı aldı. 

Yeşil bir dünya için yeşil binalar şart!

Gayrimenkul sektörünün üzerinde yeşil baskı var. Altensis Kurucu Ortağı Emre Ilıcalı, "Sadece bina değil, artık yeşil mahalleler de yapmak mümkün. Kentsel dönüşüm bunun için fırsat sunuyor." dedi.

Kentsel dönüşümde yeşil bina kriterleri önemli!

Altensis kurucu ortağı Emre Ilıcalı yaptığı açıklamada binalarda etkin bir sürdürülebilir yağmur suyu yönetimi yapılmasının şebekenin yükünü en az yüzde 20 azaltacağını, bunun yolunun da kentsel dönüşümde yeşil bina kriterlerini uygulamak olduğunu belirtti.

Yeşil Yol projesine tepki verildi!

Fırtına İnisiyatifi, Karadeniz Bölgesi'nde 8 ilin yaylalarını birbirine bağlayacak olan "Yeşil Yol Projesi" kapsamında, Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Yukarı Kavron ve Samistal yaylaları arasındaki 8 kilometrelik bağlantı yolunun başlamasına tepki gösterdi.

Konya Çamlıbel Parkı yenileniyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi Meram bölgesindeki Çamlıbel Parkı’nda tarihi ve yeşil dokuya uygun bir düzenleme projesini hayata geçiriyor.

Yeşil D İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil D İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emin Yeşildursun tarafından 500 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Sultangazi, Yunus Emre Mahallesi'nde kuruldu.

Bodrum'da Yeşilçam sanatçılarına huzurevi yapılıyor!

Yeşilçam Sineması Emekçileri Vakfı tarafından Muğla Bodrum’un Çamlık mahallesinde Yeşilçam sanatçılarının ücretsiz bakılacağı huzur evi yapılacağı açıkladı.

Emre Çamlıbel yeşil tadilat Haberi

Emre Çamlıbel yeşil tadilat

SOYAK Holding CEO'su Dr. M. Emre Çamlıbel Yapı-Endüstri Merkezi nde düzenlenen Ekodesign Konferansı' na moderatör olarak katıldı. Yeşil tadilatın artık dünyadaki inşaat sektöründe önemli bir trend haline geldiğini söyleyen Çamlıbel, "Eski binaların tadil edilmesi yaklaşımı ön planda. Ancak temel koşul yeşil olmalan. 

Burada önemli olan binanın, kullanıcının, çevrenin ve yasaların kriterlerine uyulması. 


Eğer tum bu koşullar müsaade ediyorsa mevcut binalardan iyileştirme ile yararlanmak doğal olarak tercih edilen yöntem olacak" dedi. Panelde, yeni yapılacak yeşil binaların yaklaşık yüzde 3'ü oranında gerçekleştirilecek harcamayla eski binalarda yeşil tadilat yapılabileceği vurgulanırken, yüzde 10-20 arasında verim alınabileceği belirtildi. 


Hürriyet...