29 / 07 / 2024

emre ılıcalı mükemmellik sertifikası

emre ılıcalı mükemmellik sertifikası

Çevre dostu binalar konusunda Türkiye’de ilk kurulan şirket olan Altensis, sektörünü yenilik ve ilklerle tanıştırmaya devam ediyor..

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Eminevim'e müşteri deneyiminde mükemmellik ödülü!

Eminevim merakla beklenen A.C.E Awards Töreni’nde Müşteri Deneyimi Mükemmellik Ödülü’nü aldı...

Emre Ilıcalı yeşil binalarda en yüksek liyakat seviyesine ulaştı!

Türkiye’nin lider yeşil bina danışmanlık şirketi olan Altensis kurucularından Emre Ilıcalı, yeşil binalar uzmanlığında en yüksek liyakat seviyesi olan LEED Fellow unvanına layık görüldü.

Emre Ilıcalı, Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesini yorumladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından açıklanan Kentsel Dönüşüm Strateji belgesini yorumlayan Altensis Ortaklarından Emre Ilıcalı, kentsel dönüşümde sosyal ve çevresel etkileri gözeten yeni bir sürecin başlayacağını söyledi...

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'na 56 milyon TL'ye ev satın aldı!

Acun Ilıcalı müstakbel eşi Şeyma Subaşı'na Kuruçeşme'de 56 milyon TL değerinde boğaza nazır ev satın aldı. Çift Eylül ayında dünya evine girecek.

Akçansa'ya betonda mükemmellik ödülü!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Amerikan Beton Enstitüsü’nün beton dünyasındaki en yenilikçi projeleri ödüllendirdiği yarışmada Yavuz Sultan Selim Köprüsü Projesi ile “Betonda Mükemmellik” ödülünün sahibi oldu.

ANKAmall'a mükemmellik sertifikası!

Seyahat sitesi Tripadvisor'da yapılan yorumlar neticesinde her yıl verilen mükemmellik ödülünün sahipleri arasında bu yıl ANKAmall da yerini aldı...

Çilek Endüstride Mükemmellik Ödülü sürecinde 2'nci oldu!

Türkiye’nin bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Koç Üniversitesi’nin WHU, INSEAD ve Avrupa’nın önde gelen diğer işletme okulları ile ortaklaşa düzenlediği “Endüstride Mükemmellik Ödülü” sürecinde Türkiye ikincisi oldu.

Sakıp Sabancı Kent Müzesi Mükemmellik Sertfikası'nı aldı!

Kentin kimliğinin tanıtımında önemli rol üstlenen Sakıp Sabancı Kent Müzesi ve Dilek Sabancı Sanat Galerisi, uluslararası bir turizm şirketi tarafından 2015 Yılı Mükemmellik Sertifikasına layık görüldü.

Dedeman 4 Mükemmellik Sertifikası aldı!

Ünlü seyahat sitesi TripAdvisor'ın kullanıcıları, geleneksel Dedeman misafirperverliğini ödüllendirdi. Dedeman 2015 Mükemmellik Sertifikası'na layık görüldü.

Hisseli arazilerin bölünmesi mümkün mü?

2014 yılında yayımlanan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Genelgesi gereğince, bölünemez büyüklükteki tarım arazilerinde oluşmuş hisselerin üçüncü şahıslara satılabilir mi? Hisseli arazilerin bölünmesi mümkün mü?

Eski binaya konut kredisi kullanılır mı?

Konut kredisi kullanma sürecinde bankalar, kredi kullanacak kişide ve kredi kullanılacak meskende birtakım koşullar arıyor. Peki, evde hangi özelliklere bakılır? Eski binaya konut kredisi kullanılır mı?

emre ılıcalı mükemmellik sertifikası Haberi

emre ılıcalı mükemmellik sertifikası

Çevre dostu binalar konusunda Türkiye’de ilk kurulan şirket olan Altensis, sektörünü yenilik ve ilklerle tanıştırmaya devam ediyor. Yüzyılı aşkın süredir mükemellik standartlarını belirleyen BSI, yeşil binalar alanında mükemmellik sertifikası ISO 9001 14001 belgesini Türkiye’den ilk kez Altensis’e verdi.



2008 yılında yeşil bina danışmanlık hizmeti vermek üzere ilk kurulan şirket Altensis, aradan geçen 7 yılda gerçekleştirdiği ilklere bir yenisini daha ekledi. Hizmet verdiği tüm alanlarda kaliteyi ve mükemmelliği hedefleyen Altensis yönetimi, dünyada yüzyılı aşkın süredir mükemmellik standartlarını belirleyen kuruluş olan BSI’nın sertifikasını Türkiye’de sektöründe ilk alan şirket oldu.


İşletmelerde performansı iyileştirmek, riski azaltmak ve sürdürülebilir büyümeyi gerçekleştirebilmek konularında yardımcı olan BSI, uzun bir süredir yaptığı inceleme ve denetlemelerin sonucunda Altensis’in alanındaki yüksek kaliteli hizmetlerini tescilledi. Altensis, ISO 9001 ve 14001 sertifikasını dünyada...