16 / 05 / 2024

emre maraşlıdan gayrimenkul sertifikası açıklaması

emre maraşlıdan gayrimenkul sertifikası açıklaması

Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı gayrimenkul sertifikası hakkında açıklamalarda bulundu. Maraşlı, "Gayrimenkul sertifikaları proje geliştiren şirketlerin, sektörün ucuza finansman bulmasının yolunu açacak." dedi.

Zengin Rusların ülkeye dönüşü hızlanınca, Rusya'daki lüks gayrimenkul fiyatları  tavan yaptı!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası, Dubai'ye yerleşen zengin Rusların ülkeye dönüşü hızlanınca Rusya'da da lüks gayrimenkul fiyatları tavan yaptı... İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı Dubai ve Manila çekiyor!

Dünya genelinde lüks konutların fiyatları geçtiğimiz yıl yüzde 3 ,1'lik bir artış yaşarken, Dubai ve Manila lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı çekti...

Next Lıberty Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Next Lıberty Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arvın Saadpanah ve Tanaz Saadpanah ortaklığında kuruldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işçi ve memur için kolları sıvadı! Üçlü danışma kurulu toplanıyor! Tarih verildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, çalışma hayatının önemli sosyal diyalog mekanizmaları arasında gelen Üçlü Danışma Kurulu'nu toplamak için çalışmalara başladı. İşçi ve memur için kolları sıvayan Bakanlık üçlü dayanışma kurulu toplayacak.

Lıfeestate Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıfeestate Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile S. Salık Khalaf Khalaf tarafından kuruldu.

Master Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Master Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Soner Kanber tarafından kuruldu.

Özge Bulut Maraşlı hangi alanlarda üst düzey yöneticilik yaptı? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda çalışıyor?

Özge Bulut Maraşlı hangi pozisyonlarda çalıştı? Hangi şirketlerde yönetim kurulu üyesi oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşye Özge Bulut Maraşlı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Komm Yazılım Gayrimenkul Makine Anonim Şirketi kuruldu!

Komm Yazılım Gayrimenkul Makine Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Düzova tarafından kuruldu.

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

Eng Taşımacılık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eng Taşımacılık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Tortumlu tarafından kuruldu.

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Manasa Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Manasa Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Demirkaya tarafından kuruldu.

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı Kimdir? Özge Bulut Maraşlı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özge Bulut Maraşlı'nın biyografisi..

emre maraşlıdan gayrimenkul sertifikası açıklaması Haberi

emre maraşlıdan gayrimenkul sertifikası açıklaması

Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı hükümetin önümüzdeki günlerde hayata geçireceğini açıkladığı gayrimenkul sertifikası hakkında açıklamalarda bulundu. Maraşlı şunları söyledi;


"Gayrimenkul sertifikaları gayrimenkul piyasalarını borsa ile daha fazla ilişkilendirerek hem küçük yatırımcı tabir edilen dar gelirli kesimin yeni bir enstrümanla kazanmasını sağlayacak, hem de yine aynı yolla proje geliştiren şirketlerin, sektörün ucuza finansman bulmasının yolunu açacak.

Bu durumun tüketiciye gayrimenkulde uygun fiyat olarak geri dönecek olmasının yanı  sıra, finansman sıkıntısındaki sektör oyuncularını rahatlatarak piyasanın kalıcı büyümesine  yardımcı olacağını düşünüyoruz,.Hatta şu andaki müteahhit arsayı alsın para toplasın projeyi geliştirsin şeklindeki tüm alt yapısı değiştirebilecek türden bir düzenleme. Ancak bu, planlandığı amaç için hukuki alt yapısı sağlanabilirse amacına ulaşabilir. Derine inmesi, halka inmesi çok zor, bu projeyi uygulamak isteyenlere Allah kolaylık versin, hiç...