02 / 05 / 2024

Emre Katırcı

Emre Katırcı

Markalı konut projeleri sayesinde klasik ev anlayışı baştan sona değişirken ev almak isteyenler artık güzel konutlarda oturmanın yanı sıra projenin sosyal donatı alanlarına da bakıyor.

Uptown İncek'in hızını aşırı sıcaklar da kesmedi!

Yumrutepe’de yer alan Uptown İncek Konut Projesi'nde yaklaşık 200 işçi, konutların en kısa zamanda teslimi için çalışıyor. Emre Katırcı "Aşırı sıcaklara rağmen projede orman ve gölden gelen tatlı esinti çalışma performansını olumlu etkiliyor" dedi.

Emre Katırcı: Başkentli’nin aradığı oksijen Uptown İncek’te!

Başkent Ankara’nın gözde yerleşim merkezi İncek’in kent merkezine en yakın noktasında inşa edilen Uptown İncek, yeşil ve maviyi bir araya getirerek, oksijen için uzaklara gitme arayışına son veriyor.

Emre Katırcı: Uptown İncek’in hızına yetişilemiyor!

Aralık 2012’de inşaatına başlanan Uptown İncek’te, bir yıl dolmadan kaba inşaat tamamlanırken, şimdi de aynı hızlı ve titiz çalışma detaylara yansıtılıyor. LEMA Grup ortaklarından Emre Katırcı projeyi değerlendirdi.

Emre Katırcı: Uptown'da her daire güneş alıyor!

Yatay ve dikey olmak üzere iki yapıdan oluşan Uptown İncek projesi, zıtlıkların uyumunu yakalayan mimarisi ve eşsiz manzarasıyla keyifli ve de kaliteli yaşam imkanı sunuyor...

Emre Katırcı: Herkesin gittiği yoldan gitmeyin!

Tekstil sektöründeki 15 yıllık tecrübesini inşaat sektörüne taşıyan Uptown projesi ortaklarından Emre Katırcı, başarının hedef odaklı olması gerektiğine ve herkesin gittiği yoldan değil de farklı bir yoldan gitmekten geçtiğine inanıyor...

Emre Katırcı kimdir?

Lema Grup Yönetim Kurulu Başkanı olan Emre Katırcı kimdir? Emre Katırcı nasıl bir eğitim gördü? Emre Katırcı inşaat sektörüne nasıl girdi? İşte Emre Katırcı'nın biyografisi...

Lidio CEO'su Emre Güzer 2023 hedeflerini açıkladı: 4 milyon kullanıcı ve 250 milyon TL gelir

Finansal teknolojiler sektörüne ‘Ödemelerde sınırsız özgürlük’ sloganı ile katılan Lidio 2023 yılında 4 milyon tüketiciye ulaşmayı hedefliyor. Sektörde fark yaratacaklarını söyleyen Lidio Kurucu Ortağı ve CEO’su Emre Güzer, önümüzdeki yıl 250 milyon lira gelir elde hedeflediklerini açıkladı.

Bk Operasyonel Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Restoran İşletmeleri Ticaret Limited kuruldu!

Bk Operasyonel Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Restoran İşletmeleri Ticaret Limited bugün Şişli'de Burak Katırcı tarafından kuruldu.

TÜRMOB’dan 'Kat karşılığı inşaatlarda KDV yükümlülüğü eşitlensin' talebi!

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, kat karşılığı inşaatlarda KDV yükümlülüğünün eşitlenmesini talep etti...

Lütfü Türkkan’ın fabrikasına mühür!

Radiye Sezer Katırcıoğlu, Lütfü Türkkan’ın arazisindeki fabrikayla ilgili, “İYİ Partili Türkkan’ın fabrikası orman arazisinde değil mi? Savcıyı göreve davet ediyorum” dedi. Bu sözlerden 48 saat sonra fabrika mühürlendi.

Radiye Sezer Katırcıoğlu'ndan Lütfü Türkkan'a arazi sorusu!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a, sahibi olduğu yağ fabrikası ve çiftliğinin devlet arazisi üzerinde olup olmadığı sorusunu sordu...

Kayseri Kocasinan'da 20.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kocasinan Belediye Başkanlığı-Kocasinan İmar A.Ş, Kayseri Kocasinan Yunus Emre Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Saffet Emre Tonguç'un hem ofisi hem misafir evi aynı yerde!

Rehber, seyahat yazarı ve tarihçi Saffet Emre Tonguç, evinin üst katında bulunan 'misafir evi'ni Hello Dergisi'ne açtı.

Isparta Emre Mahallesi'nde 7 kat imar izni için 281 dilekçe verildi!

Isparta Emre Mahallesi'nde 7 kat yapılaşma hakkı veren meclis kararı iptal edilmişti. Şimdi de kararın geri getirilmesi için belediyeye 281 dilekçe verildi.

Ali Katırcıoğlu’nun mal varlığına tedbir kondu!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Abdullah Katırcıoğlu'nun tüm mal varlığına tedbir kondu.

Isparta Emre'deki 7 kat izni 3-4 kata düşürüldü!

Isparta Belediye Meclisi, Ağustos ayında Kentsel Dönüşüm uygulamaları kapsamında Emre Mahallesi'ne verdiği 7 kat inşaat iznini, gelen itirazlara istinaden 3-4 kata düşürdü. Başkan Günaydın, itirazları "Yapılan iyiliğin farkında değiller" diyerek yorumladı.

Deka Savunma Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Deka Savunma Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Katırcı imzasıyla kuruldu

FETÖ'cü kumpasıyla Erginer kardeşlerin fabrikasına el konuldu!

FETÖ'nün kirli kumpaslarla mağdur ettiği isimler arasına Konya'nın tanınmış iş adamları Mustafa ve Osman Nuri Erginer kardeşler de girdi. İş adamı Mehmet Katırcı ve oğlu Hakan Katırcı, FETÖ kumpasıyla kardeşlerin fabrikasına el koydu.

Antalya Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi kantin binası açıldı!

Yunus Emre Anadolu Lisesi'nin belediye tarafından okul bahçesine yaptırılan kantin binasının açılışına Kaymakam Rıfat Altan, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz ve davetliler katıldı.

Emre Katırcı Haberi

Emre Katırcı

Özellikle büyükşehirlerde inşa edilen markalı konut projeleri sayesinde klasik ev anlayışı baştan sona değişirken ev almak isteyenler artık güzel konutlarda oturmanın yanı sıra projenin sosyal donatı alanlarına da bakıyor.


“Başımı sokacak bir evim olsun” düşüncesi modern yapılaşma sayesinde tarihe gömülmek üzere. Lüks ve markalı konut projeleri, ev almak isteyenlere kaliteli yaşamın kapılarını aralarken sosyal donatı alanlarıyla da keyifli zamanlar sunuyor.


Ankara’nın gözde yerleşim bölgelerinden İncek’te hayata geçirilen Uptown İncek konutları da sosyal donatı alanlarına geniş yer ayıran projelerin başında geliyor…


Projeyi hayata geçiren LEMA Grup’un ortaklarından Emre Katırcı, Uptown İncek’te ev sahiplerine prestijli ve eğlenceli yaşam imkanı sunulduğunu belirtti.


Projenin tamamında olduğu gibi sosyal donatı alanlarında da titiz davranıldığını kaydeden Katırcı, “Ankara’da konut anlayışı yeni yeni değişmeye başladı. Artık ev sahiplerinin oturmak istediği...