08 / 05 / 2024

Emre Kılıç

Emre Kılıç

Kılıçoğulları Hafriyat Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Kılıç tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta Sultanbeyli, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.

Otomotiv sektörünü hareketlendirecek proje: Fabrika çıkışlı 2. el dönemi başlıyor!

Otomotiv sektöründe yaşanan gerileme sonucunda 'Fabrika çıkışlı 2. el' projesinin yapılacağını öngören Emre Özpeynirci konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Medworkt Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Medworkt Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Apaydın, Altuğhan Cahit Vural ve Yunus Emre Kılıç ortaklığında kuruldu.

Emre Ergül kimdir?

Mim İnşaat'ın Avrupa CEO'su olarak inşaat sektöründe çalışmalarını yürüten 22 yıllık gazetecilik deneyimine sahip Emre Ergül kimdir?

Emre Ergül, 22 yıllık gazetecilik deneyimini inşaat sektörüne taşıdı!

Sabah ve Habertürk gazetelerinin Yazıişleri Müdürlüğünü yapan Emre Ergül, medyadaki işlerini askıya aldı ve 22 yıllık gazetecilik deneyimini inşaat sektörüne taşıdı.. Emre Ergül, Yunanistan'da ilk Türk markalı projeyi yapıyor..

Emre Maraşlı: Konutta en büyük sorun güvenlik!

Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı , "Referandum nedeniyle nisana kadar nefesler tutulacak. Müşterinin kafası karışık. Şu an en büyük sorun güvenlik" diye konuştu.

Manisa Büyükşehir’den Emre Köyü’ne modern düzenleme!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mart ayı ikinci oturumunda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kula ilçesine bağlı Emre Köyü’ne yapılacak olan Yunus Emre ve Tabduk Emre Türbesi Çevresi Meydan Düzenlemesi projesi görüşüldü.

Emre Maraşlı: Firkirtepe'de konutta rekabet ve imar çok yüksek!

Emre Maraşlı, Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesine neden girmediklerini açıkladı. Emre Maraşlı, “Rekabet ve imar çok yüksek… Küçücük yere 50 bin konut yapılacak…. Fikirtepe sadece konut alanı olacaksa o zaman Ataşehir niye kuruldu?" dedi.

Emre Köprülü: İnşaat ve müteahhitlik sektörü çöktü!

CHP Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan Üyesi Emre Köprülü, AKP hükümetinin uyguladığı olumsuz dış politikanın sonucunda, özellikle yurtdışı inşaat ve müteahhitlik sektörünün çöktüğünü belirtti.

Katar'da Yunus Emre Kültür Merkezi açıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Katar'ın başkenti Doha'da Yunus Emre Kültür Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Kağıthane Belediyesi tarafından yapılan Çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi, görkemli bir törenle hizmete açıldı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Güzel ve hayırlı bir çalışmayı halkımıza hizmete kazandırdığımız için mutluyuz” dedi.

İstanbul'da 3 okul için ihaleye çıkılıyor!

Ataşehir Yunus Emre İşitme Engelliler Okulu, Bağcılar Sancaktepe Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi ve Beyoğlu Halıcıoğlu İşitme Engelliler Okulu'nun yeniden yapımı için ihaleye çıkılıyor.

Kılıçoğulları Hafriyat Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Hafriyat Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Kılıç tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta Sultanbeyli, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.

Emre Köyü'ndeki 500 yıllık hamam ve çeşmenin restorasyonu sürüyor!

Manisa Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın Kula'ya bağlı Emre Köyü'nde 500 Yıllık tarihe bir geçmişe sahip olan Hamam ve Çeşme Restorasyonu kazı çalışmalarını yerinde inceledi..

Emre Kılıç Haberi

Emre Kılıç

Kılıçoğulları Hafriyat Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Kılıç tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu. 


Kılıçoğulları Hafriyat Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Hafriyat: Her türlü Hafriyat işlerini yapmak,yaptırmak,gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır,kiralar,ihale verdiği işletmeler araç satar veya kiraya verir.Yurt içi ve yurt dışı yük ve yolcu taşımacılığı yapmak nakliye ve taahhüt işleri yapmak, konusu ile ilgili her türlü taşımacılık ihalelerine katılmak, servis, garaj, ve galeri gibi tesisleri açmak, satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve işletmek, bilumum yük ve yolcu taşımacılığı ile ilgili işlemleri yapmak,...