25 / 07 / 2024

Emre İncemollaoğlu Parkı

Emre İncemollaoğlu Parkı

Ataşehir’de aynı günde üç yeni park ve bir taziye evi hizmete açıldı. Aşık Veysel Mahallesi’ndeki yeni parka iki yıl önce bir trafik kazasında yaşamını yitiren Beşiktaş’ın (A2) Futbol Takımı oyuncusu Emre İncemollaoğlu’nun adı verildi...

Ataşehir Belediyesi 3 yeni park inşa etti!

İlçede üç yeni park ile bir taziye evinin inşasını gerçekleştiren Ataşehir Belediyesi açılış törenini 24 Nisan’da yapacak...

İstanbul depremi için alarm zilleri çalıyor: Rant beklentisi olmadan dönüşüm yapılmalı! 

TÜRMOB tarafından hazırlanan deprem raporuyla ilgili bilgi veren Emre Kartaloğlu, İstanbul için de alarm zillerinin çaldığına dikkat çekti ve kentsel dönüşüm ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

TÜRMOB Başkanı asgari ücret zam tahmininde bulundu! Asgari ücret ne kadar olacak?

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, yapılacak olan asgari ücret zammı hakkında değerlendirmeler yaptı. İşte haberin detayları...

Component Group Sağlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Component Group Sağlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Emre Eroğlu tarafından kuruldu.

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Upcores Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Upcores Mühendislik Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Manavoğlu ve Mehmet Berk Karaçam ortaklığında kuruldu.

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Tellioğlu ve Mehmet Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Haziran Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Haziran Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Emre Torbaoğlu ve Fatma Hediye Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Globınwork Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Globınwork Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Yunus Emre İncirlioğlu tarafından kuruldu.

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Emre Çalık, Emre Sakaoğlu ve Mehmet Ali Tur tarafından kuruldu.

Hanoğlu Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanoğlu Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Furkan Emre Hanoğlu tarafından kuruldu.

TÜRMOB’dan 'Kat karşılığı inşaatlarda KDV yükümlülüğü eşitlensin' talebi!

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, kat karşılığı inşaatlarda KDV yükümlülüğünün eşitlenmesini talep etti...

Mtn Çap Yapı İnşaat Mimarlık Limited  Şirketi kuruldu!

Mtn Çap Yapı İnşaat Mimarlık Limited Şirketi Üsküdar’da  200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çapoğlu kuruldu.

Viduşlu Park fiyat!

Viduşlu Park projesi Manisa'nın Yunusemre ilçesinde hayata geçiriliyor. Viduşlu Park fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Viduşlu Park fiyat bilgisi ve proje detayları...

Emre İncemollaoğlu Parkı Haberi

Emre İncemollaoğlu Parkı

Göreve geldiği günden bu yana Ataşehir’e 34 yeni park kazandırarak park sayısını 205’e, park alanlarını 750 bin metrekareye ve kişi başına düşen yeşil alan miktarını iki katına çıkaran Ataşehir Belediyesi, 24 Nisan 2013’de Aşık Veysel, Mustafa Kemal ve Esatpaşa Mahallesi’nde üç yeni park ile Esatpaşa Mahallesi’nde Yunus Emre Taziye Evi’ni törenlerle hizmete açtı.

Aşık Veysel Mahallesi’ndeki yeni parka iki yıl önce geçirdiği bir trafik kazasında yaşamını yitiren Beşiktaş’ın (A2) Futbol Takımı oyuncusu Emre İncemollaoğlu’nun adı verildi. Parkın açılışında gerçekleşen törene; Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları İlhami Yılmaz, Hüseyin Hışman, Abdullah Der, İsmail Kabakçı, Zülfiye Çam ve Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, BJK Yardımcı Antrenörü Recep Çetin, Ataşehir Belediyesi Birim Müdürleri ile Emre İncemollaoğlu’nun babası, ablası, arkadaşları ve Beşiktaş (A2)...